- 18 Haziran 2018
- 1.226
- 1.772
- 133
- 33
oda bir olasılık tabi. Korktum açıkçası . Ama ben hamilelikten hemen önce yaptırmıştım. İyi denk geldi gebeliğimAy yok canım ne alakası var onunla zaten toplamıştır o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda bir olasılık tabi. Korktum açıkçası . Ama ben hamilelikten hemen önce yaptırmıştım. İyi denk geldi gebeliğimAy yok canım ne alakası var onunla zaten toplamıştır o
iyi denk gelmiş ben rüzgarda hemen önce yaptirmistim o gitti Kaan geldi 17 ay oldu isteoda bir olasılık tabi. Korktum açıkçası . Ama ben hamilelikten hemen önce yaptırmıştım. İyi denk geldi gebeliğim
Hamilelikte saç boyamaktan çok kuaförde bulunan kimyasal havayı solumak daha zararlı diye biliyorum sadece sizin olduğunuz sakin bi saat seçerseniz daha iyi olur düşünüyorum ben kaşımı aldırmaya bile gitmedim 8 aydır yoğun makyaja da ağır metaldan dolayı zararlı diyor kadın doğumcular siz daha iyi bilirsiniz eğitimcisinizbenim uçlar sarı kaldı öyle en azından tek renk olsun veya sarı attirsam mi ona karar veremedim.
Sevgi dolu olması iyi aynen kendi 15 yaşını düşünüyorum da nalet gadanın tekiydim. Öyle olması iyi187 boy. Hala bebek ama :) ortamıza gelir sabahları şımarır. Seviyorum böyle olmasını ama sevgi arsızı olsun soğuk duygusuz mesafeli olacağına böyle olsun. Bağlı olsun ailesine. Olsunlar
Ooo senin baya olmuş. Zaten hafta olarak doğuracak zamandayız birşey olmaz . Röfle olduğu için baya gidiyor benim. Yıl bitimi dipleri açıyor azcık tazelenmiş gibi. Ama her gidişimde kendime küfür ediyorum resmen. Akşama kadar o sandalyede oturmak perişanlık. Ama arsız gibi de tekrar aynı saça yöneliyorumiyi denk gelmiş ben rüzgarda hemen önce yaptirmistim o gitti Kaan geldi 17 ay oldu iste
Canım ben de senin gibiydim ya 30'da ya 32 de bana magnezyum verdi dünya varmış dedim. İçmediğim gecelerden sonraki gün bazen çok zorlanıyorum. Sor doktoruma o sana iletirKızlar bacak ağrısı yalancı sancı değildir di mi kramp mi oluyor acaba bende ilk defa oldu anlayamadım. Hani çok yol yürürüzde ertesi gün bacaklarımız ağrır ya uyandığımda öyle bir ağrıyla uyandım. Dün hiç dışarıya da çıkmadım gece de yoktu hiç agri. Artık doğum habercileri yavaş yavaş başlayacak mi ki. 32+6 yim şu an.
Evet sorcam mutlaka teşekkür ederimCanım ben de senin gibiydim ya 30'da ya 32 de bana magnezyum verdi dünya varmış dedim. İçmediğim gecelerden sonraki gün bazen çok zorlanıyorum. Sor doktoruma o sana iletir
bakalim şöyle kizil kestane karışımı canlı bir renk alicam inşallah yapabilirimOoo senin baya olmuş. Zaten hafta olarak doğuracak zamandayız birşey olmaz . Röfle olduğu için baya gidiyor benim. Yıl bitimi dipleri açıyor azcık tazelenmiş gibi. Ama her gidişimde kendime küfür ediyorum resmen. Akşama kadar o sandalyede oturmak perişanlık. Ama arsız gibi de tekrar aynı saça yöneliyorum
Onu solumak zaten kuaföre de gitsem. kendim boyarim sanırım. ama asıl taktığım şu pestisit olayi . kontrol yok denetim yok yediğimiz herşey zehirHamilelikte saç boyamaktan çok kuaförde bulunan kimyasal havayı solumak daha zararlı diye biliyorum sadece sizin olduğunuz sakin bi saat seçerseniz daha iyi olur düşünüyorum ben kaşımı aldırmaya bile gitmedim 8 aydır yoğun makyaja da ağır metaldan dolayı zararlı diyor kadın doğumcular siz daha iyi bilirsiniz eğitimcisiniz
İkisinin karışımı harika tutarsa karamelle bakır tonu arası bir renk olacak. Aslında istediğin tonu yakalamak için bir ay sonra tekrar yaparsan güzel olur.bakalim şöyle kizil kestane karışımı canlı bir renk alicam inşallah yapabilirim
Ben oda yaptırmayacam o yüzden tavsiyem yok. Ama benim kız elsalı aldı avizesiniKızlar bebek odası için avize ariyorum önerisi olan var mı. Alıp takan beğenen arkadaşlar varsa link atabilir mi
onu da denedim canim ama cok agladi kucuk oglum oyle olunca da insan kıyamıyor. yani zaten ilgilenemiyorum hissiyatı olunca fekadarligi kendimden yapiyorum sanirim . ama bi şekilde yoluna girecek hersey insALLAH.Toptan hepiniz odanıza kimse benle yatmayacak dense olmaz mı. Ya benim de sabrım pek yoktur. İnşallah yaşamam diycem de şimdiden yaşıyorum aslında
Valla ben boyamadım hamilelikte beyazlar aldı başını gidiyor ama benim kokulara alerjim var kendimi düşünüp boyamadım daha çok. Alerji ilacı da kullanmıcam 3-4 gün grip gibi gezmek istemedim. Doğumdan sonra da boyamam heralde dayanabildiğim noktaya kadar çünkü artık çok beyazladığı için transparan boya kurtarmayacak sanırım o da yine uzun sürecek. Bi doğumdan önce kaşımı aldırmak istiyorum becerebilirsem gidip, kuaförüm biraz uzakta diye en son temmuzda kaşımı aldırdım, kendim elleye elleye mahvettim iyiceOnu solumak zaten kuaföre de gitsem. kendim boyarim sanırım. ama asıl taktığım şu pestisit olayi . kontrol yok denetim yok yediğimiz herşey zehir
Kelin ilacı olsa kendine sürermiş. Benim 6 yaş olmasına rağmen senle babama sarılarak uyuyayım bugün sizi özledim diyor. Bazen kötü rüya görüyorum diyor. Bazende sizin oda soğuk daha güzel diye bahanelerle gelio odamıza buna da tavsiyem yokonu da denedim canim ama cok agladi kucuk oglum oyle olunca da insan kıyamıyor. yani zaten ilgilenemiyorum hissiyatı olunca fekadarligi kendimden yapiyorum sanirim . ama bi şekilde yoluna girecek hersey insALLAH.
