he yavv deneyim dedim olmadı yöne cin gibiyim gündüz de hep alfa modundayimHerkes uyanık:) uykular haraaaammm oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne olmuş ya ben kacırdımBen de onu düşündüm. kapatacaklar kızdan haber alamiycaz
o kadar uzun bıraksam bırakırdım ben hepten valla ama ben bırakamıyorum eşek aklıma tüküremyok canım bırakır mıyım doğum işleri bitsin en fazla ek gıdayı beklerim. kahve sigara ile yaşıyordum. kolay olmadı bırakmam
sitenin içine ettiler o olduNe olmuş ya ben kacırdım
yokk şuan sadece vicdan yükü ağır basıyor bıraktım ek gıdaya kadar da sütten geçer sonrasında benim bırakacak bir durumum olmaz ama şu var herhalde pakete geçmem günde bir iki kahve yanında keyif için içerimo kadar uzun bıraksam bırakırdım ben hepten valla ama ben bırakamıyorum eşek aklıma tükürem
içme içme o kadar zaman bırakınca daha da hayatına sokmayokk şuan sadece vicdan yükü ağır basıyor bıraktım ek gıdaya kadar da sütten geçer sonrasında benim bırakacak bir durumum olmaz ama şu var herhalde pakete geçmem günde bir iki kahve yanında keyif için içerim
yorgunluktan mı oluyor acaba canım ya böyle.Kızlar kasılmalar kesildi bel ağrım da hafifledi ama hala devam ediyor ben takipteyim hala ama geçen seferde böyle olmuştu yine aynı saatlerdeyiz hatta sonra akşama doğru tekrar başlamıştı.
Sen kaç hafta oldun. Bebek ne durumdaKızlar kasılmalar kesildi bel ağrım da hafifledi ama hala devam ediyor ben takipteyim hala ama geçen seferde böyle olmuştu yine aynı saatlerdeyiz hatta sonra akşama doğru tekrar başlamıştı.
Canım 3 dk da bire düştü kasılmalarım yine bel ağrım da vardı. Ama şimdi kasılmalar durduvezir e ne olmuş anlamdım
rengi vs iyi ama butonlar yok. tüm mesajları gör deyince görünmüyor vs vs hata dolu şu anSite bende çok daha iyi olmuş. Rengi beğendim reklamlar salak salak ekranı kaplayıp durmuyor artık. Daha kullanışlı bende
Ya tabi yorgunluğun da etkisi vardır ama benim akıntım bu gün yine arttı enfeksiyon geçmedi sanrım antibiyotik ve fitil kullanıyordum kesilmişti ilaçlar bitti tekrar nüksettiyorgunluktan mı oluyor acaba canım ya böyle.
Ay sen bi doğur rahatlayalım yaaa biz de burda strese girdik :)Canım 3 dk da bire düştü kasılmalarım yine bel ağrım da vardı. Ama şimdi kasılmalar durdu
bi kür daha mı lazım acaba sen yarın bi doktora görün istersen geçse gitse de sancı vs.Ya tabi yorgunluğun da etkisi vardır ama benim akıntım bu gün yine arttı enfeksiyon geçmedi sanrım antibiyotik ve fitil kullanıyordum kesilmişti ilaçlar bitti tekrar nüksetti
34+3deyim ciğer geliştiriciler 32+5 de vuruldu enfeksiyon kaynaklı erken doğum riskim olduğu için birdr 1 cm de açılmam vardı. bebişim sağlıklıydı salı günü suyum çok fazla diyor doktorum o yüzden erken icraat bekliyorum senden demişti.Sen kaç hafta oldun. Bebek ne durumda
Kız deme demeeee az daha dursun bebeğim sağlıkla zamanında gelsinAy sen bi doğur rahatlayalım yaaa biz de burda strese girdik :)
Yarın kendi doktorumun ameliyat günü ama ben yinede gidip şansımı deneyecem doktoruma belki ulaşabilirim olmadı başka doktora görüşürüm.bi kür daha mı lazım acaba sen yarın bi doktora görün istersen geçse gitse de sancı vs.
aynen öyle henüz erken dursun inşallah durabildiği kadarKız deme demeeee az daha dursun bebeğim sağlıkla zamanında gelsin