• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Hamile beyni pek sıkıntılı oluyor ya ben kocama çam ağacı topla dedim bi yandan da yardım ediyorum topların iğnelerini neden kıvırdın diye söyleniyorum düşün yani 😂 çocuk çıkaramasın diye diyor ama elime batıyor diyorum e bana yap diyorsun ardıma düşme git içeri otur diyor. Hem iş buyuruyorum hem de söyleniyorum haklı yani 😂
Valla Allah yardımcın etsin adamlara. 🤣🤣🤣
Plesentanın ayrıldığını sen nasıl anladın ki kuzu. Anlaşılan bir şey miydi ki?
Anlamamıştım ki kızda 37 haftada gitmiştim. Bebek 2.300 gramdı. Minnacık ama sorun yoktu. Minyon olacak demişti doktor. Hiç bir ağrım yoktu o hafta baya temizlikle uğraştım. Hareketleri vardı ama azdı büyüyünce kısıtlı alan olduğu için normal demişti herkes. 38 haftamda gittiğimde plesantadan ayrılmış 1600 grama düşmüştü çocuk anne karnında kilo vermişti bir haftada.

İnşallah kuzum teşekkür ederim

Suyum vs normal rahim kapalı, akıntı ya da termiş yani şükür

Ay nası erkek olduğu belli sivri duruyo valla

İnşallah canım teşekkürler 🙏

Suyum mu geldi diye endişelenmiştim ama o olmasa da hastaneye girer girmez fırlıyo benim tansiyon klasik belam oldu😅

Allah güç kuvvet versin ikinize de, kolayca sağlıkla atlatsın inşallah 🙏
kac haftadaydin canim sakin olmaya çalış. insALLAH düşer.

Merhaba hamişleerr nasılsınız 😍
Ben 33+6 oldum bu aralar sağ kaburga ağrım oluyor yavrum evladım sağ tarafımı çürüttü sağ böbreğim sağ kaburgam kesınlıkle sağa yatamıyorum Çarşamba aylık alışverişe çıkmıştık çok ama çok böbrek ağrım oldu sancı gibi karnımada vurdu hatta çok zordu ama evde dinlediğim için çok olmuyor. Valizimi eşyalarımız hazır bu ayda en son eksikleri sipariş ettim park yatak,alez,lastikli çarşaf,emzirme atleti sütyeni 🫠

Ben 33+6 oldum bu aralar sağ kaburga ağrım oluyor yavrum evladım sağ tarafımı çürüttü sağ böbreğim sağ kaburgam kesınlıkle sağa yatamıyorum Çarşamba aylık alışverişe çıkmıştık çok ama çok böbrek ağrım oldu sancı gibi karnımada vurdu hatta çok zordu ama evde dinlediğim için çok olmuyor. Valizimi eşyalarımız hazır bu ayda en son eksikleri sipariş ettim park yatak,alez,lastikli çarşaf,emzirme atleti sütyeni 🫠
Merhaba canım iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah. Pozisyonundan mi kaynaklanıyor acaba bende öyle olmadı hiç. Bende 32+5im. Bende baya azalttım alınacakları. Sürekli dua ediyorum Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah.

Valla Allah yardımcın etsin adamlara. 🤣🤣🤣
Anlamamıştım ki kızda 37 haftada gitmiştim. Bebek 2.300 gramdı. Minnacık ama sorun yoktu. Minyon olacak demişti doktor. Hiç bir ağrım yoktu o hafta baya temizlikle uğraştım. Hareketleri vardı ama azdı büyüyünce kısıtlı alan olduğu için normal demişti herkes. 38 haftamda gittiğimde plesantadan ayrılmış 1600 grama düşmüştü çocuk anne karnında kilo vermişti bir haftada.
allahım korktum ya ben şimdi biliyon benim kordon sıkıntılı neyse 4 gün kaldı doktor kontrolüne :/

döndü demek ki kaburgaya vuruyorsa. ben de sağa yatamıyorum sağ tarafa yatınca sanki çocuğu altımda eziyormuş gibi hissediyorum fazlaca sert o yanım. sola yatıyorum hep ama bu seferde gece rahatsız olunca bi uyanıyorum sırt üstü dönmüşü. bu hamilelikte hamile yastığı almıştım temudan o olmasa perişandım.

allahım korktum ya ben şimdi biliyon benim kordon sıkıntılı neyse 4 gün kaldı doktor kontrolüne :/
Benimde pazartesi kontrolüm her kontrole kadar can çekişiyorum valla. Buda önden gidiyor ama güvenmiyorum. İlki cahaldım hamileysem doğuracam oldu bitti diyordum. Sorun yaşayınca bunda o korkuyu yaşıyorum. Ama şükür tehlikeli zamanları atlattık. Her kontrole gittiğimde plesantam yerinde mi diyorum 🤣
döndü demek ki kaburgaya vuruyorsa. ben de sağa yatamıyorum sağ tarafa yatınca sanki çocuğu altımda eziyormuş gibi hissediyorum fazlaca sert o yanım. sola yatıyorum hep ama bu seferde gece rahatsız olunca bi uyanıyorum sırt üstü dönmüşü. bu hamilelikte hamile yastığı almıştım temudan o olmasa perişandım.
Ben de sadece sağa yatabiliyorum. Bebek solda uzanınca baskı hissediyorum. Valla sağ kalçam her uykudan sonra çürümüş et gibi. Herifi kızı yolladım. Peynir zeytin yumurta yedim. Tulukta doldu. Şimdi uyku vaktim 😅

Aynen canım listede olmayanlar var. Aslında listeye eklemek için mesaj atmıştım olmayanlara ama ya eksik bilgi kalmıştı ya da cevap alamamıştım. Doğum yapan anneleri eklemek istiyorum aslında ama erken doğum sebebiyle rahatsız etmek istemedim onları biraz zaman geçsin diye bekledim. Ama onlar için de uygunsa tabii ki ekleyelim 🙏
Ekle bacım nereye eklicen ekleyince ne olacak bilmiyorum ama ekle gitsin 😅

Kızlar dün gece kasılmalar geçince uyuya kalmışım çok şükür bu gece de doğurmadım 🤣
cok sukur ama bugün yine tutabilir kasılmalar muhtemelen enfeksiyonun artıyor bir kana baksınlar da çocuğa filan geçmesin kuzum erken doğum olmaz bu sefer bakarsın be ise geçer kuvozde kalır gitmek istemiyorsun çok iyi anlıyorum. benim doktorum beni hastaneye yatirmak için 5 bekledi gel yat bir hafta şekerini düzenleyelim dedi de 5 ay direndim keşke direnmeseydim 🤣🤣🥰

• Beğen
Reactions: dhn
Merhaba canım iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah. Pozisyonundan mi kaynaklanıyor acaba bende öyle olmadı hiç. Bende 32+5im. Bende baya azalttım alınacakları. Sürekli dua ediyorum Allah kullanmayı da nasip etsin inşallah.
Amin inşallah rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah yakın bize Hiç bilmiyorum belki de pozisyonumdan kaynaklı olabiliyordur

Sol tarafımda başı sağ da ayakları var bazen sağa toplanıyor ama soldada tekmeler hareketler hıssedıyorm bılmıyorum dönmüşte olabıloe

Back
X