• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El parça 1 lira hepsi hasarsız ve lekesiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi TDS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım içlerinde beğendiklerim var.buraya resim at bedenleri yaz burdan seçeyim istersen karışıklık olmasın.özellikle yazlık kıyafetler varsa onlarıda atabilirsin.tayt.tişört,slopet ve elbise.3-6 ve6-9 ay

canım içlerinde beğendiklerim var.buraya resim at bedenleri yaz burdan seçeyim istersen karışıklık olmasın.özellikle yazlık kıyafetler varsa onlarıda atabilirsin.tayt.tişört,slopet ve elbise.3-6 ve6-9 ay
3-4 tane mail attım okudunuz mu bilgisayarda sorun var galiba çok yavaş çalışıyor bugün

$017.jpg $016.jpg $015.jpg $014.jpg $012.jpg $011.jpg $010.jpg $009.jpg $008.jpg $001.jpg $007.jpg $006.jpg $005.jpg $004.jpg $003.jpg $002.jpg $018.jpg

bordo takım 9 ay-mavi panço tulum 9 ay-mor lcw alt 6 ay-pembe askılı 2 yaş-kadife pembe pantolon 1 yaş-pembe askılı 1 yaş-pembe lcw 3-6 ay-lacivert elbise 6-12 ay-pembe kumaş pantolon 6 ay-kot pantolon 1 yaş-lcw kapşomlu üst 9-12 ay-6 ayla uyumlu aynı modelin altı var-beyaz lcw badi 12 ay-yeşil george etek 9 ay-pembe abentiny takım 6 ay-gri kadife alt 6 ay-yelek 6-9 ay-beyaz kazak 6 yaş-pembe suni deri etek 6 yaş-pembe gömlek lcw 18 ay-yeşil ve beyaz pijama takımları 4 yaş bu

canım bunların fiyatı nekadar?
yani tek parça ve takım fiyatları ne öğrenebilirmiyim?

canım bebeğim 7 aylık 9 ay olan mavi panço tulum,9 ay üstü pembe çiçekli pantolon bir de kotu istiyorum 9 ay ekle

canım bebeğim 7 aylık 9 ay olan mavi panço tulum,9 ay üstü pembe çiçekli pantolon bir de kotu istiyorum 9 ay ekle
öylemi 7 aylık olduğunu bilmiyordum ben daha büyük sanıyordum canım afedersin ne den öyle bir düşünceye kapıldıysam

Back
X