• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bat yarın mı canım? Belirtin var mı?
Yok canım bata daha 5 gün var ama yarın dr randevum var kanda falan belli olur umuduyla duruyorum. Belirtim hiç olmadığı kadar çok ya bu ay. Aslında kafamdan atmıştım bu ay düşünmedim olsun diye hareket etmedim ama özellikle göğüs hassasiyeti uçlarındaki acı ve şişkinlik kafamı kurcalıyor normalde göğüs hassasiyetim olmaz hiç. İlk defa yaşıyorum. Adette de yumurtlamada da olmaz. Onun dışında af edersin gaz daha çok sarımsı tarzda bazende beyaz akıntım. Belimin tam orta kısmında ağrı kasıklarımda batma bıçak gibi sancı ara sıra. Sık idrara çıkma midemde tuhaflık halsizlik uyuma istediği ohoo neler nelerr bakalım psikolojik de olabilir ama göğüslerim neden böyle oldu gebelik değilse onu bilmiyorum

Yok canım bata daha 5 gün var ama yarın dr randevum var kanda falan belli olur umuduyla duruyorum. Belirtim hiç olmadığı kadar çok ya bu ay. Aslında kafamdan atmıştım bu ay düşünmedim olsun diye hareket etmedim ama özellikle göğüs hassasiyeti uçlarındaki acı ve şişkinlik kafamı kurcalıyor normalde göğüs hassasiyetim olmaz hiç. İlk defa yaşıyorum. Adette de yumurtlamada da olmaz. Onun dışında af edersin gaz daha çok sarımsı tarzda bazende beyaz akıntım. Belimin tam orta kısmında ağrı kasıklarımda batma bıçak gibi sancı ara sıra. Sık idrara çıkma midemde tuhaflık halsizlik uyuma istediği ohoo neler nelerr bakalım psikolojik de olabilir ama göğüslerim neden böyle oldu gebelik değilse onu bilmiyorum
Ay belirtim aynı seninle 😂 meme hassasiyeti adete 3-4 gün kala kesilirdi yarın bat ama hala yoğun devam ediyor ilk defa😁 mide ekşimesi var 4-5 gündür.. Bel ağrım hiç olmazdı şimdi o da var.. Birde dün nohut kadar kahverengi leke geldi 2 kere kesildi.. İlk defa bu kadar farklılık yaşıyorum ama dün erken gebelik testi negatif çıktı😥 o kadar silik ki gözle zor görünüyor

Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şahsi fikrim keseyi görmeden söyleme bence. Ben söylemiştim sonra annem herkese söylemişti bi tur da geçmiş olsun telefonları için ağlamıştım. İnşallah allahın izniyle sende herşey yolunda gidecek 🥰
eşim çok heyecanlıydı söylemek istedi onun ailesi benim aileme bi de yakın arkadaşıma söyledik . Muhtemelen. Bu söylediklerimiz de başkalarına söyler . Artık nasibimizde ne varsa o

Günaydın kızlar 💕 ben dün doktora gittim gebelik yok yaklaşık 2 aydır regl olamıyordum rahim kanlanmış kalınlaşmış dedi doktor tedaviye başlayalım dedi tarlusal verdi dün öğlen içtim doktordan çıkınca birtane birinide bı sabah içtim sonra baktım reglim gelmiş 2 tane içtim regl oldum yani birde letu ve iki hap daha verdi reglin 3.günü bunlara başla dedi tarlusalı bırakacağım dimi kızlar birde letu kullanan oldu mu doktor bana 12 ya da 13 . Gün gel dedi reglin niye çağirdi anlamadım çok daha önce bu tedaviyi göreb var mı aranızda bana da yardımcı olabilir misiniz 🐣
merhaba canım ben 2 aydır letu kullanıyorum ketu yumurta gelişimini destekliyo ve kaliteli yumurta oluşumu sağlıyo ben geçen ay çatlama iğnesi bulamadım yumurtam çok geç çatladı o yüzden gebelik oluşmadı bu ay 10. günümde biri 19mm biri 16 mm yaklaşık 2 yumurtam oldu solda o gün iğne oldum şu an iğnenin 5. günü ama sol kasığımda ara ara şifdetlenen ağrım var umarım ikiside çatlamıştır yada biri kiste dönmüş olabilir bilmiyorum 3 ilaç verdi demişsin diğerleri folik asit yada vitamin olabilir isimleri ne ? hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah bu arada çatlama iğnesi verecektir sana muhtemelen şimdiden ara iğneyi iğne piyasada yok bulması çok zor

