• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Canım içine sinmiyorsa git doktora misafirlik vs boşver. Yorgunluktan da olabilir başka bir şey de Allah korusun bişey diyemeyiz ama sen nasıl istiyorsan öyle yapmalısın. İçine sinmiyorsa git bi nst baksınlar açıklık kontrol etsinler kuzum 🙏

Düzenli 3 dakika şeklinde ise sürekli bel agrın eve dönerken acile bir uğra istersen . Endişelenme ama sakin sakin tansiyonun oynar bu sefer Allah korusun

Kızlar yatıya kalmıştık ev sahipleri de yattı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama 15 20 dk daha bekliycem geçmezse çıkarım hastane yakın 10 dk sürmez

Kızlar yatıya kalmıştık ev sahipleri de yattı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama 15 20 dk daha bekliycem geçmezse çıkarım hastane yakın 10 dk sürmez
15 dakika bi dakika tut kontrol et tekrar atıyorum bu uygulamayı bak bi bakalım

Eklentiler

• IMG_8684.jpeg
    IMG_8684.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 20
Bildirim de gelmiyor sayfa yenilenmeden gerçekten yeni bişeyler deniyor sanırım site 🤣
Yav testerınız da mı yok aloooo rengi iyi güzel de butonları da bi koyaydınız ya 😂 naptınız kodlarken elinizi korkak mı alıştırdınız nettiniz yav 😂

• Beğen
Reactions: dhn
Bu uygulamadan takip ediyorum canım gecen de bundan takip edip gitmiştim acile

3 dk da bir di buraya ilk yazdığımda sonra arası açıldı şimdi yattım tekrar takip edicem
git bence istersen canım ama sen kendini daha iyi bilirsin

Ben de bebeleri görüp orda bırakınca çok fazla ağlandım bugün migrenim coştu aman sabahlar olmasın modundayim o yüzden buralardayım yani ben de 🥲
Kuzucum geçecek merak etme bak benim babamın arkadaşının kızı 5 aylık mıydı neydi doğdu çok zordu onlar için ama kız büyüdü evlendi meslek sahibi oldu şu an hamile 😇 merak etme gelecekler yanına hem annem hep der erken doğan çabuk toparlar diye. Bak mesela benim kızım 37 haftada doğdu ama 34 gibiydi tamam küvöze girmedi ama başlarda ben perişan oldum çok küçük yok kilo almıyor yok boyu kısa vs vs şimdi dana kadar yaşıtı erkeklerden de uzun. %98 persantil üzeri 14 kg. 😂

• Maşallah
Reactions: dhn
Back
X