• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Wi-fi siz olanın markası ne peki ? Ya telsiz aldım doğumdan 3 gün önce. Sonra erken ani doğum olunca bebek de küçük ev de katlı olunca telsiz içime sinmedi. Geri iade edip kameralı almak istiyorum ki bebeği her an istediğimde kontrol edebileyim 2 kilocuk bişey gelecek eve nasıl onu beşikte bırakıp aşağı ineceğim. heralde gözümle görmeyince içim rahat etmeyecek. Dediğin gibi bu wi-fi li olanlar aklıma yatmadı. Telefonu ona kitlemek zorunda kalacağım. Bide wi-fi iyi çekmez bağlantı koparsa çöp olur.
Ben bebevo markası aldım kuzenlerimde kullandı çokta memnunlar yorumları da çok iyi bir bak istersen wifisiz fiyatta uygun

Ameliyattan çıktım odadayım şu anda bebek de yoğun bakımda doktorlar ilgileniyorlar şimdilik ikimiz de iyiyiz teşekkür ediyorum 🩵🧿
Canım ben geriden geliyorum, yılbaşı sebebiyle giremedim,sağlıkla kavuşun inşallah çok sevindim bebişin de senin de iyi olduğuna :KK200: :dua: dualarımız sizinle

Canım bana plasenta ile ilgili bir şey demedi ama bana da normal doğum için 40. Haftayı beklemeyiz dedi benim de aynı senin gibi 3 -2.5 hafta önde 35+5'deyim 34+2'de gitmiştim en son doktora haftaya salı bi daha gidicem. Ama gene 2 hafta ya da 1 hafta sonra gel dediyse genel şişko bebek sorunlarıdır dert etme. Biliyorsun en ufak ihtimali bile söylüyor bazı doktorlar.
Bundan sonra artık rutin kontrol haftalik olacak dedi. Plasentadan dolayı demedi. Zaten şu an için sorun da demedi aslında sadece gösterdi ve senin bebek hep ileride diye şimdi bu sorun başladı ve o yüzden 40 göremeyiz muhtemelen dedi. 37 de mesela yine 2 3 hafta ileri dusun falan minvalinde konustu. Ben sadece biraz netten bakınca korktum. Yine dayanamayıp internet kara deliğine düştüm 😂

34de gelişimi durdu 37de aldılar. Plesenta eskimesi bebeğin beslenmesini yavaşlatan bir şey diye biliyorum. Haftası ileriyse sorun olmaz sanırım
Şimdilik bir sorun yok. Mesela geçen hafta perinatolog kilosu ve ölçümü ile su an arasında yine fark var. Ama geçen hafta perinatolog bu durumu gormedi, sanırım yoktu, olsa görürdü ve söylerdi bence. Sağlıkla kucağımıza alalim inşallah ya 💙🧿🙏🏿

Kızlar selamlar, benim sırtım artık beni taşımıyor sanırım, pc başında çalışırken çok zorlanıyorum ve daha bir haftam var 37. haftaya. Ve iş devrine başladığım için de sürekli oturur pozisyondayım ve canım yanıyor. önerileriniz var mı bunu yap bana çok iyi geliyor dediğiniz?
Simge Duman’ın sırt ağrısı videoları iyi gelmişti bana canım, bir göz at istersen

Bundan sonra artık rutin kontrol haftalik olacak dedi. Plasentadan dolayı demedi. Zaten şu an için sorun da demedi aslında sadece gösterdi ve senin bebek hep ileride diye şimdi bu sorun başladı ve o yüzden 40 göremeyiz muhtemelen dedi. 37 de mesela yine 2 3 hafta ileri dusun falan minvalinde konustu. Ben sadece biraz netten bakınca korktum. Yine dayanamayıp internet kara deliğine düştüm 😂
Hiç üzmeyin tatlı canınızı bence siz. Tamamen ufak başlayan bir durumdur ve doktor haberiniz olması için söylemiştir. Zaten bebeğiniz baya gelişiyor yakın takiple sorun olmadan ilerler. Zaten büyük bebek 40. Haftayı bekletmiyorlar genelde

Ay kızlar ben kendimden usandım ya. gece uykumu iyi uyumuştum oysa ki nolduysa öğlen saat 15.30da yemek yaparken sancı tuttu bi duş alayım dedim duş aldım bi ağırlık çöktü bornozla falan yatmışım yatağa şalteri indirmişim. bi uyandım saat 20.00 bornozlayım saçlar havluya sarılı yarısı nemli. burnum şırıl şırıl dolmuş kendi kendimi hasta etmişim boğazım ağrıyor :KK43:
yapma lolitam bunu kendine yapamazsın. 🙃

Ay kızlar ben kendimden usandım ya. gece uykumu iyi uyumuştum oysa ki nolduysa öğlen saat 15.30da yemek yaparken sancı tuttu bi duş alayım dedim duş aldım bi ağırlık çöktü bornozla falan yatmışım yatağa şalteri indirmişim. bi uyandım saat 20.00 bornozlayım saçlar havluya sarılı yarısı nemli. burnum şırıl şırıl dolmuş kendi kendimi hasta etmişim boğazım ağrıyor :KK43:
Geçmiş olsun canım bu mesajını gormemisim. İnşallah iyisindir. Dikkat et kendine. Hamisler olarak uykuya dayanamıyoruz malesef. Bende öğleden sonra bir uyumuşum gece sabaha kadar nöbet tutarım artık 😄

Simge Duman’ın sırt ağrısı videoları iyi gelmişti bana canım, bir göz at istersen
Ay hemen bir bakayım çok teşekkür ederim
Arkadaşlar bebek hareketlerini vajina içinde hisseden varmı 😳😂🫣 resmen vajinamın içinde tüm hareketleri gidıklanıyorum ve daha çok can yakıyor bu şeklinde çıkacak gibi sanki dısarı

Benim sürekli değilde arada oluyor pozisyonundan kaynaklanıyor galiba
Evet benim de sıklıkla oluyor bazen eli mi çıkıyor diyorum öyle bir his
He valla ya düzen müzen hak getire nevrim döndü iyice mal oldum 😆🤣
Ayy ben de görmemişim canım çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsın

Back
X