• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
o kadar uzun bıraksam bırakırdım ben hepten valla ama ben bırakamıyorum eşek aklıma tükürem :(
yokk şuan sadece vicdan yükü ağır basıyor bıraktım ek gıdaya kadar da sütten geçer sonrasında benim bırakacak bir durumum olmaz ama şu var herhalde pakete geçmem günde bir iki kahve yanında keyif için içerim

Site bende çok daha iyi olmuş. Rengi beğendim reklamlar salak salak ekranı kaplayıp durmuyor artık. Daha kullanışlı bende

Kızlar kasılmalar kesildi bel ağrım da hafifledi ama hala devam ediyor ben takipteyim hala ama geçen seferde böyle olmuştu yine aynı saatlerdeyiz hatta sonra akşama doğru tekrar başlamıştı.

Ya tabi yorgunluğun da etkisi vardır ama benim akıntım bu gün yine arttı enfeksiyon geçmedi sanrım antibiyotik ve fitil kullanıyordum kesilmişti ilaçlar bitti tekrar nüksetti
bi kür daha mı lazım acaba sen yarın bi doktora görün istersen geçse gitse de sancı vs.

Sen kaç hafta oldun. Bebek ne durumda
34+3deyim ciğer geliştiriciler 32+5 de vuruldu enfeksiyon kaynaklı erken doğum riskim olduğu için birdr 1 cm de açılmam vardı. bebişim sağlıklıydı salı günü suyum çok fazla diyor doktorum o yüzden erken icraat bekliyorum senden demişti.

bi kür daha mı lazım acaba sen yarın bi doktora görün istersen geçse gitse de sancı vs.
Yarın kendi doktorumun ameliyat günü ama ben yinede gidip şansımı deneyecem doktoruma belki ulaşabilirim olmadı başka doktora görüşürüm.

Back
X