• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Aslında ladincim şuan 3 annemiz var listeye dogumlarini ekleyebilirsin ama listede olmayanlar var sanki
Aynen canım listede olmayanlar var. Aslında listeye eklemek için mesaj atmıştım olmayanlara ama ya eksik bilgi kalmıştı ya da cevap alamamıştım. Doğum yapan anneleri eklemek istiyorum aslında ama erken doğum sebebiyle rahatsız etmek istemedim onları biraz zaman geçsin diye bekledim. Ama onlar için de uygunsa tabii ki ekleyelim 🙏

Çok sağol canım. Evet yoğun bakım hemşiresi de aynı şeyi söyledi. Sağım yaparken fotoğraflarına bak diye. Öyle yapıyorum 🥹 İnşallah dahada artar az da olsa geliyor. 🙏🌸
Canım yeni doğum yaptığında az az gelmesi çok normal zamanında bir doğum olsa da böyle olacaktı. Yenidoğan mide kapasitesi memenin terbiye olması kolostrumun yapısının farklı olması vs vs. Çoookkk normal. Sen bol bol fotoğraflara bak çekebildiğiniz kadar çok foto çekin. Kokusu sinen herhangi bir şey alıp eve getirebilirsen kokla. Hiç bir şey olmazsa düşünmen bile yeterli 🧿 merak etme bu günler geçecek 🙏

Aynen canım listede olmayanlar var. Aslında listeye eklemek için mesaj atmıştım olmayanlara ama ya eksik bilgi kalmıştı ya da cevap alamamıştım. Doğum yapan anneleri eklemek istiyorum aslında ama erken doğum sebebiyle rahatsız etmek istemedim onları biraz zaman geçsin diye bekledim. Ama onlar için de uygunsa tabii ki ekleyelim 🙏
cok sukur sagliklilar hepsine maşallah
benim yalancılar başladı 😅😅 bakalım ne kadar surer

cok sukur sagliklilar hepsine maşallah
benim yalancılar başladı 😅😅 bakalım ne kadar surer
Aynen canım maşallah 🧿 dediğim gibi ekle bizi diyen arkadaşlar etiketlesin beni ☺️

Benim de yalancılar başladı nerdeyse her gün yaşıyorum ve karnım düştü resmen gözümle görebiliyorum farkı. Hem hiç doğum sancısı yaşamadım bi tık yaşamak isterim hem de sezaryen tarihi belirlendi vs o toplara girmesek de olur modundayım. Bakalım zaman ne gösterecek.

cok geçmiş olsun canım düşürürler insallah
İnşallah kuzum teşekkür ederim
Akıntın için bir şey dediler mi canım?
Suyum vs normal rahim kapalı, akıntı ya da termiş yani şükür

kızlar iyice tastim taşımak zorlaştı 😅😅😅
Ay nası erkek olduğu belli sivri duruyo valla
çok geçmiş olsun canım umarım hemencecik atlatırsın

Ay çok güzelmiş örtünün cinsiyeti olmaz ya benim de nevresim mavili ama kız için aldım beğendiysen al içinde kalmasın

Maşallah allah kolaylık versin. Haftalar ilerledi tabi
İnşallah canım teşekkürler 🙏
birseye mi üzüldün?
Suyum mu geldi diye endişelenmiştim ama o olmasa da hastaneye girer girmez fırlıyo benim tansiyon klasik belam oldu😅
Ben taburcu oldum bugün. Evdeyim. Süt sağmaya çalışıyorum. Bu sabah itibariyle serum dışında ilk beslenmesi 1 ml anne sütü almaya başladı oğluşum. Az az ne çıkarsa veriyorum. 🥹
Sizden çok dua istiyorum arkadaşlar. Yavrum haftaya bi operasyon geçirecek. Tedavisi olacak. Küçücük haliyle ameliyata girecek. Nolur dua edin. Yüreğim sıkışıyor yazarken. Allah kimseyi evladından ayrı koymasın. İnşallah kucağımızda oğlumuzla yuvamıza döneceğiz. Ama en az 2-3 haftalık belki 1 aylık süreç var.
İnşallah hepinizin doğumda evladını direk kucağınıza alma imkanınız olur. 🙏 kandiliniz mübarek olsun.
Allah güç kuvvet versin ikinize de, kolayca sağlıkla atlatsın inşallah 🙏

