- 30 Haziran 2013
- 21.638
- 1
- 17.478
- 498
evet o benim çok gıcıktı. ama gercekten rahatsın akşam ne pisirecegim derdin yok en basitindenhastanede hakkaten dinleniyosun ama su damar yolu mahvediyor yaaa. çıkarmıyorlar da rahat rahat yatalım agsgsgw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o benim çok gıcıktı. ama gercekten rahatsın akşam ne pisirecegim derdin yok en basitindenhastanede hakkaten dinleniyosun ama su damar yolu mahvediyor yaaa. çıkarmıyorlar da rahat rahat yatalım agsgsgw
doktora kalsa demirden başka takviye vermiyorAynen canım doktor çık diyorsa bence de çık rahatlatıyor insanı baya magnezyum
kesinlikle yapmaktan cok ne pisirecegini düşünmesi yoruyor.evet o benim çok gıcıktı. ama gercekten rahatsın akşam ne pisirecegim derdin yok en basitinden
Bende yok o seçenek canım ya yapamadım bir türlü,sizin imzanızın altındaki “hamilelik günlüğü imza alanına ekle “ de olmuyor ben mi beceremedimforum seçeneklerinden imzaları görmeyi tıklamayı izin vermeyi unutma canım.
Hesabınızda hesap detayları var, oraya girince bebeğinizin tahmini doğum tarihini girerseniz oluyorBende yok o seçenek canım ya yapamadım bir türlü,sizin imzanızın altındaki “hamilelik günlüğü imza alanına ekle “ de olmuyor ben mi beceremedim
Sen normal hesap hareketlerinden bebegin beklenen doğum tarihini gir kaydet olurBende yok o seçenek canım ya yapamadım bir türlü,sizin imzanızın altındaki “hamilelik günlüğü imza alanına ekle “ de olmuyor ben mi beceremedim
YapabıldınmıBende yok o seçenek canım ya yapamadım bir türlü,sizin imzanızın altındaki “hamilelik günlüğü imza alanına ekle “ de olmuyor ben mi beceremedim
Benim doktorum özellikle söyledi 600 mg kadar içebilirsin diye. 400 içiyordum başta kramplar hala daha oluyordu doktor arttır diye belirtti ben 600 içince kramplar geçti. Dün 400 içmiştim işte gece 3de feryat figan kramp uyandırdı beni yine.Magnezyum doktor bana magosit yazmıştı 365gr ama kullandığım halde bacaklarımda kramplar devam ediyor ama biraz masaj yapınca rahatlıyor ve kısa süre sonra geçiyor. Acaba dozu yeterli gelmiyor mu diye düşündüm ben de
Benim doktorum özellikle söyledi 600 mg kadar içebilirsin diye. 400 içiyordum başta kramplar hala daha oluyordu doktor arttır diye belirtti ben 600 içince kramplar geçti. Dün 400 içmiştim işte gece 3de feryat figan kramp uyandırdı beni yine.Magnezyum doktor bana magosit yazmıştı 365gr ama kullandığım halde bacaklarımda kramplar devam ediyor ama biraz masaj yapınca rahatlıyor ve kısa süre sonra geçiyor. Acaba dozu yeterli gelmiyor mu diye düşündüm ben de
Sağol canım hallettim her şeyi çocuk uyansın diye beklemedeyim ev mis çamaşırlar finish yemek hazır dışarda lapa lapa kar kahvemi de içtim oh diyorum valla sanki küçükken sabah kahvaltıda okullar tatil olmuş da geri yatacakmışım gibi mutluyum ev sıcacık dışarda kar yağıyor misssben de mantar kavurma pirinç pilavı mercimek corba dusundum birazdan yapicam bakalim insALLAH. cocuklar yemiyor onlara da buzlukta hamburger köftesi atmistim onu yaparım pratikten. kahvaltının mutlulukla bir ilgisi var diye düşünüyorum ben de:) hafta ici ise gidince ailecek yapamıyoruz hafta sonları guzel oluyor. sana da kolay gelsin canim
Hiç yaşamadım doğum sancısı çok merak ediyorum bakalım hayırlısısancı güzeldir yaaa ritmik ritmik
Ben hastanelerden tiksiniyorum beni 5-7 gün yatıracaklarmış şimdi sezaryende nasıl olcak bilmiyorum hastanede kalmak bana zulüm yaevet o benim çok gıcıktı. ama gercekten rahatsın akşam ne pisirecegim derdin yok en basitinden
Benim de bir aksilik olmazsa 27 ocak olucak gibi allahın izniyleayyy senin günün de belli 25 ocak istiyorum ama cumartesiye denk geliyor olmaz o
Ben içtim çok işe yarar bir şey bi de hibiskusÖksürük için dut kurusu içen oldu mu?
Teşekkür ederim yarın da hibiskus ekleyeyimBen içtim çok işe yarar bir şey bi de hibiskus
Aynı günBenim de bir aksilik olmazsa 27 ocak olucak gibi allahın izniyle
Ben de 27 ocak gibi hissediyorum bakalım sağlıkla gelsinlerBenim de bir aksilik olmazsa 27 ocak olucak gibi allahın izniyle
İlk ben de öyle ağlaya ağlaya yattım hatta doktora hastane ve doktor görmek istemiyorum dedim. söylediğim şeyi sonradan farkettimBen hastanelerden tiksiniyorum beni 5-7 gün yatıracaklarmış şimdi sezaryende nasıl olcak bilmiyorum hastanede kalmak bana zulüm ya
et bakalımHiç yaşamadım doğum sancısı çok merak ediyorum bakalım hayırlısı