Anaaa olsun yazılmamamız gerekiyo demek kiKız benim düzenle butonum nere gitmiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2021
- 4.249
- 3.866
- 83
Canım içine sinmiyorsa git doktora misafirlik vs boşver. Yorgunluktan da olabilir başka bir şey de Allah korusun bişey diyemeyiz ama sen nasıl istiyorsan öyle yapmalısın. İçine sinmiyorsa git bi nst baksınlar açıklık kontrol etsinler kuzum
Düzenli 3 dakika şeklinde ise sürekli bel agrın eve dönerken acile bir uğra istersen . Endişelenme ama sakin sakin tansiyonun oynar bu sefer Allah korusun
Kızlar yatıya kalmıştık ev sahipleri de yattı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama 15 20 dk daha bekliycem geçmezse çıkarım hastane yakın 10 dk sürmez
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
Yok canım yazarım ben her türlü de bunlar siteyi heşleyip bırakmışlar yaAnaaa olsun yazılmamamız gerekiyo demek ki
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
15 dakika bi dakika tut kontrol et tekrar atıyorum bu uygulamayı bak bi bakalımKızlar yatıya kalmıştık ev sahipleri de yattı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama 15 20 dk daha bekliycem geçmezse çıkarım hastane yakın 10 dk sürmez
Eklentiler
Bencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi deKızlar yatıya kalmıştık ev sahipleri de yattı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum ama 15 20 dk daha bekliycem geçmezse çıkarım hastane yakın 10 dk sürmez
Bildirim de gelmiyor sayfa yenilenmeden gerçekten yeni bişeyler deniyor sanırım siteYok canım yazarım ben her türlü de bunlar siteyi heşleyip bırakmışlar ya
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
He valla zaten zabahı sabah etmek için bahane arıyorum. Sabaha kadar dakkada bi girer bakarım noldu diye. Vallahi pimpiriğin tekiyimBencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi de
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
Yav testerınız da mı yok aloooo rengi iyi güzel de butonları da bi koyaydınız ya naptınız kodlarken elinizi korkak mı alıştırdınız nettiniz yavBildirim de gelmiyor sayfa yenilenmeden gerçekten yeni bişeyler deniyor sanırım site
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
canım kaç dakikada birBeklesem mi yoksa acile mi gitsem suyum falan gelmedi ama
Ben de bebeleri görüp orda bırakınca çok fazla ağlandım bugün migrenim coştu aman sabahlar olmasın modundayim o yüzden buralardayım yani ben deHe valla zaten zabahı sabah etmek için bahane arıyorum. Sabaha kadar dakkada bi girer bakarım noldu diye. Vallahi pimpiriğin tekiyim
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
Beklesem mi yoksa acile mi gitsem suyum falan gelmedi ama
mafettiler yaaa valla uyuyamıyorum bir de üstüne gözlerine öküz oturdu açamıyorum dalamiyorumKız yazılımcılar naptınız kız sitenin içinden geçmişiniz düzenle butonum yok
- 17 Nisan 2021
- 4.249
- 3.866
- 83
Bu uygulamadan takip ediyorum canım gecen de bundan takip edip gitmiştim acile15 dakika bi dakika tut kontrol et tekrar atıyorum bu uygulamayı bak bi bakalım
Bencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi de
3 dk da bir di buraya ilk yazdığımda sonra arası açıldı şimdi yattım tekrar takip edicemcanım kaç dakikada bir
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
geçen hafta yayvandi yine sıyrıldı bu hafta büyüdü yaaaİnşallah kuzum teşekkür ederim
Ay nası erkek olduğu belli sivri duruyo valla
- 17 Nisan 2021
- 4.249
- 3.866
- 83
Yazarım canım bakalım inşallah yalancı sancıdırBencede. Buraya da yaz olur mu merakta bırakma bizi de
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
git bence istersen canım ama sen kendini daha iyi bilirsinBu uygulamadan takip ediyorum canım gecen de bundan takip edip gitmiştim acile
3 dk da bir di buraya ilk yazdığımda sonra arası açıldı şimdi yattım tekrar takip edicem
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
Kuzucum geçecek merak etme bak benim babamın arkadaşının kızı 5 aylık mıydı neydi doğdu çok zordu onlar için ama kız büyüdü evlendi meslek sahibi oldu şu an hamile merak etme gelecekler yanına hem annem hep der erken doğan çabuk toparlar diye. Bak mesela benim kızım 37 haftada doğdu ama 34 gibiydi tamam küvöze girmedi ama başlarda ben perişan oldum çok küçük yok kilo almıyor yok boyu kısa vs vs şimdi dana kadar yaşıtı erkeklerden de uzun. %98 persantil üzeri 14 kg.Ben de bebeleri görüp orda bırakınca çok fazla ağlandım bugün migrenim coştu aman sabahlar olmasın modundayim o yüzden buralardayım yani ben de
- 30 Haziran 2013
- 21.637
- 1
- 17.478
- 498
canını yakıyor muYazarım canım bakalım inşallah yalancı sancıdır
İnşallahYazarım canım bakalım inşallah yalancı sancıdır
- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
Ahahhahaha kocam yazılımcı aslında onu mu çağırsam nerde benim butonum bi baksın yamafettiler yaaa valla uyuyamıyorum bir de üstüne gözlerine öküz oturdu açamıyorum dalamiyorum
- 17 Nisan 2021
- 4.249
- 3.866
- 83
Kasılmalar canımı şöyle yakıyor kasılma anında nefes alıp verirken çok zorlanıyorum karnım yırtılacakmış gibi oluyo. Ayrıdan bi sancıcanını yakıyor mu
Yok sürekli bi bel ağrısı var