• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Benim de doktor benim 38. Haftamda tatile gittiği için 37+6 gibi alırız dedi ama ben nedense o an beynim durdu bir şey diyemedim ama haftaya 27 ocağı yani 39 +2 'i önericem ama büyük olduğu için de riske atmasam mı diyorum ama 37+6 erken geliyor kafamda deli sorular 😅
38 diyecek ona erken de değil aslında ama şu paralarda virgülden sonraki 99 sayısı gibi 37+6 nin algısı ile 38+0 in algısı farklı oysa arada bir gün var

canım bunu sipariş verdim ve ben de hep bu tiplere yonlendim. İlk bebeğim kız olduğu için ben de kız eşyalarına yoneliyorum
Çok güzel canım, güzel günlerde kullanın 🌸

Eki Görüntüle 3530545 Ya kızlar puset örtüsü beğenemedim hala. Aşağıdakini çok beğendim aslında ama annem kız bebeğe daha çok yakışır dedi aklımı karıştırdı. Oğluşuma olmaz mı bu şimdi 🥲
Benim üç tane muslin örtü var onları kullanmayı düşünüyorum. Bir tane de annem ince muslin yaptı omuz örtüsü gibi. Sanki gereksiz gibi geliyor

Benim de doktor benim 38. Haftamda tatile gittiği için 37+6 gibi alırız dedi ama ben nedense o an beynim durdu bir şey diyemedim ama haftaya 27 ocağı yani 39 +2 'i önericem ama büyük olduğu için de riske atmasam mı diyorum ama 37+6 erken geliyor kafamda deli sorular 😅
Benim doktor hiç sebep göstermedi sezaryen tarihim için aynı seninki gibi tarih verdi en fazla 38+1 olucam dediği tarihlerde. Ben de anlamadım neden erkenden almak istediğini.

38 diyecek ona erken de değil aslında ama şu paralarda virgülden sonraki 99 sayısı gibi 37+6 nin algısı ile 38+0 in algısı farklı oysa arada bir gün var
Evet aslında 1 gün var ama ben hep kafamda normal olmazsa 38+5 gibi planlamıştım ay biliyorum bu tatil süreci beni gerdi sağlıkla gelsinler de tabi de doktorun izni sebebiyle erken doğmasına sanırım ben takılıyorum

Eklentiler

• 1000030472.jpg
    1000030472.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 55
kızlar iyice tastim taşımak zorlaştı 😅😅😅
Hay maaşallah sübhanallah nasıl güzel büyümüş. Ben hamilelikten bişey anlamadan doğuruverdim. Hızlandırılmış tur gibi oldu 😬 Daha son iki ayımda naz yapacaktım halbuki 🙈 koca göbüşümle kapılardan geçemeyecektim. Yataktan kalkamayacak duruma gelecektim. Hele penguen yürüyüşü hepsi içimde kaldı 😅

Benim doktor hiç sebep göstermedi sezaryen tarihim için aynı seninki gibi tarih verdi en fazla 38+1 olucam dediği tarihlerde. Ben de anlamadım neden erkenden almak istediğini.
Tatile gidiyor olabilir 😅 benimki bu arada gün vermedi ben ona ne zaman olur sence diye sordum normal planlarımızdan çıkınca hesapladı, tatile gidiyorum pazar cuma alırım cumartesi de seni görürüm bi dedi. sormasam heralde son dakika söyleyecek yarın gel alıyoruz diye😅 zaten aşırı rahat yapabilirdi böyle bir şey

Tatile gidiyor olabilir 😅 benimki bu arada gün vermedi ben ona ne zaman olur sence diye sordum normal planlarımızdan çıkınca hesapladı, tatile gidiyorum pazar cuma alırım cumartesi de seni görürüm bi dedi. sormasam heralde son dakika söyleyecek yarın gel alıyoruz diye😅 zaten aşırı rahat yapabilirdi böyle bir şey
Valla olabilir benim doktor da yurt dışına filan tatile gidiyor şu an çok mantıklı geldi 😂

Evet aslında 1 gün var ama ben hep kafamda normal olmazsa 38+5 gibi planlamıştım ay biliyorum bu tatil süreci beni gerdi sağlıkla gelsinler de tabi de doktorun izni sebebiyle erken doğmasına sanırım ben takılıyorum
tabi gerilmen normal bir gun bile olsa insan hazirlamiyor kendini benim serklaj pazartesi yapilacakti cumadan yatirmak istediler kabullenemedim olmaz pazar gece gelip yaticam dedim
32 haftadan selamlar 😊🐨💘🐣
cok guzel olmussunnn fit fit nasılsın da tatlısın ben 92 kilo oldum
Hay maaşallah sübhanallah nasıl güzel büyümüş. Ben hamilelikten bişey anlamadan doğuruverdim. Hızlandırılmış tur gibi oldu 😬 Daha son iki ayımda naz yapacaktım halbuki 🙈 koca göbüşümle kapılardan geçemeyecektim. Yataktan kalkamayacak duruma gelecektim. Hele penguen yürüyüşü hepsi içimde kaldı 😅
ahh bilmez miyim o hissi 23 haftalık doğum yaptım koyanlardan biri de buydu hamileliği doyamadım diye üzülüyordum. hersey vaktinde olmalı gerektiği kadar olmali. ama üzülme canım zor olsa da bebeğin sağlıklı ve hayatta cok sukur en önemlisi ama geçen okula gittim kiz 40arti da doğum yaptı. hamileliğe doyamadım cok çabuk bitti diye üzülüyordu
Ben de benim kız ayarlarla oynamış mavi yapmış diye kendi kendime söyleniyordum . Meğerse hepinizinki öyle olmuş. Değişiklik iyidir be ya 🙄
hee takvim de gitmiş ben oradan gelişimini takip ediyordum

burası neye mavi oldu yaa bir ara yapmışlardı döndüler bu hatadan şimdi yine yapmislar
Developer larin canı sıkılmış diye yorumladım nsnxksjdjd
Son 3 gündür fena oluyor bende açıkçası korktum cokmu asagıdaki artık diye 😔
Ya bu kalp atışı gibi zonklama son bir aydır var bende bebek tekmesi gibi sanki içerden atıyor totomda falan hissediyorum o acitmiyor ama son bir haftadır vajinaya doğru iğne batirir gibi ama içerden yine idrar torbası da olabilir igneliyor anlık olup geciyo hemen kötü bir şey değildir diye düşünüyorum bebişin oyunları işte 😂

Developer larin canı sıkılmış diye yorumladım nsnxksjdjd

Ya bu kalp atışı gibi zonklama son bir aydır var bende bebek tekmesi gibi sanki içerden atıyor totomda falan hissediyorum o acitmiyor ama son bir haftadır vajinaya doğru iğne batirir gibi ama içerden yine idrar torbası da olabilir igneliyor anlık olup geciyo hemen kötü bir şey değildir diye düşünüyorum bebişin oyunları işte 😂
şikayet edelim

Back
X