Hamile kalmadan önce zayıftım ondan farkedilmiyor 12 kilo aldım aslında.tabi gerilmen normal bir gun bile olsa insan hazirlamiyor kendini benim serklaj pazartesi yapilacakti cumadan yatirmak istediler kabullenemedim olmaz pazar gece gelip yaticam dedim
cok guzel olmussunnn fit fit nasılsın da tatlısın ben 92 kilo oldum
ahh bilmez miyim o hissi 23 haftalık doğum yaptım koyanlardan biri de buydu hamileliği doyamadım diye üzülüyordum. hersey vaktinde olmalı gerektiği kadar olmali. ama üzülme canım zor olsa da bebeğin sağlıklı ve hayatta cok sukur en önemlisi ama geçen okula gittim kiz 40arti da doğum yaptı. hamileliğe doyamadım cok çabuk bitti diye üzülüyordu
hee takvim de gitmiş ben oradan gelişimini takip ediyordum
Ben geceleri çok yalnız kalıyorum eşimin işinden dolayı. Kaçıncı haftadan itibaren yalnız kalmam tehlikeli olur ? Bence sonuna kadar kalsam bir şey olmaz gibi geliyor. Eşim evde yokken hep akilli saatim kolumda herhangi Allah korusun olumsuz bir durumda arayabileyim diye böyle önlem aldım. Kimseye yük olmak istemiyorum zaten bebek doğunca anneme ihtiyacım olacak. Ramazanda gelin annemde kalıyordu onlarda düzenininden olacak. Daha da rahatsızlık vermek istemiyorum.