Ya evet daha varmış ben bi an ileridesin sandım. bir hafta daha geçse rahat ol artık. Enfeksiyon ne var ya kültür yapmadılar mı?Kız deme demeeee az daha dursun bebeğim sağlıkla zamanında gelsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selamünaleyküm son ayların hürmetine herkes buralarda daha çok takılırız böyle devamke sütü olmayan bebeği yoğun bakımda olan anneler lütfen sirkelenin onlar bizlerden güçlü. Sizlerin hissiyatını alıyorlar. Benim kızımda küvezde kalmıştı evet zordu ama geçti. Sonrası dinlenip daha güçlü onlarla vakit geçirmek için enerji toplayın. Onlar gelişip zaten size gelecekler. Sabahlara kadar perişan edecekler kızım öyleydi süt için kayınvalidem bulamaç yapmıştı bana pirinç unundan muazzam bir süt çoğalması yaşamıştım. Sebzeli bulgur ve soğan da süt yapıyor diyorlar denememiştim bilmiyorum. Küveze süt götürürken ben kızıma bakıp çok mutlu oluyordum valla. Doktorum o zaman bana, o sizi seçti mücadele etti şanlısınız demişti. daha ne olsun
İnşallah 1hafta 10 gün daha geçseaynen öyle henüz erken dursun inşallah durabildiği kadar
Yok canım ya ciğer geliştirici olduk korkmana gerek yok dedi doktor ama yinede ne kadar durursa o kadar iyi yani.Kültür bakıldı üreme görünmediYa evet daha varmış ben bi an ileridesin sandım. bir hafta daha geçse rahat ol artık. Enfeksiyon ne var ya kültür yapmadılar mı?
kuzucuk hoş geldin sefalar getirdin .=) saatler karıştı iyice bende yine parça bölük uyuyup duruyom bu maviş hatun beni zorlayacak belli kiSelamünaleyküm son ayların hürmetine herkes buralarda daha çok takılırız böyle devamke sütü olmayan bebeği yoğun bakımda olan anneler lütfen sirkelenin onlar bizlerden güçlü. Sizlerin hissiyatını alıyorlar. Benim kızımda küvezde kalmıştı evet zordu ama geçti. Sonrası dinlenip daha güçlü onlarla vakit geçirmek için enerji toplayın. Onlar gelişip zaten size gelecekler. Sabahlara kadar perişan edecekler kızım öyleydi süt için kayınvalidem bulamaç yapmıştı bana pirinç unundan muazzam bir süt çoğalması yaşamıştım. Sebzeli bulgur ve soğan da süt yapıyor diyorlar denememiştim bilmiyorum. Küveze süt götürürken ben kızıma bakıp çok mutlu oluyordum valla. Doktorum o zaman bana, o sizi seçti mücadele etti şanlısınız demişti. daha ne olsun
Hoş buldum canımın içi. Valla bu alişte beni zorluyor. Gecem gündüzüm karıştı kocam beni engellemiş büyük dertler sal benikuzucuk hoş geldin sefalar getirdin .=) saatler karıştı iyice bende yine parça bölük uyuyup duruyom bu maviş hatun beni zorlayacak belli ki
geçecek geçecek merak etme belki hazırlık kasılmasıdır braxten hicks var ya odur enfeksiyondur vs vs sen bi sabah doktoruna görün dediğim gibi korkma endişe etmeİnşallah 1hafta 10 gün daha geçse
Yok canım ya ciğer geliştirici olduk korkmana gerek yok dedi doktor ama yinede ne kadar durursa o kadar iyi yani.Kültür bakıldı üreme görünmedi
beni kocam engellemeyi geç uyandırmıyor da uyuyunca başımdan gitsin der gibi sabahtan akşama kadar çocuğa kendi bakıyor gene de kalk kız demiyor bugün de tavuk haşlamış suyuna çorba yapmış benim kargoları paketshoptan almış gelmiş ohoooo beni dürtmemiş bileHoş buldum canımın içi. Valla bu alişte beni zorluyor. Gecem gündüzüm karıştı kocam beni engellemiş büyük dertler sal beni
Yav seninki harika ama senin açından düşünce bize karışmasında 40 yıl uyusun modunda oda zor al birde burdan bir kavga sebebi ben sanırım kafayı yemişim. Uyanıp adama destan yazıyorum neye uğradığını şaşırmış baktı olmuyor beni whatsaptan engellemiş. dün engelledi bugün kaldırdı yarın uyanınca engellediği için yazmayı düşünüyorumbeni kocam engellemeyi geç uyandırmıyor da uyuyunca başımdan gitsin der gibi sabahtan akşama kadar çocuğa kendi bakıyor gene de kalk kız demiyor bugün de tavuk haşlamış suyuna çorba yapmış benim kargoları paketshoptan almış gelmiş ohoooo beni dürtmemiş bile
Allah aşkına yaşadığın olaylar benim başıma gelmek zorunda mı üvey kardeşim falan mısın dün çocuğun ihtiyaçlarını düşünüyordum. Pilav üstü tavuk yapacaktım. Düşüncede olunca pilava koyacağım tavuk suyunu süzgeçle bir güzel lavaboya döktüm bunun üzerine adama yazdımbeni kocam engellemeyi geç uyandırmıyor da uyuyunca başımdan gitsin der gibi sabahtan akşama kadar çocuğa kendi bakıyor gene de kalk kız demiyor bugün de tavuk haşlamış suyuna çorba yapmış benim kargoları paketshoptan almış gelmiş ohoooo beni dürtmemiş bile
yok valla kavga da edemedim ben kalktım onlar yatmış ohooo içimde kaldı benimki beni wpdan engellese onu eve koymamYav seninki harika ama senin açından düşünce bize karışmasında 40 yıl uyusun modunda oda zor al birde burdan bir kavga sebebi ben sanırım kafayı yemişim. Uyanıp adama destan yazıyorum neye uğradığını şaşırmış baktı olmuyor beni whatsaptan engellemiş. dün engelledi bugün kaldırdı yarın uyanınca engellediği için yazmayı düşünüyorum
oh maşallah gitti güzelim kolajen allah cızırdağnı vermesin emiAllah aşkına yaşadığın olaylar benim başıma gelmek zorunda mı üvey kardeşim falan mısın dün çocuğun ihtiyaçlarını düşünüyordum. Pilav üstü tavuk yapacaktım. Düşüncede olunca pilava koyacağım tavuk suyunu süzgeçle bir güzel lavaboya döktüm bunun üzerine adama yazdım
Ben taburcu oldum bugün. Evdeyim. Süt sağmaya çalışıyorum. Bu sabah itibariyle serum dışında ilk beslenmesi 1 ml anne sütü almaya başladı oğluşum. Az az ne çıkarsa veriyorum.
Sizden çok dua istiyorum arkadaşlar. Yavrum haftaya bi operasyon geçirecek. Tedavisi olacak. Küçücük haliyle ameliyata girecek. Nolur dua edin. Yüreğim sıkışıyor yazarken. Allah kimseyi evladından ayrı koymasın. İnşallah kucağımızda oğlumuzla yuvamıza döneceğiz. Ama en az 2-3 haftalık belki 1 aylık süreç var.
İnşallah hepinizin doğumda evladını direk kucağınıza alma imkanınız olur. kandiliniz mübarek olsun.
Canim şu mübarek gecede dualarımız seninle, Rabbım sagsalim sağlıkla bebisinizin sizinle eve dönmesini nasip etsin, operasyonu inşallah iyi geçecek
Kız hak ettim boşver. Hayır sanki sadece WhatsApp var başka yerden yaz demi yok ordan engelledi ya iletişim aracı bitti resmen. yüz yüze sorun yok çünkü ben kavga gürültü sevmiyorum msjla kavga iyiyok valla kavga da edemedim ben kalktım onlar yatmış ohooo içimde kaldı benimki beni wpdan engellese onu eve koymam
ben bazen çok saçma sinirleniyorum o zaman ben engelliyorum ama benim koca sevgililik dahil bi günden bi güne beni engellemedi hiç ben engelleyince de bana ergen misin kaç yaşında çoluk çocuk sahibi kadınsın diyor. ezikliyo beniKız hak ettim boşver. Hayır sanki sadece WhatsApp var başka yerden yaz demi yok ordan engelledi ya iletişim aracı bitti resmen. yüz yüze sorun yok çünkü ben kavga gürültü sevmiyorum msjla kavga iyi
Valla ben eskiden engellerdim. İlk defa engel yiyince koydu kız. akşamda dubai çikolatası alıp gelmiş mutluluk lazım sana diypr sevmiyom bilmion mu dedim hormonlardan dedi. Sonra kahve yaptı gel bir konuşalım dedi zorla o sandalyeye oturttu beni açtı msjı açıkla dedi. Okudum kız ne yazdığımı ben bile bilmiyorum. Kendi kendime saçmalamışım. Yazdıklarıma bir güldüm anlatamam. neyse öpüştük koklaştık. Adam özür diledi ama neye diledi belli değil. Çocuğun sunumu vardı oraya geçtik. Ordan da yemeğe geçtik. Seviyom kız bunu. Bence hayattaki en büyük şansım iyiki çıkmış karşımaben bazen çok saçma sinirleniyorum o zaman ben engelliyorum ama benim koca sevgililik dahil bi günden bi güne beni engellemedi hiç ben engelleyince de bana ergen misin kaç yaşında çoluk çocuk sahibi kadınsın diyor. ezikliyo beni
