• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
tabi gerilmen normal bir gun bile olsa insan hazirlamiyor kendini benim serklaj pazartesi yapilacakti cumadan yatirmak istediler kabullenemedim olmaz pazar gece gelip yaticam dedim

cok guzel olmussunnn fit fit nasılsın da tatlısın ben 92 kilo oldum

ahh bilmez miyim o hissi 23 haftalık doğum yaptım koyanlardan biri de buydu hamileliği doyamadım diye üzülüyordum. hersey vaktinde olmalı gerektiği kadar olmali. ama üzülme canım zor olsa da bebeğin sağlıklı ve hayatta cok sukur en önemlisi ama geçen okula gittim kiz 40arti da doğum yaptı. hamileliğe doyamadım cok çabuk bitti diye üzülüyordu

hee takvim de gitmiş ben oradan gelişimini takip ediyordum
Hamile kalmadan önce zayıftım ondan farkedilmiyor 12 kilo aldım aslında.
Ben geceleri çok yalnız kalıyorum eşimin işinden dolayı. Kaçıncı haftadan itibaren yalnız kalmam tehlikeli olur ? Bence sonuna kadar kalsam bir şey olmaz gibi geliyor. Eşim evde yokken hep akilli saatim kolumda herhangi Allah korusun olumsuz bir durumda arayabileyim diye böyle önlem aldım. Kimseye yük olmak istemiyorum zaten bebek doğunca anneme ihtiyacım olacak. Ramazanda gelin annemde kalıyordu onlarda düzenininden olacak. Daha da rahatsızlık vermek istemiyorum.

Ayarlardan rengi tekrar degistiremiyor muyuz ki değişir. Ama bende şu da oldu mesela rsnk dışında beğen butonun uzun basıp başka emoji göndermek istedigimde o butonu text algılar gibi kopyalama seçimi yapiyor gereksiz bug herhalde kimse begenmiyorsa düzeltirler tekrar

Ayarlardan rengi tekrar degistiremiyor muyuz ki değişir. Ama bende şu da oldu mesela rsnk dışında beğen butonun uzun basıp başka emoji göndermek istedigimde o butonu text algılar gibi kopyalama seçimi yapiyor gereksiz bug herhalde kimse begenmiyorsa düzeltirler tekrar
sitenin ham haklıymış zamanla duzelecekmis mune yazmış konu açıp şikayetçi olacaktım.bir üye açmış ben de oraya yazdim

32 haftadan selamlar 😊🐨💘🐣
Ay İzmit mi orası 🫠 Maşallah canım sana da 🌸
tabi gerilmen normal bir gun bile olsa insan hazirlamiyor kendini benim serklaj pazartesi yapilacakti cumadan yatirmak istediler kabullenemedim olmaz pazar gece gelip yaticam dedim

cok guzel olmussunnn fit fit nasılsın da tatlısın ben 92 kilo oldum

ahh bilmez miyim o hissi 23 haftalık doğum yaptım koyanlardan biri de buydu hamileliği doyamadım diye üzülüyordum. hersey vaktinde olmalı gerektiği kadar olmali. ama üzülme canım zor olsa da bebeğin sağlıklı ve hayatta cok sukur en önemlisi ama geçen okula gittim kiz 40arti da doğum yaptı. hamileliğe doyamadım cok çabuk bitti diye üzülüyordu

hee takvim de gitmiş ben oradan gelişimini takip ediyordum
Öyle takvim şeysi mi vardı, ben bilmiyordum

Ay İzmit mi orası 🫠 Maşallah canım sana da 🌸

Öyle takvim şeysi mi vardı, ben bilmiyordum
evet ve diğer uygulamalardan daha isabetli bir takvim mesela bel kaşık ağrıların artmış olmalı diyor cidden öyle çıkıyor ufak bir örnek gitmiş hepsi

Ayyyyy sen diyince fark ettim benziyo valla 😂😂 ben de izmitli sayılırım.... Artık bursadayim malesef 😁😁
Maaalesef miiiii 😂 Bursa’da doğdum büyüdüm, 10 yıl İzmit’te görev yaptım🥲 İkisinden birinde yaşamak çok istiyorum. Neyse ki şimdilerde Erzurum’dan Zonguldak Ereğli’ye kadar gelebildik yakına Allah’ıma bin şükür 🤒

