• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Ben 22 mezunu pilgüsayar mühendisiyim ama henüz işsizim meslektaş sayılırız bence henüz calişmasam da 😂 sayılırız di mi 🥲🥲
Ayy ne iyi yapmışsın ya çalışmadan çocuk yaparak sonra benim gibiydi yok iş güç yok takım lideri olayım yok müdür olayım derken ilk çocuk 35'e kalıyor. Sağlıkla gelsinler buna da şükür ama şimdiki aklım olsa daha erken yapardım
Ben de Bursa’dan ilk geldiğimde İzmit’e, bu ne ya herkes deniz diye ölüyor diye garipsemiştim😅 Sonra bir alıştım, şimdi kalkar kalkmaz ilk baktığım evimin muhteşem deniz manzarası. bu akşam üzeri çekmiştim bu fotoğrafı 🫠Eki Görüntüle 3530611
Ayy hiç kıskanmadım istanbulda evden eve bakan camımın manzarasından bakarken😅

Şaka bir yana maşallah🧿🧿🧿

Hamile kalmadan önce zayıftım ondan farkedilmiyor 12 kilo aldım aslında.
Ben geceleri çok yalnız kalıyorum eşimin işinden dolayı. Kaçıncı haftadan itibaren yalnız kalmam tehlikeli olur ? Bence sonuna kadar kalsam bir şey olmaz gibi geliyor. Eşim evde yokken hep akilli saatim kolumda herhangi Allah korusun olumsuz bir durumda arayabileyim diye böyle önlem aldım. Kimseye yük olmak istemiyorum zaten bebek doğunca anneme ihtiyacım olacak. Ramazanda gelin annemde kalıyordu onlarda düzenininden olacak. Daha da rahatsızlık vermek istemiyorum.
Canım senin mesajın arada kaynamasın eşinin işi yakınsa bence hiç sorun olmaz eğer riskli bir durum yok ise. Sadece bu akıllı saatlerde belli ayarlar var nabız yoksa şunu ara düşme algılarsa bunu ara gibi tam hangi modlar vardı hatırlamıyorum da düşme kesin vardı onları ayarlarsan daha güvenli hissedersin hem de eşin de rahat eder. Bir de kimse yokken geceleri duşa falan girme hem tansiyonun düşebilir hem allah korusun ayağım falan kayar

Ben taburcu oldum bugün. Evdeyim. Süt sağmaya çalışıyorum. Bu sabah itibariyle serum dışında ilk beslenmesi 1 ml anne sütü almaya başladı oğluşum. Az az ne çıkarsa veriyorum. 🥹
Sizden çok dua istiyorum arkadaşlar. Yavrum haftaya bi operasyon geçirecek. Tedavisi olacak. Küçücük haliyle ameliyata girecek. Nolur dua edin. Yüreğim sıkışıyor yazarken. Allah kimseyi evladından ayrı koymasın. İnşallah kucağımızda oğlumuzla yuvamıza döneceğiz. Ama en az 2-3 haftalık belki 1 aylık süreç var.
İnşallah hepinizin doğumda evladını direk kucağınıza alma imkanınız olur. 🙏 kandiliniz mübarek olsun.

Çok güzel manzara bebisle burda akşam güneşini izlersiniz. Bende sahile yakın oturuyorum . Nisan gibi oğlum ile yürüyüş yaparız diye hayaller kuruyorum. 💙💙
Ben de hep uçurtma tepesinin oralarda 3.sü minik bebek sandalyesi olmak üzere bir aile olarak oturmayı hayal etmiştim🫠🫠 Kaynanamlarda gelir ama şimdi 5 kişi oluruz maalesef 😂
Ayy ne iyi yapmışsın ya çalışmadan çocuk yaparak sonra benim gibiydi yok iş güç yok takım lideri olayım yok müdür olayım derken ilk çocuk 35'e kalıyor. Sağlıkla gelsinler buna da şükür ama şimdiki aklım olsa daha erken yapardım

Manzaramız güzel ama buna erişebilmek için çok da güzel bir yokuşumuz var 🥲 Her güzelliğin ayrı bir derdi oluyor işte😑
Canım senin mesajın arada kaynamasın eşinin işi yakınsa bence hiç sorun olmaz eğer riskli bir durum yok ise. Sadece bu akıllı saatlerde belli ayarlar var nabız yoksa şunu ara düşme algılarsa bunu ara gibi tam hangi modlar vardı hatırlamıyorum da düşme kesin vardı onları ayarlarsan daha güvenli hissedersin hem de eşin de rahat eder. Bir de kimse yokken geceleri duşa falan girme hem tansiyonun düşebilir hem allah korusun ayağım falan kayar
Evet ben de zaman zaman yalnız kalıyorum, şu an olduğu gibi. Telefon nereye gitsem yanımda, mutfak,lavabo.. Artık daha dikkatli oluyorum ben bir de, sandalyeye filan çıkmıyorum. Duşa da dediği gibi girmemeye çalış canım