Oy maşallah koca gibi koca anlayışlı aferin ona benimki baktı ben saçmalıyorum ignore kartını oynuyor. Hiç bir şey olmamış gibi devam baktı beni sakinleşince illa konuşmak istersem önemsiz bir şey gibi olur öyle moduna bağlıyor. Hayatta riske girmezValla ben eskiden engellerdim. İlk defa engel yiyince koydu kız. akşamda dubai çikolatası alıp gelmiş mutluluk lazım sana diypr sevmiyom bilmion mu dedim hormonlardan dedi. Sonra kahve yaptı gel bir konuşalım dedi zorla o sandalyeye oturttu beni açtı msjı açıkla dedi. Okudum kız ne yazdığımı ben bile bilmiyorum. Kendi kendime saçmalamışım. Yazdıklarıma bir güldüm anlatamam. neyse öpüştük koklaştık. Adam özür diledi ama neye diledi belli değil. Çocuğun sunumu vardı oraya geçtik. Ordan da yemeğe geçtik. Seviyom kız bunu. Bence hayattaki en büyük şansım iyiki çıkmış karşıma
Seninki seni biliyor canım. Ben karşımdayken asla haklı olamıyorum. Msjla ultra haklı oluyorum. Konuşmaktan o yüzden kaçıyorum. Allah aşkına adam inşşat mühendisi saha kontrolünde adama sigara külü masaya düşmüş diye destan yazmışım. Külü atma açısına kadar yazmışım. Adam diyor o kadar insanın arasında millet etrafımda saygı modunda sen sigara külü diye destan yazmışsın. Bende inşallah kötü bir şey yoktur diye msjı sonuna kadar okudum inanabiliyor musun diyorOy maşallah koca gibi koca anlayışlı aferin ona benimki baktı ben saçmalıyorum ignore kartını oynuyor. Hiç bir şey olmamış gibi devam baktı beni sakinleşince illa konuşmak istersem önemsiz bir şey gibi olur öyle moduna bağlıyor. Hayatta riske girmez
Bu yalancı sancı nedir ki acep kızımda yaşamamıştım. Şimdi bebek hareket edince ayaklarını uzatıp gerisinde kemiklerime baskı yapıyor fena bir ağrı oluyor. Bu sancı değildir demi. Birde sol tarafımda etim kopuyormuş gibi bir his oluyor. Plesanta konusu açılmış ilkim plesantadan ayrıldığı için gelişim geriliği olmuştu. Benim plesanta gene ayrılmamıştır inşallah sonlara gelince korku heyecan panik hepsi bir arada yaşanıyor.
Hamile beyni pek sıkıntılı oluyor ya ben kocama çam ağacı topla dedim bi yandan da yardım ediyorum topların iğnelerini neden kıvırdın diye söyleniyorum düşün yani çocuk çıkaramasın diye diyor ama elime batıyor diyorum e bana yap diyorsun ardıma düşme git içeri otur diyor. Hem iş buyuruyorum hem de söyleniyorum haklı yaniSeninki seni biliyor canım. Ben karşımdayken asla haklı olamıyorum. Msjla ultra haklı oluyorum. Konuşmaktan o yüzden kaçıyorum. Allah aşkına adam inşşat mühendisi saha kontrolünde adama sigara külü masaya düşmüş diye destan yazmışım. Külü atma açısına kadar yazmışım. Adam diyor o kadar insanın arasında millet etrafımda saygı modunda sen sigara külü diye destan yazmışsın. Bende inşallah kötü bir şey yoktur diye msjı sonuna kadar okudum inanabiliyor musun diyor
Plesentanın ayrıldığını sen nasıl anladın ki kuzu. Anlaşılan bir şey miydi ki?Bu yalancı sancı nedir ki acep kızımda yaşamamıştım. Şimdi bebek hareket edince ayaklarını uzatıp gerisinde kemiklerime baskı yapıyor fena bir ağrı oluyor. Bu sancı değildir demi. Birde sol tarafımda etim kopuyormuş gibi bir his oluyor. Plesanta konusu açılmış ilkim plesantadan ayrıldığı için gelişim geriliği olmuştu. Benim plesanta gene ayrılmamıştır inşallah sonlara gelince korku heyecan panik hepsi bir arada yaşanıyor.