• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Gün yeni başladı deme öyle. Grupta heran herkes doğuracak potansiyelde 🤣
Gece için demiştim öyle valla gün içinde ne yaşayacağımız belli değil her an doğurabilirim diye kocamı bi yere göndermiyorum

Veziir Veziir nasılsın?ne durumdasın? ev durumuyla ilgili bir gelişme var mı ?
İyiyim çok şükür canım. Dün gece yine bi kasılmalar başladı bel ağrım vardı çok şükür dinlenince geçti. İçimize sinen bir ev bulamadık şimdilik ev işini beklemeye aldık. Köydeki evimizde
Veziir Veziir ne yaptın canım merak ettim. geçti mi kasilmalarin
Çok şükür geçti ya. Yani arada yine oluyor ama 2 saat falan araları oluyor doktor da ara ara olması normal suyun çok ve baskı çok oluyor dedi.

Gece için demiştim öyle valla gün içinde ne yaşayacağımız belli değil her an doğurabilirim diye kocamı bi yere göndermiyorum

İyiyim çok şükür canım. Dün gece yine bi kasılmalar başladı bel ağrım vardı çok şükür dinlenince geçti. İçimize sinen bir ev bulamadık şimdilik ev işini beklemeye aldık. Köydeki evimizde

Çok şükür geçti ya. Yani arada yine oluyor ama 2 saat falan araları oluyor doktor da ara ara olması normal suyun çok ve baskı çok oluyor dedi.
stres yapma yeter canım haftalarimiz çok iyi

Yarın kontrolüm var doğuma 14 gün mü kaldı 24 gün mü kaldı onu öğreneceğim😅 aşırı stres yaptım durup dururken😅 her şeyim tam gibi aslında ama bakınca her şey eksik gibi😅
Bende ki rahatlık sanırım kimsede yok 🤣 çocuğun sadece kıyafetini almışım tabi yelek cart curt yok sadece cıbıldak kalmayacak . Onun harici hiç bişey yok. Yıkamak için daha deterjan almadım bu gidişle cıbıldakta kalacak. Erkenci bebeleri görünce eşime dedim çocuk doğacak ortada bişey yok. Bu pazar toplu alışveriş yapıcaz. Eksikleri de netten sipariş veririm.

Bende ki rahatlık sanırım kimsede yok 🤣 çocuğun sadece kıyafetini almışım tabi yelek cart curt yok sadece cıbıldak kalmayacak . Onun harici hiç bişey yok. Yıkamak için daha deterjan almadım bu gidişle cıbıldakta kalacak. Erkenci bebeleri görünce eşime dedim çocuk doğacak ortada bişey yok. Bu pazar toplu alışveriş yapıcaz. Eksikleri de netten sipariş veririm.
Valla ben de senin gibiydim ama kasımda annem bana el attı😅 sağolsun bana linkler atarak aldırdı her şeyi. Ama ben de yatak söylemeyi unutmuşum, tahta anna yanı geldi de içindeki yatak için 30 gün süre verdiler😅 artık bir süre nerde yatacak bilmiyorum. daha hastane çantasını yapmadım bu hafta yaparım heralde

Valla ben de senin gibiydim ama kasımda annem bana el attı😅 sağolsun bana linkler atarak aldırdı her şeyi. Ama ben de yatak söylemeyi unutmuşum, tahta anna yanı geldi de içindeki yatak için 30 gün süre verdiler😅 artık bir süre nerde yatacak bilmiyorum. daha hastane çantasını yapmadım bu hafta yaparım heralde
Ufff zor mesele bunlar ya. Sözde tecrübeli anneyim inan ne yapacağımı bilmiyorum. Bu hafta yıkayıp ütüleyip raflara yerleştireyim. Sonraki haftalarda kendime bişeyler yapim. Sonra çanta hazirlim. Umudum var. Başaracam gibi🤣

Allah yardimcin olsun canim. insALLAH vaktinde sağlık ve kolaylık içinde olur dogumun🤲🤲

35 girmeme bir gün kaldı artık doğurmak istiyorum.
Bir sıkıntın mı var. Valla bende bir an önce 38. Haftaya gelip sağlıklı bir şekilde kucağıma almanın hayalini kuruyorum. Bu aralar çok fazla düşünmeye başladım. Acaba nasıl olcak cok zorlanacak miyim diye. Her şeyi çok fazla düşünüyorum başım ağrıyor artık