en son kuaföre eylül 2023 de kuaföre gittim sen düşün beyazım yok 40 oldum ama açık kestane bir saçım var bir tarafım da diyor uçlarda şarkıları kestir kendi rengindendir otur bir tarafım kizil kahve istiyor bi tarafım sarı ol diyor1Valla ben boyamadım hamilelikte beyazlar aldı başını gidiyor ama benim kokulara alerjim var kendimi düşünüp boyamadım daha çok. Alerji ilacı da kullanmıcam 3-4 gün grip gibi gezmek istemedim. Doğumdan sonra da boyamam heralde dayanabildiğim noktaya kadar çünkü artık çok beyazladığı için transparan boya kurtarmayacak sanırım o da yine uzun sürecek. Bi doğumdan önce kaşımı aldırmak istiyorum becerebilirsem gidip, kuaförüm biraz uzakta diye en son temmuzda kaşımı aldırdım, kendim elleye elleye mahvettim iyice
Bence de yediklerimiz içtiklerimiz hepsi zararlı allah korusun bebeklerimizi. biz en iyisini sağlıksını yapalım, boyayı iyi seçelim işte yediklerimizi iyi yıkayalım sonrası kısmet allaha kalmış. Ben başta çok takıyordum da elimize sürdüğümüz kremde bile bir sürü kimyasal var sürekli hepsinin içeriğini araştırmak çok zor. Doğalını en iyisini alıp kalanını allaha bırakmak en iyisi
böyle konuşup konuşup aynı saçla doğuma da gidebilirim. tembelliktenİkisinin karışımı harika tutarsa karamelle bakır tonu arası bir renk olacak. Aslında istediğin tonu yakalamak için bir ay sonra tekrar yaparsan güzel olur.
Valla ben boyamadım hamilelikte beyazlar aldı başını gidiyor ama benim kokulara alerjim var kendimi düşünüp boyamadım daha çok. Alerji ilacı da kullanmıcam 3-4 gün grip gibi gezmek istemedim. Doğumdan sonra da boyamam heralde dayanabildiğim noktaya kadar çünkü artık çok beyazladığı için transparan boya kurtarmayacak sanırım o da yine uzun sürecek. Bi doğumdan önce kaşımı aldırmak istiyorum becerebilirsem gidip, kuaförüm biraz uzakta diye en son temmuzda kaşımı aldırdım, kendim elleye elleye mahvettim iyice
Bence de yediklerimiz içtiklerimiz hepsi zararlı allah korusun bebeklerimizi. biz en iyisini sağlıksını yapalım, boyayı iyi seçelim işte yediklerimizi iyi yıkayalım sonrası kısmet allaha kalmış. Ben başta çok takıyordum da elimize sürdüğümüz kremde bile bir sürü kimyasal var sürekli hepsinin içeriğini araştırmak çok zor. Doğalını en iyisini alıp kalanını allaha bırakmak en iyisi
Allah yardımcımız olsunKelin ilacı olsa kendine sürermiş. Benim 6 yaş olmasına rağmen senle babama sarılarak uyuyayım bugün sizi özledim diyor. Bazen kötü rüya görüyorum diyor. Bazende sizin oda soğuk daha güzel diye bahanelerle gelio odamıza buna da tavsiyem yok
ne güzel işte cruela gibi ben olsam boyamazdımSen bensin ben de hamile kaldığımdan beri boyamadım boyamıcam da doğumdan sonra bi süre kadar. Ve çok beyazım var.
Bi de benim beyazlar aşiret dizisinden konak hanımı gibi çıkıyor bi bölgeden daha yoğun olarak, saçma sapan geziyorum kaşımın biri diğerinden daha ince oldu bozdum vs shdjjdjd
Aman napalım şu doğumu bi atlatalım da hayırlısıyla tek derdim o.
Eki Görüntüle 3531409