Aynen canım maşallah 🧿 dediğim gibi ekle bizi diyen arkadaşlar etiketlesin beni ☺️

Benim de yalancılar başladı nerdeyse her gün yaşıyorum ve karnım düştü resmen gözümle görebiliyorum farkı. Hem hiç doğum sancısı yaşamadım bi tık yaşamak isterim hem de sezaryen tarihi belirlendi vs o toplara girmesek de olur modundayım. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ben ve bebişlerimi ekleyebilirsin ama hangi bilgiler gerekiyor bilmiyorum canım

Kızlar benim yine kasılmalarım sıklaştı ve bu sefer bel ağrısı da başladı ya

Ben ve bebişlerimi ekleyebilirsin ama hangi bilgiler gerekiyor bilmiyorum canım
canım bebişin ismi ve gerçekleşen doğum tarihi gerekiyor. Ama seni hiç tabloya eklememişiz sanırım diğer bilgiler de lazım. şehir son adet tarihi vs.

Beklesem mi yoksa acile mi gitsem suyum falan gelmedi ama

10 aralıkta dogdular canım
Atahan ve Alkım
ANNE ADI 🌸YAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ🧸ŞEHİRGerçekleşen Doğum Tarihi

normalde bu şekilde tablo canım. yaş,kaçıncı çocuk, son adet tarihi, cinsiyet, tahmini doğum tarihi, isimler, şehir ve gerçekleşen doğum tarihi şeklinde yazsan yeterli. kese, kalp atışı tahmini cinsiyet vs gerek yok canım

dakika tutunca düzenliyse git canım. eğer korkuyorsan şüphe ediyorsan dakika vs de tutma hemen git
Dakika tuttum 3 dk da bir bel ağrısı da olunca bi Acaba doğum mu diye endişelendim. Misafirlikteyiz duşa falan da giremiyorum. Bu gün bebeğin kıyafetleri ile uğraştım yıka kurut işte dolaptan çekmecede yer açtım. Yorgunluktan mı acaba diyorum

ANNE ADI 🌸YAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ🧸ŞEHİRGerçekleşen Doğum Tarihi

normalde bu şekilde tablo canım. yaş,kaçıncı çocuk, son adet tarihi, cinsiyet, tahmini doğum tarihi, isimler, şehir ve gerçekleşen doğum tarihi şeklinde yazsan yeterli. kese, kalp atışı tahmini cinsiyet vs gerek yok canım
Yaş 30
İlk bebelerim
9 mayıs sat
3 şubattı sanırım tahmini dogumları
Kız ve erkek
Alkım ve Atahan
İzmir
10.12.2024 🧿🥲🤗

Dakika tuttum 3 dk da bir bel ağrısı da olunca bi Acaba doğum mu diye endişelendim. Misafirlikteyiz duşa falan da giremiyorum. Bu gün bebeğin kıyafetleri ile uğraştım yıka kurut işte dolaptan çekmecede yer açtım. Yorgunluktan mı acaba diyorum
Canım içine sinmiyorsa git doktora misafirlik vs boşver. Yorgunluktan da olabilir başka bir şey de Allah korusun bişey diyemeyiz ama sen nasıl istiyorsan öyle yapmalısın. İçine sinmiyorsa git bi nst baksınlar açıklık kontrol etsinler kuzum 🙏

• Beğen
Reactions: dhn
Düzenli 3 dakika şeklinde ise sürekli bel agrın eve dönerken acile bir uğra istersen . Endişelenme ama sakin sakin tansiyonun oynar bu sefer Allah korusun

Yaş 30
İlk bebelerim
9 mayıs sat
3 şubattı sanırım tahmini dogumları
Kız ve erkek
Alkım ve Atahan
İzmir
10.12.2024 🧿🥲🤗
Kız benim düzenle butonum nere gitmiş 🥲

Eklentiler

• IMG_8683.jpeg
    IMG_8683.jpeg