Ben taburcu oldum bugün. Evdeyim. Süt sağmaya çalışıyorum. Bu sabah itibariyle serum dışında ilk beslenmesi 1 ml anne sütü almaya başladı oğluşum. Az az ne çıkarsa veriyorum. 🥹
Sizden çok dua istiyorum arkadaşlar. Yavrum haftaya bi operasyon geçirecek. Tedavisi olacak. Küçücük haliyle ameliyata girecek. Nolur dua edin. Yüreğim sıkışıyor yazarken. Allah kimseyi evladından ayrı koymasın. İnşallah kucağımızda oğlumuzla yuvamıza döneceğiz. Ama en az 2-3 haftalık belki 1 aylık süreç var.
İnşallah hepinizin doğumda evladını direk kucağınıza alma imkanınız olur. 🙏 kandiliniz mübarek olsun.
Mesajları çok takip edemiyorum ama şu mesajına denk geldim. Sanırım doğum yaptın. Hayırlı olsun canım benim Rabbim bebeğini sana bağışlasın uzun ömrü olsun inşallah. Ne ameliyatı olacak bilmiyorum ama sen güçlü durursan ona da hissettirirsin o da güçlü bir şekilde çıkar ameliyattan canım benim. Kandilin mübarek olsun. Dualarımda olacaksın sen ve miniğin🙏🏼

senin ve evladin için zor bir süreç olacak ama sonu güzel bitecek sağlıkla evinize döneceksiniz canım benim dualarım sizinle🙏🙏

İnşallah en kısa zamanda toparlanıp birbirinize kavusursunuz Allahim şifalar versin. Mübarek gün İnşallah dualarımız kabul olur. Bütün anneler yavrularına kavuşsun en yakın zamanda 🤲

Kendi küçücük ama çok güçlü bir bebek o annesi, sen hiç merak etme. Hele ki anne sütü çok daha iyi gelecek ona, almaya başlaması da sana iyi gelecek 🐣

Aslında ladincim şuan 3 annemiz var listeye dogumlarini ekleyebilirsin ama listede olmayanlar var sanki

Senin için ya şafi çekeceğim. Hamislerin duası kabul olurmuş derler. Ama en çok anne babanın duası kabul olur. Onun senden çok seven yok bu dünyada. Güzel haberlerini bekliyoruz. Süreç hayırlısı ile geçsin senin içinde bebis içinde. Oğlusun ismi belli mi

Senin için ya şafi çekeceğim. Hamislerin duası kabul olurmuş derler. Ama en çok anne babanın duası kabul olur. Onun senden çok seven yok bu dünyada. Güzel haberlerini bekliyoruz. Süreç hayırlısı ile geçsin senin içinde bebis içinde. Oğlusun ismi belli mi
Mert Arslan 🩵 Allah razı olsun. Dua eden hepinizden. İnşallah sizin çok daha güzel doğum hikayeleriniz olur.
Görseniz o kadar da güzelki yavrum. Küçük ama çok güçlü. Ellerini bezine sıkıştırmışlar kıpır kıpır hareketliymiş. Durmuyormuş kablolarını tutuyormuş 🥹 Hergün bir kez görüyoruz. Sesimizi duyunca gözünü açtı baktı arada. Gündüz yine birileri geliyor oyalanıyorum. Geceleri çok zor. İçim yanıyor resmen. Sadece erken doğum yoğun bakım süreci bile zorken. Ameliyat olacak olması bizi çok etkiledi. Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür tedavisi var. Ama o küçük bedeniyle dünyaya gelir gelmez mücadeleye başladı oğlum. İnşallah hepsini atlatacağız ve Kucağımda yuvamızda emzirip büyüteceğim bebeğimi. 🤲🏻 herkese bu kadar anlatamıyorum bile.

Hamile kalmadan önce zayıftım ondan farkedilmiyor 12 kilo aldım aslında.
Ben geceleri çok yalnız kalıyorum eşimin işinden dolayı. Kaçıncı haftadan itibaren yalnız kalmam tehlikeli olur ? Bence sonuna kadar kalsam bir şey olmaz gibi geliyor. Eşim evde yokken hep akilli saatim kolumda herhangi Allah korusun olumsuz bir durumda arayabileyim diye böyle önlem aldım. Kimseye yük olmak istemiyorum zaten bebek doğunca anneme ihtiyacım olacak. Ramazanda gelin annemde kalıyordu onlarda düzenininden olacak. Daha da rahatsızlık vermek istemiyorum.
olumsuz düşünme canım. Doğum işaretleri geldiğinde nisan şu vb acilen kosa kosa gitmek zorunda değilsin kasilmalarina bakarsın yarım saatte bir gelince takibe alırsın eşini ararsın suyun gelirse 24 saatin var nisan gelirse 1 hafta on günün var yani korkma acil bir durum olmayacak. ama 37 den sonra yanında biri olsa iyi olur

