Yok herhangi bir takviye kullanmıyorum aklıma da gelmedi açıkcasıaralık anneleri solgarın bir takviyesinden bahsediyodu süt artırmak için kullanıyo muusnuz bir takviye?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2013
- 21.632
- 1
- 17.456
- 498
teşekkür edeceksin bana fiskirtir yaniTamam yapayım onu da severim zaten çok
- 4 Eylül 2018
- 1.378
- 2.810
- 133
- 36
bir de bestlak damla dan memnunlar . bir arştırın inşaLLAH faydası olur. malt içecekleri var anne sütü arttırıcı. bir de dogadan anne cayı var . hangısı uygun olursa sıze ıse yarar inşALLAH.Yok herhangi bir takviye kullanmıyorum aklıma da gelmedi açıkcası
- 4 Eylül 2018
- 1.378
- 2.810
- 133
- 36
not aldım ben de tesekkurler :)kabak mücver yap dereotu da koy o çok süt yapar bol dereotu koy
- 30 Haziran 2013
- 21.632
- 1
- 17.456
- 498
imom latte kullanmıştım o da etkilinot aldım ben de tesekkurler :)
- 4 Eylül 2018
- 1.378
- 2.810
- 133
- 36
bunu da yazdım . aklımızda olsun tesekkur ederımimom latte kullanmıştım o da etkili
- 15 Şubat 2024
- 1.718
- 1.642
- 48
- 31
ben kontrollerden hazzetmiyprum içimden her gidişte açacak yine şom ağzını bunlar moralimin içine edecekler diyorum. hayırlısıyla bi kesselerdi beni sen sağ ben selametBenimde pazartesi kontrolüm her kontrole kadar can çekişiyorum valla. Buda önden gidiyor ama güvenmiyorum. İlki cahaldım hamileysem doğuracam oldu bitti diyordum. Sorun yaşayınca bunda o korkuyu yaşıyorum. Ama şükür tehlikeli zamanları atlattık. Her kontrole gittiğimde plesantam yerinde mi diyorum
Ben de sadece sağa yatabiliyorum. Bebek solda uzanınca baskı hissediyorum. Valla sağ kalçam her uykudan sonra çürümüş et gibi. Herifi kızı yolladım. Peynir zeytin yumurta yedim. Tulukta doldu. Şimdi uyku vaktim
- 15 Şubat 2024
- 1.718
- 1.642
- 48
- 31
kı butonumu yemişler ekleyemiyorum bi de tövbe haşa kara kuru bişey etmişler şimdi de siteyi rengini yapana kadar butonları sağ sağlim koysalardıEkle bacım nereye eklicen ekleyince ne olacak bilmiyorum ama ekle gitsin
- 15 Şubat 2024
- 1.718
- 1.642
- 48
- 31
yok bacım anlamaz bizimki o taraklardan minimal yazılımcı daha eğitim alması lazım juniorHacklettirsene ayy
- 15 Şubat 2024
- 1.718
- 1.642
- 48
- 31
2-3 saat çok aralık bırakıyorsun canım 3e çıkma bence daha sıklaştırBi iki saat bi üç saat düzeninde sagıyorum ama baya az artık
- 17 Ekim 2024
- 261
- 319
- 18
- 33
Kızlar selamlar size bir sorum olacak bana görümcem şehir dışından onun bebesinin eski kıyafetlerini göndermiş, zaten o da 7 aylık. Ama bazıları bizim bebeğe aşırı ufak olacak bir çoğu newborn ya da bir kısmı bana hediye gelenlerle aynı. Ben güzelleri gönderdim sen seç beğenmediklerini ver dedi. Gerçekten iyi durumdalar ama bir kısmına bence ihtiyacımız olmayacak bunları bağışlayabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? KV dursun zamanı geçince verirsin belki ihtiyacın olur diyor ama ben dolaba girince o işlerin uzadığını düşünüyorum
- 30 Haziran 2013
- 21.632
- 1
- 17.456
- 498
