• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Magnezyum doktor bana magosit yazmıştı 365gr ama kullandığım halde bacaklarımda kramplar devam ediyor ama biraz masaj yapınca rahatlıyor ve kısa süre sonra geçiyor. Acaba dozu yeterli gelmiyor mu diye düşündüm ben de
Benim doktorum özellikle söyledi 600 mg kadar içebilirsin diye. 400 içiyordum başta kramplar hala daha oluyordu doktor arttır diye belirtti ben 600 içince kramplar geçti. Dün 400 içmiştim işte gece 3de feryat figan kramp uyandırdı beni yine.

Magnezyum doktor bana magosit yazmıştı 365gr ama kullandığım halde bacaklarımda kramplar devam ediyor ama biraz masaj yapınca rahatlıyor ve kısa süre sonra geçiyor. Acaba dozu yeterli gelmiyor mu diye düşündüm ben de
Benim doktorum özellikle söyledi 600 mg kadar içebilirsin diye. 400 içiyordum başta kramplar hala daha oluyordu doktor arttır diye belirtti ben 600 içince kramplar geçti. Dün 400 içmiştim işte gece 3de feryat figan kramp uyandırdı beni yine.
ben de mantar kavurma pirinç pilavı mercimek corba dusundum birazdan yapicam bakalim insALLAH. cocuklar yemiyor onlara da buzlukta hamburger köftesi atmistim onu yaparım pratikten. kahvaltının mutlulukla bir ilgisi var diye düşünüyorum ben de:) hafta ici ise gidince ailecek yapamıyoruz hafta sonları guzel oluyor. sana da kolay gelsin canim🌸
Sağol canım hallettim her şeyi çocuk uyansın diye beklemedeyim 😂 ev mis çamaşırlar finish yemek hazır dışarda lapa lapa kar kahvemi de içtim oh diyorum valla 😇 sanki küçükken sabah kahvaltıda okullar tatil olmuş da geri yatacakmışım gibi mutluyum ev sıcacık dışarda kar yağıyor misss

Eklentiler

• 4C1985F8-E3BE-4EFE-997F-C7603A4E2EA1.jpeg
    4C1985F8-E3BE-4EFE-997F-C7603A4E2EA1.jpeg
    264,4 KB · Görüntüleme: 38
evet o benim çok gıcıktı. ama gercekten rahatsın akşam ne pisirecegim derdin yok en basitinden
Ben hastanelerden tiksiniyorum beni 5-7 gün yatıracaklarmış şimdi sezaryende nasıl olcak bilmiyorum hastanede kalmak bana zulüm ya

Ben hastanelerden tiksiniyorum beni 5-7 gün yatıracaklarmış şimdi sezaryende nasıl olcak bilmiyorum hastanede kalmak bana zulüm ya
İlk ben de öyle ağlaya ağlaya yattım hatta doktora hastane ve doktor görmek istemiyorum dedim. söylediğim şeyi sonradan farkettim 🤣🤣

Back
X