Rabbim yardımcınız olsun.Miniğimizde inşallah bir an önce sağlığına kavuşsun evinizde mutlu günler geçirin bir an önce Bol dua edelimDoğum da içeriye eşimin girmesini istemiyorum ama ameliyathane önünde ailemden birileri olacak sonrasında yardımcı olacaklar ama sağlık sorunu olması durumundan çocuk doktoru benim için çok önemli 4 buçuk yaşinda oğlumda çocuk doktorunun önemini çok gördük en sonunda bir yıldır sabit doktora gidiyoruz hasta olma oranıda azaldı bebekte böbrek büyümesi olduğu için bir süre takip edilecektir o yüzden kafam karışık işte böyle böbrek büyümesi var diye yoğun bakıma almak isterlerse farklı bir durum olursa güvendiğim doktor olması içimi rahatlatacaktır işte her olasığı düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2024
- 672
- 528
- 18
- 26
Benimki de Arçelik. Demek pamuklu olanlar çekti ben de öyle yapayım o halde ilk kıyafetleri atmayayım. Hangi programda çekti bu arada?Benim makina arçelik ama pamuklu olan oğlumun çeken kıyafetleri olduğu için korkudan ben kurutmaya atamadım zaten minacık daha çeker olmazsa diye ilk yıkamada kurutma telinde kurutum doğduktan sonra hijyen ayarında denerim
- 20 Ağustos 2019
- 1.247
- 1.797
- 133
İnşallah güzel geçecek ameliyati sen içini ferah tut Rabbim sana bağışlasın evladını dualarım seninleAmin inşallah şifa bulacak kurtulacak oğlum. Maalesef kolay bi ameliyat değil. Boyun bölgesinde önemli damarların geçtiği yerde kitle. Ameliyatı yapacak doktor bugün anlattı. Ortalama iki saat sürecekmiş. Kitle temizlendikten sonra patolojiye gidecek. İyi huylu olurmuş genelde yenidoğanlarda bu durum görülüyormuş enderde olsa. Başarı oranı yüksekmiş. Prof. Çocuk cerrahı Nizamettin Kılıç yapacak ameliyatını. Bu bölgede daha iyisini bulamazsınız dedi kendi doktorum. Yani çok şükür tedavisi var ve biz buna ulaşabiliyoruz. Bunları düşünüp şükrediyorum. Buda bizim sınavımız demek. Allah büyük.
- 20 Ağustos 2019
- 1.247
- 1.797
- 133
Pamuklu karma program ikiside çekme yaptı hata karma program da bi kere eşimin kot pantolonu kurutum bir şey olmaz diye sonra pantolon eşime olmadı o yüzden o karmayı kullanmam genelde hassas programda kuruturumBenimki de Arçelik. Demek pamuklu olanlar çekti ben de öyle yapayım o halde ilk kıyafetleri atmayayım. Hangi programda çekti bu arada?
- 4 Eylül 2018
- 1.384
- 2.816
- 133
- 36
ruya23 canim hic kolay degil yaşadıkların Rabbim yar ve yardimcin olsun. içini ferah tutmaya çalış. inşirah suresini dinle oku bol bol. insALLAH oglusunun ameliyati cok guzel gececek . Rabbim sizlere bagislasin. ciğerleri de iyi demis doktorlar inşAllah ameliyattan sonra entubeden de ayrılır . dualarım sizinle. hep aklimdasiniz girince direk bisey yazdin mi diye bakıyorum. kucuk savascin cok güçlü atlatacaksiniz insALLAH bu günleri
- 4 Eylül 2018
- 1.384
- 2.816
- 133
- 36
dünkü yorulmadan sonra bugun yeni uyanıyorum.haftalar sonra ilk defa bu saate kadsr uyumusum . tabi kucuk oglum 9 da anne diye geldi babanın yanına uzan basim cok agriyo dedim gittim odasına yattim yatağına . az once annem nerdee diye beni ariyo. basim cok agriyor ve sanirim usuttum grip oluyorum. ıhlamurve bal icip toparlamam lazim acilen.