Ay belirtim aynı seninle 😂 meme hassasiyeti adete 3-4 gün kala kesilirdi yarın bat ama hala yoğun devam ediyor ilk defa😁 mide ekşimesi var 4-5 gündür.. Bel ağrım hiç olmazdı şimdi o da var.. Birde dün nohut kadar kahverengi leke geldi 2 kere kesildi.. İlk defa bu kadar farklılık yaşıyorum ama dün erken gebelik testi negatif çıktı😥 o kadar silik ki gözle zor görünüyor
Ayy silikte olsa varmış bak daha bat yarın ve ben erken testlere güvenmiyorum ya bir iki gün daha bekle istersen sonra tekrar yap yada kan ver bence🥰😂

Benimde senden bir gün önce çatlama belirtilerim oldu bir gün öncesi ve çatladığı günü değerlendirebildik sonrasında ne yazıkki eşim yoktu . 6 yaşına girdi aralıkta oğlum var benimde çok kardeş istiyor 🥲 Allahım inşallah nasip eder güzel haberler veririz.
Ay benim kızım da Aralık'ta 6 oldu canım inşallah kardeşe kavuşurlar

Canım bizim aynı gün çatladı bat günü mü test yapacaksın
Yok kuzum ben laboquıck aldım 10lu. Bir de evde erken gebelik testi var awox 3 tane çarşamba günü bakarım muhtemelen . Aslında sivilce ilacı kullandığım için erken bakacaktım ama eşim onu sürdürtmüyor madem aldım testleri Ben de bakayım diyorum. Hiçbir şekilde belirti yok diyorum ya artık benim için Ama az önce bildiğim yeşile dönük akıntı geldi ama asla idrar yolu enfeksiyonum yok yani ne yanma ne acıma ne ağrı

Kızlar evet gerçekten benim için belirti yok ama çok değişik bir şey yaşadım az önce yeşile dönük bir akıntı geldi kokusuz oluk oluk hahahaha. Nezaman desem ki belirti kalmadı degsk sacma sapan seyler çıkıyor ama ben hemen bir tokat kendime. Kendine gel Evanora diye atayım 🤣

Ayy silikte olsa varmış bak daha bat yarın ve ben erken testlere güvenmiyorum ya bir iki gün daha bekle istersen sonra tekrar yap yada kan ver bence🥰😂

Kuzum görebilmek için şaşı oldum öyle silik 😂😂 fotoğrafta asla görünmüyor. 6 gün öncesini tespit ediyormuş 10 betayı baksana ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20250105_125149_955.jpg
    IMG_20250105_125149_955.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250105_125147_149.jpg
    IMG_20250105_125147_149.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250105_021823_484.jpg
    IMG_20250105_021823_484.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 31
Ben kullanıyorum canım, adet düzensizliğim vardı çikolata kistim vardı hepsine çözüm oldu çok şükür ki. Şimdi de adetin ilk gününden kullanmaya başlıyorum günde iki kere tok karna olacak şekilde, ta ki yumurtlama gününe kadar. İnşallah faydasını görürüm, ek olarak 8 ocakta rahim filmi çekeceğim
Benim yumurtlama tarihim geçti içmemelimiyim. rahim filmini özel hastanede çektireceksiniz.
Kızlar evet gerçekten benim için belirti yok ama çok değişik bir şey yaşadım az önce yeşile dönük bir akıntı geldi kokusuz oluk oluk hahahaha. Nezaman desem ki belirti kalmadı degsk sacma sapan seyler çıkıyor ama ben hemen bir tokat kendime. Kendine gel Evanora diye atayım 🤣
yeşil akıntıyı ilk kez duyuyorum..Benim kasık ağrım var regl olacakmışım gibi..Birde ateş basması biraz herket edeyim sıcaklıyorum

Kuzum görebilmek için şaşı oldum öyle silik 😂😂 fotoğrafta asla görünmüyor. 6 gün öncesini tespit ediyormuş 10 betayı baksana ekliyo

Kuzum görebilmek için şaşı oldum öyle silik 😂😂 fotoğrafta asla görünmüyor. 6 gün öncesini tespit ediyormuş 10 betayı baksana ekliyorum
Gerçekten şaşı olmak gerekiyor çok az görünüyor gibi de görünmüyor gibi de bilemedim yaa 🙄 adet olmazsan kan ver bence kuzumm🤗😂

Allah allah nasıl yeşil ya 😂 valla bende belirti uyduruyorum olmayan çizgiler görüyorum Delirdik hepten sanırım 🤣
Ben testi ne zaman yapayım canım?

Back
X