Son 3 gündür fena oluyor bende açıkçası korktum cokmu asagıdaki artık diyeBenim sürekli değilde arada oluyor pozisyonundan kaynaklanıyor galiba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Az kaldi biraz daha sabredicez artık. Sonra mutlu sonbenim bazen yataktan kaldırmıyor düz yürümek için arkaya eğiliyorum o da bele yük biniyor ağrı yapıyor en son 2100 gramdi şimdi 2500 u geçmiş olması lazım belki de daha fazla 3 hafta önce bakıldı en son
38 diyecek ona erken de değil aslında ama şu paralarda virgülden sonraki 99 sayısı gibi 37+6 nin algısı ile 38+0 in algısı farklı oysa arada bir gün varBenim de doktor benim 38. Haftamda tatile gittiği için 37+6 gibi alırız dedi ama ben nedense o an beynim durdu bir şey diyemedim ama haftaya 27 ocağı yani 39 +2 'i önericem ama büyük olduğu için de riske atmasam mı diyorum ama 37+6 erken geliyor kafamda deli sorular
birseye mi üzüldün?2 gün yatış verdi dr tansiyondan dolayı. Bol bol konuşun da okuyayım zaman geçmiyor
Çok güzel canım, güzel günlerde kullanınBabycitytr %100 Pamuk Müslin Kumaş Çift Taraflı Puset Anakucağı Örtüsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babycitytr %100 Pamuk Müslin Kumaş Çift Taraflı Puset Anakucağı Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
canım bunu sipariş verdim ve ben de hep bu tiplere yonlendim. İlk bebeğim kız olduğu için ben de kız eşyalarına yoneliyorum
cok sukur geldiğimiz bu günlere bin şükürAz kaldi biraz daha sabredicez artık. Sonra mutlu son
Benim üç tane muslin örtü var onları kullanmayı düşünüyorum. Bir tane de annem ince muslin yaptı omuz örtüsü gibi. Sanki gereksiz gibi geliyorEki Görüntüle 3530545 Ya kızlar puset örtüsü beğenemedim hala. Aşağıdakini çok beğendim aslında ama annem kız bebeğe daha çok yakışır dedi aklımı karıştırdı. Oğluşuma olmaz mı bu şimdi
cok kararsız kaldım begenemedim en son en kötü karar kararsızlıktan iyidir deyip bastım tuşlaraÇok güzel canım, güzel günlerde kullanın
Benim doktor hiç sebep göstermedi sezaryen tarihim için aynı seninki gibi tarih verdi en fazla 38+1 olucam dediği tarihlerde. Ben de anlamadım neden erkenden almak istediğini.Benim de doktor benim 38. Haftamda tatile gittiği için 37+6 gibi alırız dedi ama ben nedense o an beynim durdu bir şey diyemedim ama haftaya 27 ocağı yani 39 +2 'i önericem ama büyük olduğu için de riske atmasam mı diyorum ama 37+6 erken geliyor kafamda deli sorular
Evet evet bebevoyu bulamadım. en mantıklı bu geldi gözüme fiyatı makul yorumları da fena değil. Bi alıp deneyeceğim çekim alanı falan nasıl diye. Çok teşekkürlerCanım bana arkadaşım weewell'in bu kamerasını önermişti link bırakıyorum. Bir bakarsın
Weewell WMV815 Dijital Bebek Kamerası https://app.hb.biz/kTR1cy6U3WrX
Yok değildir bence ya içini ferah tut aynı dediğin gibi benimde öyle oluyor artık oraya eli kolu ayağı biseyi denk geliyor ondan öyle hissediyoruz.Son 3 gündür fena oluyor bende açıkçası korktum cokmu asagıdaki artık diye
Evet aslında 1 gün var ama ben hep kafamda normal olmazsa 38+5 gibi planlamıştım ay biliyorum bu tatil süreci beni gerdi sağlıkla gelsinler de tabi de doktorun izni sebebiyle erken doğmasına sanırım ben takılıyorum38 diyecek ona erken de değil aslında ama şu paralarda virgülden sonraki 99 sayısı gibi 37+6 nin algısı ile 38+0 in algısı farklı oysa arada bir gün var
32 haftadan selamlarkızlar iyice tastim taşımak zorlaştı
Eklentiler
Hay maaşallah sübhanallah nasıl güzel büyümüş. Ben hamilelikten bişey anlamadan doğuruverdim. Hızlandırılmış tur gibi oldu Daha son iki ayımda naz yapacaktım halbuki koca göbüşümle kapılardan geçemeyecektim. Yataktan kalkamayacak duruma gelecektim. Hele penguen yürüyüşü hepsi içimde kaldıkızlar iyice tastim taşımak zorlaştı
Tatile gidiyor olabilir benimki bu arada gün vermedi ben ona ne zaman olur sence diye sordum normal planlarımızdan çıkınca hesapladı, tatile gidiyorum pazar cuma alırım cumartesi de seni görürüm bi dedi. sormasam heralde son dakika söyleyecek yarın gel alıyoruz diye zaten aşırı rahat yapabilirdi böyle bir şeyBenim doktor hiç sebep göstermedi sezaryen tarihim için aynı seninki gibi tarih verdi en fazla 38+1 olucam dediği tarihlerde. Ben de anlamadım neden erkenden almak istediğini.