Mert Arslan 🩵 Allah razı olsun. Dua eden hepinizden. İnşallah sizin çok daha güzel doğum hikayeleriniz olur.
Görseniz o kadar da güzelki yavrum. Küçük ama çok güçlü. Ellerini bezine sıkıştırmışlar kıpır kıpır hareketliymiş. Durmuyormuş kablolarını tutuyormuş 🥹 Hergün bir kez görüyoruz. Sesimizi duyunca gözünü açtı baktı arada. Gündüz yine birileri geliyor oyalanıyorum. Geceleri çok zor. İçim yanıyor resmen. Sadece erken doğum yoğun bakım süreci bile zorken. Ameliyat olacak olması bizi çok etkiledi. Allah dermansız dert vermesin. Çok şükür tedavisi var. Ama o küçük bedeniyle dünyaya gelir gelmez mücadeleye başladı oğlum. İnşallah hepsini atlatacağız ve Kucağımda yuvamızda emzirip büyüteceğim bebeğimi. 🤲🏻 herkese bu kadar anlatamıyorum bile.
İsmi çok güzel maşallah. İsmi ile büyüsün. Biraz dinlenmeye çalış geceleri geçmez ama güzel şeylerin hayalini kurarak uyumaya calis. Gece de geçer gündüz geçer. Ben bebekken hasta doğmuşum annem çok korkmuş bana bir şey olacak diye. O geceleri anlatır bazen şimdi büyüdüm kocaman kadın oldum da anne oluyorum.

Ah canim benim hepsi geçecek güzel düşün sakın karamsar olma. Bebeğini almaya gideceksin o yoğun bakıma. Evine götüreceksin ve sonra o küçük ellerinden tutup Rabbime şükredeceksin. Bu güzel gecede dualarımızdasın🙏

Mesajları çok takip edemiyorum ama şu mesajına denk geldim. Sanırım doğum yaptın. Hayırlı olsun canım benim Rabbim bebeğini sana bağışlasın uzun ömrü olsun inşallah. Ne ameliyatı olacak bilmiyorum ama sen güçlü durursan ona da hissettirirsin o da güçlü bir şekilde çıkar ameliyattan canım benim. Kandilin mübarek olsun. Dualarımda olacaksın sen ve miniğin🙏🏼
Sen naptın destinesiaa destinesiaa doğum olacaktı oldu mu ertelendi mi ?

Çok geçmiş olsun kuzucum. Moralini bozma diyemem annesin çok manasız olur ama süt için bi tık stabil kalmaya çalış olur mu? Bebişin fotoları varsa fotolarına bakarak sağım yap. Konusunun sindiği bir şey varsa onu kokla saçma ya da aşırı duygusal gelebilir ama gerçekten anne sütünün inmesine aşırı yardımcı olur bu tarz şeyler. Bol sağım yap canını sıkmamaya özen göster inşallah ameliyat çok iyi geçecek evinizde mutlu mesut olacaksınız. Bol bol dua edeceğim 🙏

Hanımlar 33. haftadayıım, mide ağrısı ve sırt ağrısından asla uyuyamıyorum. Herkes böyle mi? 3 gündür maksimum 1-2 saat uyuyabildim.

Çok geçmiş olsun kuzucum. Moralini bozma diyemem annesin çok manasız olur ama süt için bi tık stabil kalmaya çalış olur mu? Bebişin fotoları varsa fotolarına bakarak sağım yap. Konusunun sindiği bir şey varsa onu kokla saçma ya da aşırı duygusal gelebilir ama gerçekten anne sütünün inmesine aşırı yardımcı olur bu tarz şeyler. Bol sağım yap canını sıkmamaya özen göster inşallah ameliyat çok iyi geçecek evinizde mutlu mesut olacaksınız. Bol bol dua edeceğim 🙏
Çok sağol canım. Evet yoğun bakım hemşiresi de aynı şeyi söyledi. Sağım yaparken fotoğraflarına bak diye. Öyle yapıyorum 🥹 İnşallah dahada artar az da olsa geliyor. 🙏🌸

Aslında ilk işe gireyim yaparim diyerekten 2 sene salmistim ama biraz da nasip herhalde iş de bana gelmeyince ben de bari bebişi aradan çıkarayım (yani bebişime odaklanayim gerisi nasip 😂) sonra işe bakarim diyerekten bu yola girdim. Aynen sağlıkla gelsinler öncesi sonrası önemli değil hayırlısı olsun hakkımızda 🥰

Gözün aydın canım inşallah haftaya da ameliyatı güzel geçer. Çok güçlü miniğin sağlığına en kısa sürede kavuşup yine kucağına yuvaniza dönersiniz inşallah ❤️❤️

Back
X