Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler
- Konu Sahibi keping
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?adet oldum ben kızlar maalesef bat 20 haziran
gülneva bence bi da ölçtür beta hcg birden fırlayabilirmiş örneklerini gördüm ben
inş canım ya eşim 1 hafta daha bekleyelim diyo çarşamba olmasam kan testimi yeniliycem.. hadi bakalım bidaki aya inş hamiş kalırsın sende adet bitiği gibi çalışmalara devam et canım ben bu ay yastık denedim öneririm sana ve vajinal duş sakın yapma ve hemen kalkıp duş alma1 saat yat...bol bol proteinli beslen ve adetiden başla adetin12 gününe kadar bal tarçın çörek otu karışımı ye sabah akşam bir tatlı kaşığı..
inş canım ya eşim 1 hafta daha bekleyelim diyo çarşamba olmasam kan testimi yeniliycem.. hadi bakalım bidaki aya inş hamiş kalırsın sende adet bitiği gibi çalışmalara devam et canım ben bu ay yastık denedim öneririm sana ve vajinal duş sakın yapma ve hemen kalkıp duş alma1 saat yat...bol bol proteinli beslen ve adetiden başla adetin12 gününe kadar bal tarçın çörek otu karışımı ye sabah akşam bir tatlı kaşığı..
aaa bak bunu bilmiyordumm bal tarçın çörekotunu karıştırıyormuyuz ölçekleri nasıl ? inşallah canım ben yazz kullanmıştım 20 gün geçen aylarda sonra normal adet gördüm çalıştık olmadı bu ay bakalım adetim bitsin hemen başlıcaz geçen ay üzerine pek düşmedik ama bu ay çok iyi hazırlancaz
aaa bak bunu bilmiyordumm bal tarçın çörekotunu karıştırıyormuyuz ölçekleri nasıl ? inşallah canım ben yazz kullanmıştım 20 gün geçen aylarda sonra normal adet gördüm çalıştık olmadı bu ay bakalım adetim bitsin hemen başlıcaz geçen ay üzerine pek düşmedik ama bu ay çok iyi hazırlancaz
canım ölçü yok göz kararı koy hepsinden azar azar bal 1 tatlı kaşığı üstüne dök göz kararı hepsi çok şifalı yan etkileri yok ama adetin 12 gününe kadar yap sonra kes yapma..
Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim hamile arkadaslari tebrik ediyorum. adetim 25 gun gecikti dun evde test yaptim negatifti aksamdan sonra acayip aci veren bir sanci basladi rahimde ve kasiklarda bicak batmasi gibiydi. acile gittik poliklinige. doktor gebelik olabilir dedi evde test yaptigimi soyledim onlar bazen sonuc veremeyebilir dedi neyse testi yaptirdik hem t.i.t hem hcg testi sonuc negatifti. dra gosterdik kum dokuyosin ve cok fazla enfeksiyon var dedi. birkac ilac yazdi. En az 3 ay hamile kalma esin korunsun dogum kontrol hapi kullanma dedi. adetin de enfeksiyondan dolayi gecikiyo dedi. yani kizlar iyilesene kadar bebek yok. hayirlisi....
kızlarrr bebiş geliyorrr dün test yaptım evde çıktı perşembe de kan için gitcem
son günün neydi cnm
Uzun bir süredir yazamadım.Serum,acil,ve mide bulantılarıyla geçen bir kaç haftadan sonra 7 kilo kaybedince mecburen ilaca başladı doktor.Umarım bebeğime zarar veren bir yanı olmaz.Bitkisel diye verdi Adı ZOFRAN. İçinde Kemoterapi uygulamalarında oluşan mide bulantısı için olduğu yazıyor.(Daha önce kullanana var mı?)
Haftaya yine kontrol var.Umarım şuan gebe olanlar yada kalmak isteyen arkadaşlarımın bu şekilde geçmiyordur ve geçmez.Çok kolay ve tadını çıkararak yaşarlar bu dönemi.
Tüm bunlara rağmen büyüyen bebeğimle çok mutluyum.Kandilde hepinize dua ettim.En hayırlıları bizi bulur inşallah.Şimdilik sevgiler:)
Haftaya yine kontrol var.Umarım şuan gebe olanlar yada kalmak isteyen arkadaşlarımın bu şekilde geçmiyordur ve geçmez.Çok kolay ve tadını çıkararak yaşarlar bu dönemi.
Tüm bunlara rağmen büyüyen bebeğimle çok mutluyum.Kandilde hepinize dua ettim.En hayırlıları bizi bulur inşallah.Şimdilik sevgiler:)