gün gelecek 5 6 defa üstünü degistireceksin kakasını buluşacak cikaramayacaksin ugrasamayacaksin kullanır atarsın. kullanamadigini verirsin canım. tabi sen bilirsin içine nasıl sinerseKızlar selamlar size bir sorum olacak bana görümcem şehir dışından onun bebesinin eski kıyafetlerini göndermiş, zaten o da 7 aylık. Ama bazıları bizim bebeğe aşırı ufak olacak bir çoğu newborn ya da bir kısmı bana hediye gelenlerle aynı. Ben güzelleri gönderdim sen seç beğenmediklerini ver dedi. Gerçekten iyi durumdalar ama bir kısmına bence ihtiyacımız olmayacak bunları bağışlayabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? KV dursun zamanı geçince verirsin belki ihtiyacın olur diyor ama ben dolaba girince o işlerin uzadığını düşünüyorum
- 17 Ekim 2024
- 261
- 319
- 18
- 33
Ya içime siniyor zaten bir kısmını ayırdım ama ben az ve öz eşyacığım ondan sanırım biraz fazla olması galiba beni zorluyor ama iyi dediniz bir süre tutayım yaza doğru hepsini birlikte veririz. Doktorlar sürekli yeni doğan alma sakın büyük geliyor dedikçe hastane çıkışları falan gözümde inanılmaz küçük gelmeye başladı bir de onun etkisi vargün gelecek 5 6 defa üstünü degistireceksin kakasını buluşacak cikaramayacaksin ugrasamayacaksin kullanır atarsın. kullanamadigini verirsin canım. tabi sen bilirsin içine nasıl sinerse
Bi de öyle deneyeyim bakayım ya inşallah artar2-3 saat çok aralık bırakıyorsun canım 3e çıkma bence daha sıklaştır
- 30 Haziran 2013
- 21.632
- 1
- 17.456
- 498
evet ama bilmiyoruz ki nasıl bebek olacak benim kızım hep bezinden çıkarıyordu kusuyordu çok lazım oldu ben de hızlı büyüyor az eşya olsun diye almamıştım pek ama sürekli leke çıkarmaya ugrasiyordum benim yenidoganlardan hiç kalmamış mesela hepsi kötü olmuş atmisimYa içime siniyor zaten bir kısmını ayırdım ama ben az ve öz eşyacığım ondan sanırım biraz fazla olması galiba beni zorluyor ama iyi dediniz bir süre tutayım yaza doğru hepsini birlikte veririz. Doktorlar sürekli yeni doğan alma sakın büyük geliyor dedikçe hastane çıkışları falan gözümde inanılmaz küçük gelmeye başladı bir de onun etkisi var
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
tansıyon bebegın beslenmesı etkılıyor malesef..az kalmıs bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldın. dogum korkutuyo belki bebegını kucagına alınca butun endişe, korku yok oluyor . sakin kalmaya çalış.kafanı dagıtacak vıdeo fılm vs ızle . 36 yı gecersınız ınsALLAH.
İnşallah kuzum, öyle yapıyorum. İzlicek dizi bulamadım istanbullu geline başladım durumlar vahim
Bana da kız gösterdi cin takvimi
Bende de yanıldı çin takvimi, erkek gösteriyodu.
Ay bu seferde simsiyah olmuş ya burası
Alıntı yapana kadar nickini bile göremedim senin ya kimin yazdığı görünmüyor şu an mesajları kimse ppsini değiştirmesin bari ppden tanıyalım dhjdfjnf
- 30 Haziran 2013
- 21.632
- 1
- 17.456
- 498
- 4 Eylül 2018
- 1.378
- 2.810
- 133
- 36
inşALLAH cabucak tutan bir bebeğin olur. her bebek aynı olmuyor ama bıraz ugrasınca tututorlar :)Emzirmek memeyi tutturmak çok mu zor kızlar? Karşı odamda bir kız var günde 3-4 kere emzirmesine yardım için birileri geliyor yarım saat anlatıyor gösteriyor vs kızın memelerini kocası bu kadar ellememiştir
not aldım ben de tesekkurler :)
Ben diğer gruplardan gördüğüm zaman tavsiyeleri not alıyorum. Şunları yazmışım: