• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Aslında gece uyumadan düşmüştü 11/7ye ama şimdi uyandım saat 6ya geliyor ölçtüler 14/9 çıktı ilacımı vs verdiler bakalım.
Bugün 34+1 olduk ama dün ultasonda 33+3 çıktık 2200gr bebek
tansıyon bebegın beslenmesı etkılıyor malesef..az kalmıs bak yüzdün yüzdün kuyruguna geldın. dogum korkutuyo belki bebegını kucagına alınca butun endişe, korku yok oluyor . sakin kalmaya çalış.kafanı dagıtacak vıdeo fılm vs ızle . 36 yı gecersınız ınsALLAH.

Alıntı bile yapamadım mobil masaüstü olmuş bir şeyleri düzeltirken burayı da bozmuslar jsnxjdnjxndjdx ha gayret ya olacak 😂😂

Ben taburcu oldum bugün. Evdeyim. Süt sağmaya çalışıyorum. Bu sabah itibariyle serum dışında ilk beslenmesi 1 ml anne sütü almaya başladı oğluşum. Az az ne çıkarsa veriyorum. 🥹
Sizden çok dua istiyorum arkadaşlar. Yavrum haftaya bi operasyon geçirecek. Tedavisi olacak. Küçücük haliyle ameliyata girecek. Nolur dua edin. Yüreğim sıkışıyor yazarken. Allah kimseyi evladından ayrı koymasın. İnşallah kucağımızda oğlumuzla yuvamıza döneceğiz. Ama en az 2-3 haftalık belki 1 aylık süreç var.
İnşallah hepinizin doğumda evladını direk kucağınıza alma imkanınız olur. 🙏 kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Prematureler çok güçlü oluyormuş inşALLAH bu günleri atlatıp evinize döneceksiniz. dualarımız sizinle :KK200:

Sıkıntıdan süt baya azalmaya başladı ona daha da canım sıkılıyor. Stresten sıkıntıdan tekrar sigara elime almama ramak kaldı olan süt de gıderse diye alamıyorum korkudan
evladımı kuvöze bırakmadım hıc senın neler yaşadıgını anlayamam ama şunu biliyorum sen güçlü bir annesin ve şuan güçlü olma zamanı. stres sütü etkiliyor ve bebişlerinin buna ihtiyacı var. bu gunler gececek inşALLAH. buna tevekül ederek iyi olmaya çalış canım. bebişlerin gelince sütün de artacak inşALLAH. bi tane içersen tekrar başlarsın diye biliyorum. etrafımda kim bıraktıysa öyle diyor çünkü. saglıkla mutlu geçireceginiz günler yakın inşALLAH. az daha sabır :KK200:

Yenidoğanların katındayım allahım o kadar minicikler kiiiiiii nasıl tutucaz bunları
ben de hastanede yattıgımda yeni dogumlar olmustu. bebişleri görünce bunlar bu kadar küçük mü oluyodu diye şasırmıştım. halbuki 3 bucuk yıl oldu 2. dogumumu yapalı ama insan unutuyor. annelik otomatik yüklenecek ona inanıyorum :)

evladımı kuvöze bırakmadım hıc senın neler yaşadıgını anlayamam ama şunu biliyorum sen güçlü bir annesin ve şuan güçlü olma zamanı. stres sütü etkiliyor ve bebişlerinin buna ihtiyacı var. bu gunler gececek inşALLAH. buna tevekül ederek iyi olmaya çalış canım. bebişlerin gelince sütün de artacak inşALLAH. bi tane içersen tekrar başlarsın diye biliyorum. etrafımda kim bıraktıysa öyle diyor çünkü. saglıkla mutlu geçireceginiz günler yakın inşALLAH. az daha sabır :KK200:
Çok teşekkür ederim evet ben de ilk defa bırakmıstım ama elime alırsam paketi alırım direk diye hissediyorum zaten o yüzden de bısey yapamıyorum. Bakalım şeftali suyu süt çoğaltır diyomus rahmetli buyukanane bi onu içmeyi deniyim

Çok teşekkür ederim evet ben de ilk defa bırakmıstım ama elime alırsam paketi alırım direk diye hissediyorum zaten o yüzden de bısey yapamıyorum. Bakalım şeftali suyu süt çoğaltır diyomus rahmetli buyukanane bi onu içmeyi deniyim
kabak mücver yap dereotu da koy o çok süt yapar bol dereotu koy

aralık anneleri solgarın bir takviyesinden bahsediyodu süt artırmak için kullanıyo muusnuz bir takviye?

aralık anneleri solgarın bir takviyesinden bahsediyodu süt artırmak için kullanıyo muusnuz bir takviye?
Onu da dikkatli kullanmak gerek
Benim de kız kardeşim onun bir süre takviyesini kullandı evet etkisi var ama bu sefer bebeğin karaciğer enzim testlerini yükseltti bıraktı

Onu da dikkatli kullanmak gerek
Benim de kız kardeşim onun bir süre takviyesini kullandı evet etkisi var ama bu sefer bebeğin karaciğer enzim testlerini yükseltti bıraktı
yan etkileriyle ilgili bişey yazmamışlardı ben de süt az olursa alırım diye düşünüyordum aklımda olsun bu dediğiniz de.

Back
X