• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Kasılmalar canımı şöyle yakıyor kasılma anında nefes alıp verirken çok zorlanıyorum karnım yırtılacakmış gibi oluyo. Ayrıdan bi sancı
Yok sürekli bi bel ağrısı var
canım sen bi git istersen riske atma

Kuzucum geçecek merak etme bak benim babamın arkadaşının kızı 5 aylık mıydı neydi doğdu çok zordu onlar için ama kız büyüdü evlendi meslek sahibi oldu şu an hamile 😇 merak etme gelecekler yanına hem annem hep der erken doğan çabuk toparlar diye. Bak mesela benim kızım 37 haftada doğdu ama 34 gibiydi tamam küvöze girmedi ama başlarda ben perişan oldum çok küçük yok kilo almıyor yok boyu kısa vs vs şimdi dana kadar yaşıtı erkeklerden de uzun. %98 persantil üzeri 14 kg. 😂
Sıkıntıdan süt baya azalmaya başladı ona daha da canım sıkılıyor. Stresten sıkıntıdan tekrar sigara elime almama ramak kaldı olan süt de gıderse diye alamıyorum korkudan

yine kapatıyorlar

yine basindalar az önce hata verdi

çağır kız saatlerdir bu neydi ki
Bak sana bi şey deyim mi başını alamayıp komple siteyi bakım çalışması ekranına atarlarsa deli çıkarım Veziir Veziir den haber alamazsak var yaaa 😒

Sıkıntıdan süt baya azalmaya başladı ona daha da canım sıkılıyor. Stresten sıkıntıdan tekrar sigara elime almama ramak kaldı olan süt de gıderse diye alamıyorum korkudan
canimm bol bol sağ makineyle sütün gitmez olumlu düşün sağlıkla çıkacaklar oradan

Bebeklere stresine içersen sonra pişman olursun şu an sigara içerken bu lafı ediyorum bak sen düşün yapma. Stres de yapma aç bi komik bişeyler izle bi şu kafalardan uzaklaş ne bileyim bi çık gez bi kafanı boşalt süt bebek küvz diye diye stres oldun. Bi sakinleş bi durul üzme kendini

• Beğen
Reactions: dhn
Bebeklere stresine içersen sonra pişman olursun şu an sigara içerken bu lafı ediyorum bak sen düşün yapma. Stres de yapma aç bi komik bişeyler izle bi şu kafalardan uzaklaş ne bileyim bi çık gez bi kafanı boşalt süt bebek küvz diye diye stres oldun. Bi sakinleş bi durul üzme kendini
İşte pişman olmamak için kafa dağıtmaya çalışıyorum ama hiç keyfim yok açıkcası boş boş duvara bakmak istiyorum saatlerce 😂

İşte pişman olmamak için kafa dağıtmaya çalışıyorum ama hiç keyfim yok açıkcası boş boş duvara bakmak istiyorum saatlerce 😂
sağma aralıkların ne durumda şu an?

• Beğen
sağma aralıkların ne durumda şu an?
2-3 saatte bir sağmaya çalışıyorum ama çok çıkmıyo yani ama yeterli gene demişlerdi Bugün de baya bi azaldı işte gelip gidip orda burda ağlayınca orda hemen şeytan devreye girdi büfeye gir al bi paket kahveyi koy iç gitsin diye. Ama bugün de şeytana uymadık şükür 😂

2-3 saatte bir sağmaya çalışıyorum ama çok çıkmıyo yani ama yeterli gene demişlerdi Bugün de baya bi azaldı işte gelip gidip orda burda ağlayınca orda hemen şeytan devreye girdi büfeye gir al bi paket kahveyi koy iç gitsin diye. Ama bugün de şeytana uymadık şükür 😂
sen 10 aralıkta doğum yapmışsın 10 aralıktan beridir sağıyorsun ve sütünü arttırmaya çalışıyorsun. hatırladığım kadarıyla sanırım bir ara mastit de olmştun dimi. madem öyle sigara kahve içince rahatlayacağını düşünüyorsan 1 dal iç istersen. neredeyse 3 hafta olmuş zaten kolostrum değil beyaz süt geliyordur. eğer rahatlayacaksan tabii.

• Üzgünüm
sen 10 aralıkta doğum yapmışsın 10 aralıktan beridir sağıyorsun ve sütünü arttırmaya çalışıyorsun. hatırladığım kadarıyla sanırım bir ara mastit de olmştun dimi. madem öyle sigara kahve içince rahatlayacağını düşünüyorsan 1 dal iç istersen. neredeyse 3 hafta olmuş zaten kolostrum değil beyaz süt geliyordur. eğer rahatlayacaksan tabii.
Yok olmadım mastit canım. Henüz olmadım sonra onu da olur muyum bilmiyorum 😂 ah ah bi dal içersem gerisi kesin en az bir paket olarak gelir o yüzden kendime güvenim sıfır olduğu için hiç bişey yapmamaya çalısıyorum 😂

doğumdan sonra
Kız bende öyle diyodum karnımda boydan boya dikiş olduğundan ve süt de gelince gene içemedim 😂
muhtemelen içmem ama senin gibi şuan aklımda duruyor öyle 🤣🤣

Yok olmadım mastit canım. Henüz olmadım sonra onu da olur muyum bilmiyorum 😂 ah ah bi dal içersem gerisi kesin en az bir paket olarak gelir o yüzden kendime güvenim sıfır olduğu için hiç bişey yapmamaya çalısıyorum 😂
ben karıştırdım herhalde. iyi en azından kendini durdurman süper ben içecek olsam içerdim aşırı iradesizim nefret ediyorum şu huyumdan. aferin sana tebrik ederim cidden. azcık komikli bişeyler izle bak cidden mutluluk hormonu ile endeksli gidiyor süt

• Beğen
Back
X