Valla olabilir benim doktor da yurt dışına filan tatile gidiyor şu an çok mantıklı geldiTatile gidiyor olabilir benimki bu arada gün vermedi ben ona ne zaman olur sence diye sordum normal planlarımızdan çıkınca hesapladı, tatile gidiyorum pazar cuma alırım cumartesi de seni görürüm bi dedi. sormasam heralde son dakika söyleyecek yarın gel alıyoruz diye zaten aşırı rahat yapabilirdi böyle bir şey
Ben de benim kız ayarlarla oynamış mavi yapmış diye kendi kendime söyleniyordum . Meğerse hepinizinki öyle olmuş. Değişiklik iyidir be yaburası neye mavi oldu yaa bir ara yapmışlardı döndüler bu hatadan şimdi yine yapmislar
tabi gerilmen normal bir gun bile olsa insan hazirlamiyor kendini benim serklaj pazartesi yapilacakti cumadan yatirmak istediler kabullenemedim olmaz pazar gece gelip yaticam dedimEvet aslında 1 gün var ama ben hep kafamda normal olmazsa 38+5 gibi planlamıştım ay biliyorum bu tatil süreci beni gerdi sağlıkla gelsinler de tabi de doktorun izni sebebiyle erken doğmasına sanırım ben takılıyorum
cok guzel olmussunnn fit fit nasılsın da tatlısın ben 92 kilo oldum32 haftadan selamlar
ahh bilmez miyim o hissi 23 haftalık doğum yaptım koyanlardan biri de buydu hamileliği doyamadım diye üzülüyordum. hersey vaktinde olmalı gerektiği kadar olmali. ama üzülme canım zor olsa da bebeğin sağlıklı ve hayatta cok sukur en önemlisi ama geçen okula gittim kiz 40arti da doğum yaptı. hamileliğe doyamadım cok çabuk bitti diye üzülüyorduHay maaşallah sübhanallah nasıl güzel büyümüş. Ben hamilelikten bişey anlamadan doğuruverdim. Hızlandırılmış tur gibi oldu Daha son iki ayımda naz yapacaktım halbuki koca göbüşümle kapılardan geçemeyecektim. Yataktan kalkamayacak duruma gelecektim. Hele penguen yürüyüşü hepsi içimde kaldı
hee takvim de gitmiş ben oradan gelişimini takip ediyordumBen de benim kız ayarlarla oynamış mavi yapmış diye kendi kendime söyleniyordum . Meğerse hepinizinki öyle olmuş. Değişiklik iyidir be ya
Developer larin canı sıkılmış diye yorumladım nsnxksjdjdburası neye mavi oldu yaa bir ara yapmışlardı döndüler bu hatadan şimdi yine yapmislar
Ya bu kalp atışı gibi zonklama son bir aydır var bende bebek tekmesi gibi sanki içerden atıyor totomda falan hissediyorum o acitmiyor ama son bir haftadır vajinaya doğru iğne batirir gibi ama içerden yine idrar torbası da olabilir igneliyor anlık olup geciyo hemen kötü bir şey değildir diye düşünüyorum bebişin oyunları işteSon 3 gündür fena oluyor bende açıkçası korktum cokmu asagıdaki artık diye
şikayet edelimDeveloper larin canı sıkılmış diye yorumladım nsnxksjdjd
Ya bu kalp atışı gibi zonklama son bir aydır var bende bebek tekmesi gibi sanki içerden atıyor totomda falan hissediyorum o acitmiyor ama son bir haftadır vajinaya doğru iğne batirir gibi ama içerden yine idrar torbası da olabilir igneliyor anlık olup geciyo hemen kötü bir şey değildir diye düşünüyorum bebişin oyunları işte