Ayyyyy sen diyince fark ettim benziyo valla 😂😂 ben de izmitli sayılırım.... Artık bursadayim malesef 😁😁
İzmit evet valiliğin orası. Dua ederken Fox da saçma bir diziye denk geldim. Kadın anne ölecek hasta. Çocuklarım mutlu olduğundan emin olsam ölürüm falan diyor. Ben önceden ölmek çok korkutucu gelmezdi ama şimdi çok korkuyorum. Saçma saçma düşünüyorum işte.

Düzelince haber ver canım, merak ettim. Benim bunu sona doğru öğrenmem de 😅
ayy izinli değildir muhtemelen kimsenin imzasını görmeyince öyle bir takvim olduğunu da bilemedin haliyle sırf bu takvime bakmak için her gün sabah kalkınca ilk işim kk ya girmek oluyor. 😇😇 be de 36. haftadayim yaziyirdu

Maaalesef miiiii 😂 Bursa’da doğdum büyüdüm, 10 yıl İzmit’te görev yaptım🥲 İkisinden birinde yaşamak çok istiyorum. Neyse ki şimdilerde Erzurum’dan Zonguldak Ereğli’ye kadar gelebildik yakına Allah’ıma bin şükür 🤒
Zonguldak'ta okudum merkez kampüs denizde sıfır 🥹 kocaelinde büyüdüm nxnxjsnsj deniz benim için vazgeçilmez listesinde bursa'da mudanya uzak kaldığı için malesef dedim yoksa ha bura ha ora 😂😂

İzmit evet valiliğin orası. Dua ederken Fox da saçma bir diziye denk geldim. Kadın anne ölecek hasta. Çocuklarım mutlu olduğundan emin olsam ölürüm falan diyor. Ben önceden ölmek çok korkutucu gelmezdi ama şimdi çok korkuyorum. Saçma saçma düşünüyorum işte.
Ben de korkuyorum arkamda bir can bırakmak zorunda olmak korkutuyor çünkü ne olursa olsun kimse bir ana değil. Tabi ki çok iyi bakadabilirler ama ben kadar sanmıyorum Allah sağlıkla bebişlerimizle mutlu güzel bir yaşam versin inşallah ❤️

Zonguldak'ta okudum merkez kampüs denizde sıfır 🥹 kocaelinde büyüdüm nxnxjsnsj deniz benim için vazgeçilmez listesinde bursa'da mudanya uzak kaldığı için malesef dedim yoksa ha bura ha ora 😂😂
Ben de Bursa’dan ilk geldiğimde İzmit’e, bu ne ya herkes deniz diye ölüyor diye garipsemiştim😅 Sonra bir alıştım, şimdi kalkar kalkmaz ilk baktığım evimin muhteşem deniz manzarası. bu akşam üzeri çekmiştim bu fotoğrafı 🫠
IMG_3357.jpeg

Ben de Bursa’dan ilk geldiğimde İzmit’e, bu ne ya herkes deniz diye ölüyor diye garipsemiştim😅 Sonra bir alıştım, şimdi kalkar kalkmaz ilk baktığım evimin muhteşem deniz manzarası. bu akşam üzeri çekmiştim bu fotoğrafı 🫠Eki Görüntüle 3530611
Ağlamıyorum gözüme deniz ve martı çarptı jdndjdnjdnd

Ben de Bursa’dan ilk geldiğimde İzmit’e, bu ne ya herkes deniz diye ölüyor diye garipsemiştim😅 Sonra bir alıştım, şimdi kalkar kalkmaz ilk baktığım evimin muhteşem deniz manzarası. bu akşam üzeri çekmiştim bu fotoğrafı 🫠Eki Görüntüle 3530611
Çok güzel manzara bebisle burda akşam güneşini izlersiniz. Bende sahile yakın oturuyorum . Nisan gibi oğlum ile yürüyüş yaparız diye hayaller kuruyorum. 💙💙

Back
X