• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
2 gün yatış verdi dr tansiyondan dolayı. Bol bol konuşun da okuyayım zaman geçmiyor 😅
Ben bebiş için dağıtılacak süs arıyorum. Magnet istemiyorum. Süsü çıkıp kullanılan mumlardan dağıtmak istiyorum. Ama güzel olanlar hep tatlıs kızlara göre. Öneriler kabul edilir 😊 ektekileri beğendim ama biraz pahalı geldi tanesi 75 TL idi

Eklentiler

• 1000029296.jpg
    1000029296.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 85
Eki Görüntüle 3530545 Ya kızlar puset örtüsü beğenemedim hala. Aşağıdakini çok beğendim aslında ama annem kız bebeğe daha çok yakışır dedi aklımı karıştırdı. Oğluşuma olmaz mı bu şimdi 🥲
Ben de bugün sipariş verdim hep kız örtüleri beğendim senin içine sindiyse al da kız gibi sanki yaa bu biraz da algı meselesi eskiden danteller erkeklere yaparlarmis

2 gün yatış verdi dr tansiyondan dolayı. Bol bol konuşun da okuyayım zaman geçmiyor 😅
çok geçmiş olsun canım umarım hemencecik atlatırsın
Eki Görüntüle 3530545 Ya kızlar puset örtüsü beğenemedim hala. Aşağıdakini çok beğendim aslında ama annem kız bebeğe daha çok yakışır dedi aklımı karıştırdı. Oğluşuma olmaz mı bu şimdi 🥲
Ay çok güzelmiş örtünün cinsiyeti olmaz ya benim de nevresim mavili ama kız için aldım beğendiysen al içinde kalmasın
kızlar iyice tastim taşımak zorlaştı 😅😅😅
Maşallah allah kolaylık versin. Haftalar ilerledi tabi

Ben de bugün sipariş verdim hep kız örtüleri beğendim senin içine sindiyse al da kız gibi sanki yaa bu biraz da algı meselesi eskiden danteller erkeklere yaparlarmis
ay hiç beğenemedim başka bir şey yaaa. Seninki nasıl bir model?
burası neye mavi oldu yaa bir ara yapmışlardı döndüler bu hatadan şimdi yine yapmislar
daha iyi geldi bu bana ya, hızlandı sanki site 😂
çok geçmiş olsun canım umarım hemencecik atlatırsın

Ay çok güzelmiş örtünün cinsiyeti olmaz ya benim de nevresim mavili ama kız için aldım beğendiysen al içinde kalmasın

Maşallah allah kolaylık versin. Haftalar ilerledi tabi
Beğendiğim nevresimler de hep kıza uygun olan şeyler 🥲 Erkek anası olmak şimdiden zorluyor beni 😂

ay hiç beğenemedim başka bir şey yaaa. Seninki nasıl bir model?

daha iyi geldi bu bana ya, hızlandı sanki site 😂

Beğendiğim nevresimler de hep kıza uygun olan şeyler 🥲 Erkek anası olmak şimdiden zorluyor beni 😂

canım bunu sipariş verdim ve ben de hep bu tiplere yonlendim. İlk bebeğim kız olduğu için ben de kız eşyalarına yoneliyorum

Benim de 35+6 olcak yarın ama hala hastane çantasını yapmadım, sanki erken yaparsam doktor 17'sinde doğuma çağıracak gibi geliyor😅 ama bu hafta sonu sanki artık yapmak lazım. Sen naptın yaptın mı? En son sen de yapmamıştın sanırım
Ben de öyle düşünüp yapmadım hep hazırlarsam doğuma giderim diye ama artık yavaş yavaş şekillendi valiz çanta ağzı açık son rotuslari bekliyor 😅😅 37 ye gireyim kapaticam 🤣🤣 kafamdaki sinir 36

Masallah kocaman olmus seninki 🥰 Allah kolaylık versin hepimize benimde bel ağrılarım arttı eskisine göre
benim bazen yataktan kaldırmıyor düz yürümek için arkaya eğiliyorum o da bele yük biniyor ağrı yapıyor en son 2100 gramdi şimdi 2500 u geçmiş olması lazım belki de daha fazla 3 hafta önce bakıldı en son

Ben de öyle düşünüp yapmadım hep hatırlarsan doğuma giderim diye ama artık yavaş yavaş şekillendi valiz çanta ağzı açık son rotuslari bekliyor 😅😅 37 ye gireyim kapaticam 🤣🤣 kafamdaki sinir 36
Benim de doktor benim 38. Haftamda tatile gittiği için 37+6 gibi alırız dedi ama ben nedense o an beynim durdu bir şey diyemedim ama haftaya 27 ocağı yani 39 +2 'i önericem ama büyük olduğu için de riske atmasam mı diyorum ama 37+6 erken geliyor kafamda deli sorular 😅

Back
X