Bana da tam tersi çok hızlandı gibi geliyorSanki 30dan sonra haftalar geçmemeye başladı ilerlemiyo bi türlü
Ay eşimin bir şeyine bişey olmasın mümkünse, onun çenesini çekemem bir de. Tartıya asla çıkmaz, kilo aldığının farkında değil ben yıkarken küçültüyormuşum bütün sweatshirtlerini 30derecede de çekiyorsa ben napim artıkPamuklu karma program ikiside çekme yaptı hata karma program da bi kere eşimin kot pantolonu kurutum bir şey olmaz diye sonra pantolon eşime olmadı o yüzden o karmayı kullanmam genelde hassas programda kuruturum
oglak_kadini Benim de hamilelik günlüğüm oldu artık
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
Günaydın kızlar. Dün gece 00.30 gibi yatmışım 3 gibi bi uyandım krampla. Tam ayak bileğimin üst tarafı aşırı kramp girdi. Üstüne basıyorum yok zıpladım yok ayağım kütük gibi oldu. Asla kımıldatamıyorum. Hemen magnezyum shot attım kramp spreyi sıktım hamilelere özel satılan yok yine geçmedi. Ben de son çare gittim sporcular için satılan soğutucu spreyi boca ettim oh dedim rahatladım 2 tane 100lük magnezyum hap da attım yattım baktım eşim yanımda ayı boğazlar gibi horluyor tepikleyerek kovdum onu uyudum. Sabah 7 de kalktım kızımla aynı anda oh be ya uykum düzene girdi tam bir pazar kahvaltısı yaptım Türk sucuğuyla domatesiydi peyniriydi tahin pekmez yummy dünkü yapamadığım ev silme seramonisine başlayacağım eşim banyoyu yapacak şükür bugün de görevlerimi tamamladım
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
ayyy cok yakismisssss evet geri geldiler çok sevindim.oglak_kadini Benim de hamilelik günlüğüm oldu artık
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
forum seçeneklerinden imzaları görmeyi tıklamayı izin vermeyi unutma canım.Ben de yapayım şu takvimi
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
forum seçeneklerinden imzaları görmeyi tıklamayı izin vermeyi unutma canım.
Şu an ben görebiliyorum ama sizde de görünüyo mu oldu mu
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
evet görünüyor.Şu an ben görebiliyorum ama sizde de görünüyo mu oldu mu
- 4 Eylül 2018
- 1.384
- 2.816
- 133
- 36
kramplar cok fena yaa ne zaman tutacagi da belli değil gecmis olsun canim. afiyet olsunben de bugun robota bırakıyorum . bugun sadece evi toplama ve yemek yapıp gunu bitirmek istiyorumGünaydın kızlar. Dün gece 00.30 gibi yatmışım 3 gibi bi uyandım krampla. Tam ayak bileğimin üst tarafı aşırı kramp girdi. Üstüne basıyorum yok zıpladım yok ayağım kütük gibi oldu. Asla kımıldatamıyorum. Hemen magnezyum shot attım kramp spreyi sıktım hamilelere özel satılan yok yine geçmedi. Ben de son çare gittim sporcular için satılan soğutucu spreyi boca ettim oh dedim rahatladım 2 tane 100lük magnezyum hap da attım yattım baktım eşim yanımda ayı boğazlar gibi horluyor tepikleyerek kovdum onu uyudum. Sabah 7 de kalktım kızımla aynı anda oh be ya uykum düzene girdi tam bir pazar kahvaltısı yaptım Türk sucuğuyla domatesiydi peyniriydi tahin pekmez yummy dünkü yapamadığım ev silme seramonisine başlayacağım eşim banyoyu yapacak şükür bugün de görevlerimi tamamladım
- 4 Eylül 2018
- 1.384
- 2.816
- 133
- 36
canim benim de riskler olunca 30 .haftalar gelmiyordu bir türlü. simdi sanki hızlı geciyo üstümdeki stres azaldı biraz. 32+0 olabildik cok sukur.Sanki 30dan sonra haftalar geçmemeye başladı ilerlemiyo bi türlü
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
Bende de 32 den sonrası çok hızlı geçti 35+3um 36 tamamlanınca erken doğuma bile girmeyecek çok ilginç 4 günümüz kaldı riskli günlerin bitmesineSanki 30dan sonra haftalar geçmemeye başladı ilerlemiyo bi türlü
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
canim benim de riskler olunca 30 .haftalar gelmiyordu bir türlü. simdi sanki hızlı geciyo üstümdeki stres azaldı biraz. 32+0 olabildik cok sukur.
Bende de 32 den sonrası çok hızlı geçti 35+3um 36 tamamlanınca erken doğuma bile girmeyecek çok ilginç 4 günümüz kaldı riskli günlerin bitmesine
Ben hala hastanedeyim ondan geçmiyo belki de. 2 gün yatış vermişti 4 yaptı. Atlatırsam bana da akar zaman inşallah