Bir sıkıntın mı var. Valla bende bir an önce 38. Haftaya gelip sağlıklı bir şekilde kucağıma almanın hayalini kuruyorum. Bu aralar çok fazla düşünmeye başladım. Acaba nasıl olcak cok zorlanacak miyim diye. Her şeyi çok fazla düşünüyorum başım ağrıyor artık
Küçük bı bebegım var. Sureklı karnımın üstünde. Kucak istiyor. Tasıyamıyorum. Canıda sıkılıyor. Ona üzülüyorum kafama takıyorum. İlgilenemedim için . Son zamanlarda insan daha çok takıyor. Gece yatarken donemıyorum bıle. Normalde çok enerjik bi insan olmama rağmen. Neyse hayırlısı ile zaman dolsada alsam kucagıma

Küçük bı bebegım var. Sureklı karnımın üstünde. Kucak istiyor. Tasıyamıyorum. Canıda sıkılıyor. Ona üzülüyorum kafama takıyorum. İlgilenemedim için . Son zamanlarda insan daha çok takıyor. Gece yatarken donemıyorum bıle. Normalde çok enerjik bi insan olmama rağmen. Neyse hayırlısı ile zaman dolsada alsam kucagıma
Anladim küçük bebekle daha zordur tabi İnsallah bu zamanlarda geçecek öyle düşün sağlıklı olsunlarda. Sen elinden geldiği kadar ilgileniyorsundur zaten kendini üzme bunun yüzünden. Aynen vaktinde gelsin inşallah sende iyi olunca 2 bebeginlede güzelce ilgilenirsin.

Benim doktorum da bana daha hastaneden başladı takviyeleri vermeye
solgarı günde 2x2 çift doz yolladı hatta ilk iki gün
şimdi evde de günde 1 solgar
3x20 damla bestlak devam
ocean mommy devam
ocean d3k2 1 damla devam.
Hastanede günde 4-5 kez hoşaf geliyordu. Ara öğün ana öğün. Evde de yapıyoruz bol.
Yumurta Et protein öğünlerde hep var. Gaz yapacak şeyleri yasakladılar. İnşallah bollaşır sütümüz. 🙏🩵
Yok herhangi bir takviye kullanmıyorum aklıma da gelmedi açıkcası
Hatta humana still anne çayını da söyledi hastanede diyetisyen ama ben burda eczanelerde bulduramadım. Rezenede içebilirsin dedi. Rezene geliyordu hep kahvaltılarda hastanedeyken. Sallama paket hazır olanlar.

Son düzenleme:
İlk 2-3 ay bu şekilde gaz yapan yiceklere dikkat lazımmış.
Bulguru siyez tercih et dedi. Süt ayran yok. Peynir yoğurt var. Dereotu roka ıspanak ok. 👍🏻 Kışsebzeleri kalanlar çoğu gaz yapar yeme dedi. Yaz sebzeleri ok. Baklagiller gaz yapar yeme dedi. Bezelye bile çok yeme dedi. Meyveler klasik elma armut muz vb. Ok. 👍🏻 Asitli tropikal meyveler gaz yapar. Portakal mandalina kivi gibi hayır. Yani aklıma geldikçe yazarım canım.

İlk 2-3 ay bu şekilde gaz yapan yiceklere dikkat lazımmış.
Bulguru siyez tercih et dedi. Süt ayran yok. Peynir yoğurt var. Dereotu roka ıspanak ok. 👍🏻 Kışsebzeleri kalanlar çoğu gaz yapar yeme dedi. Yaz sebzeleri ok. Baklagiller gaz yapar yeme dedi. Bezelye bile çok yeme dedi. Meyveler klasik elma armut muz vb. Ok. 👍🏻 Asitli tropikal meyveler gaz yapar. Portakal mandalina kivi gibi hayır. Yani aklıma geldikçe yazarım canım.
Sağol valla tatlım , bende de sıkıntı olduğu için bizim sütle alakalı konuşacak vaktimiz hiç olmadı kaç gün ilaçlardan dolayı gelen sütleri attık filan. İnşallah gelir gelmezse de yapabileceğim bişey yok zaten

benim de 9 ve 3 .5 yasinda cocuklarim var ve haftalar ilerledikçe onların temel bakımında bile zorlanmaya basladim. ama bir an önce doğurmak istiyorum deme canim. simdk doğsa kuvoz falan gerekse o süreçler cok daha zor. insALLAH sağlıkla hayirlisiyla haftalarini doldurarak gelsinler. 3.5 yaşındaki oğlum ben de bebek oldum deyip tisortumun içine giriyor ve orda durmak istiyor bazen. annelik cok zor hepsinin gönlü olsun ,hepsi iyi olsun istiyorsun ama giden senden gidiyor . ama mükafatını alacagiz insALLAH inanıyorum.

Back
X