• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İnşallah canım hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda 😇🤗 yaşımdan dolayı panik yapıyorum işte.
Bakınca çok farklılık var diğer aylara göre elimde erken gebelik testi var korkuyorum yapmaya 😂😂
Yaaa testin varrrmış yapsana net çıkar cunku yarın dedın adeti değil mi

Kızlar merhabaa yeni katıldım aranıza :) ben 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyorum bu süreçte boş gebelik kimyasal gebelik ve dış gebelik geçirdim başıma gelmeyen kalmadı gibi oldu biraz :KK9: ikimizin de testler tahliller her şey normal fakat 1 yıl dolduğu için bu ay klomene başladık dün de ovitrelle vurundum 20. saatteyim şuan bu ay hepimiz hayırlısı haberler alırız inşallah :)

Kızlar merhabaa yeni katıldım aranıza :) ben 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyorum bu süreçte boş gebelik kimyasal gebelik ve dış gebelik geçirdim başıma gelmeyen kalmadı gibi oldu biraz :KK9: ikimizin de testler tahliller her şey normal fakat 1 yıl dolduğu için bu ay klomene başladık dün de ovitrelle vurundum 20. saatteyim şuan bu ay hepimiz hayırlısı haberler alırız inşallah :)
Hoşgeldinnn. Kötü sınavlar olmuş Allah beterinden korusun 🥰 1 yıl dolunca neden klomen. Buarada gerçekten klomen ne işe yarıyor kızlar

Hoşgeldinnn. Kötü sınavlar olmuş Allah beterinden korusun 🥰 1 yıl dolunca neden klomen. Buarada gerçekten klomen ne işe yarıyor kızlar
Hoşbuldumm çok teşekkürler :) 1 yıl dolunca ilaç tedavisine başlıyorlarmış ama doktorum bana bırakmıştı kararı yumurtlamanda çatlamanda hiçbir sıkıntı yok ilaçsız da gebe kalabiliyorsun dedi ama ben artık çok yoruldum ya başlamak istedim bu klomen yumurtalıkları uyararak yumurta üretmini arttırıyormuş bende her ay 1 yumurta oluşuyordu bu ay klomenden sonra 4 yumurtam oluşmuş ama 2 tanesi büyüdü tabi :)

Az ilişki mi oldu canm çatlama zamanın belli mi?
Yok daha yumurtlama ve çatlamam olmadı ama kaç aydır hep yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum daha bir şey olmadı kız arkadaşım hamile kalmış o da dedi ki ben adetimden sonra ki gün olan ilişkimden hamile kaldım aklıma takıldı doğru olabilir mi diye

Hoşbuldumm çok teşekkürler :) 1 yıl dolunca ilaç tedavisine başlıyorlarmış ama doktorum bana bırakmıştı kararı yumurtlamanda çatlamanda hiçbir sıkıntı yok ilaçsız da gebe kalabiliyorsun dedi ama ben artık çok yoruldum ya başlamak istedim bu klomen yumurtalıkları uyararak yumurta üretmini arttırıyormuş bende her ay 1 yumurta oluşuyordu bu ay klomenden sonra 4 yumurtam oluşmuş ama 2 tanesi büyüdü tabi :)
Aaa bunu ben bilmiyordum. Benim de yumurtlaıklar oto yumurta gelişimi de ama illa ki vermiyorlar dimi. Yeterlyse kullanmanız sanırım. İnşallah bu ay saglkla gelir bebişin💓

Yok daha yumurtlama ve çatlamam olmadı ama kaç aydır hep yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum daha bir şey olmadı kız arkadaşım hamile kalmış o da dedi ki ben adetimden sonra ki gün olan ilişkimden hamile kaldım aklıma takıldı doğru olabilir mi diye
Olur canm bildiğin üzere 3,4 gün bile yaşıyor spermler. E yumurtlama da 8 ila 21. Günler arası olması normal. Ya erken yumurtladı ya da spermler çok yaşadı bence. 😍

Yani 4 5 gün yapsak olurmu.
Olur tabiki cnm
canım çok teşekkür ederim, size de çok çok geçmiş olsun eşin bir an önce iyileşir inşallah :KK200:

Çok teşekkür ederim canım benim, her zaman dua ediyorum zaten şimdi de bol bol edicem siz de süreçlerinizi hep yazın
Hafta içi doktora gidicem inşallah kese de görünür
Amin canım çok tesekkür ederim🙏🏻 inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende
Allah bağışlasın canım güzel ömrü olsun inşallah🌸 Aynen canım bu gebeliğe engel bir durum değilmiş evet ilişkide ters bekleme olacakmış sanırım bende burada okumuştum inşallah fazla bekletmeden gelir minik mucizelerimiz🥰
Amin cnaım inşallah cok bekletmeden gelir minnoşlar

Back
X