- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.381
kızlar ben 1 haftadır hayıt tohumu içiyorum aranızda içen var mı?Araştırmalarım sonucunda içen ve hamile olan kişiler var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy vallahi var beyaz böyle küçücük küçücüklerr ee bunlara rağmen gebe değilsem daha ne diyeyim bütün belirtilerim de psikolojik olmamalı yaauç kısımları beyaz kabarcıklar
İlk bebeğiniz mi olacak inşallahAyy vallahi var beyaz böyle küçücük küçücüklerr ee bunlara rağmen gebe değilsem daha ne diyeyim bütün belirtilerim de psikolojik olmamalı yaa
Evet eğer varsa İnşallah ilk olacak siz ne durumdasınız var mı bebişiniz yada belirtinizİlk bebeğiniz mi olacak inşallah
Yok balım ne belirtim var ne bebişim yumurtlamama var dahaEvet eğer varsa İnşallah ilk olacak siz ne durumdasınız var mı bebişiniz yada belirtiniz
ayyy hadi inşallahAyy vallahi var beyaz böyle küçücük küçücüklerr ee bunlara rağmen gebe değilsem daha ne diyeyim bütün belirtilerim de psikolojik olmamalı yaa
Rabbim hayırla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin o zaman canımmYok balım ne belirtim var ne bebişim yumurtlamama var daha
Çok hecanlandım yaa yarın güzel haber alayım istiyorummmayyy hadi inşallah
Aaa dur bende bakayımgenelde böyle umursamadığında hamile kalırsın ya inşallah öyle olmuşturgögüslerde uclarında küçük kabarcıklar belirginleşiyor bi kontrol et bakalım.
Ben kullanıyorum canım, adet düzensizliğim vardı çikolata kistim vardı hepsine çözüm oldu çok şükür ki. Şimdi de adetin ilk gününden kullanmaya başlıyorum günde iki kere tok karna olacak şekilde, ta ki yumurtlama gününe kadar. İnşallah faydasını görürüm, ek olarak 8 ocakta rahim filmi çekeceğimkızlar ben 1 haftadır hayıt tohumu içiyorum aranızda içen var mı?Araştırmalarım sonucunda içen ve hamile olan kişiler var.
Hadii bak sende çok heyecanlıı yaaAaa dur bende bakayım
Ay hadi inşallah heyecanla bekliyorum güzel haberini inanıyorum olacakTestte koyulaşma göreyim canım verecem. Ağzın bal yesin emiii
Aynen öyle canım. Yumurtlama günümde şeffaf yapışkan geldi. Ertesi günü ve sonraki gün birşey yoktu. Dün ise krem gibi beyaz ama sulu değil. rahimde yumurtlama sancısı gibi sancı da girip çıkıyor ara ara. İnşallah hamişlik belirtisidir.Yumurtlama sonrası bende beyaz krem gibi oldu kesildi öyle miydi!
Ben yine de değerlendirdim dünü de. Keşke hamişlik belirtisi olsaCanım benım arada gelir süt kesiği gibi yumurtlamadan sonra endişelenme. Bence yumurtlama değildir
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şahsi fikrim keseyi görmeden söyleme bence. Ben söylemiştim sonra annem herkese söylemişti bi tur da geçmiş olsun telefonları için ağlamıştım. İnşallah allahın izniyle sende herşey yolunda gidecekÇok teşekkür ederim . Annelere söylemek keseyi görmeden uygun mu acaba
Aaa dur bende bakayımgenelde böyle umursamadığında hamile kalırsın ya inşallah öyle olmuşturgögüslerde uclarında küçük kabarcıklar belirginleşiyor bi kontrol et bakalım.
Ayy inşallah canım hamilesindir haber ver bana da mutlaka sonucu kaç gün kaldı?Ay hadi inşallah heyecanla bekliyorum güzel haberini inanıyorum olacak
Aynen öyle canım. Yumurtlama günümde şeffaf yapışkan geldi. Ertesi günü ve sonraki gün birşey yoktu. Dün ise krem gibi beyaz ama sulu değil. rahimde yumurtlama sancısı gibi sancı da girip çıkıyor ara ara. İnşallah hamişlik belirtisidir.
Tam olarak nasıl olması lazım?Hadii bak sende çok heyecanlıı yaa
Bat yarın mı canım? Belirtin var mı?Çok hecanlandım yaa yarın güzel haber alayım istiyorummm
Küçük küçük sivilce gibi benimkiler ve beyaz sanki kabuklanmış gibi duruyorT
Tam olarak nasıl olması lazım?