Aynen canım mantıklı çok teşekkür ederimDaha hastanede yatıyorken hastanede olan büyük pompadan sağım yaptım sütümün hemen gelmesi için. Onun çekim gücü daha iyi dediler diye. Hatta 1 aylık kirala daha iyi sağım yapıyor bebek emmeyeceği için iyi boşaltırsın dediler. Eşim de philips aventi aldı bi dene eğer memnun kalmazsan kiralarız dedi ama çok memnun kaldım.çok güzel sağıyor hatta hastanedekinden bile bana göre yani. Dediğin gibi ikiz bebekler erken gelme ihtimali yüksek hayırlısıyla bi doğuma gir çık bebeklerin sağlıkla dünyaya gelsin belki direk alıp eve geçeceksin neden olmasin pompayı da boşuna almamış olursun az para değil iki bin küsurdu biz aldığımızda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen canım ben de gördüm ped olmasa da turnusol kağıdı bulurum herhalde. Zaten yarın bi gidicem hastaneye içimi rahatlatmış olurum hiç değilseCanım benim de akıntımla beraber şeffaf akıntı geliyor ama onla beraber daha katı bir akıntı geliyor çevresi şeffaf akıntı ile çevriliyor. Sanırım bunlar için tr'de renk değiştiren pedler var ama sizin orada var mı emin değilim. O sebeple nasıl ayırırsın bilmiyorum. Bu renk değiştirem pedler ya da turnisol kağıtlarını araştır istersen
Boşa dememişler imkanı olan baba olsun annelik zor geçmiş olsunBu hayata baba olmak varmış hamile halimle hasta çocuğum bana daha çok yapıştı elini bırakamaz oldum bütün gece uyumadım kocamda sağolsun horluyor
gercekten imkanı olan baba olsun...Bu hayata baba olmak varmış hamile halimle hasta çocuğum bana daha çok yapıştı elini bırakamaz oldum bütün gece uyumadım kocamda sağolsun horluyor
ayy bende öyle düşünüyorum bizde babalar gününde kan testimizle öğrenmiştik, şimdi analı kızlı aynı doğum gününd eolurz diye umutluyum bakalım nasip sağlıkla gelsin deBen en başından beri tahminim 14 Şubatta doğacağını düşünüyorum. İlk başta 11 Şubat da olabilir gibi gelmişti. Bebeğimiz olacağını babalar gününde öğrenmiştik. Sanki özel anlamlı günleri seviyor
kız annesiyim burnumun üstünde çok leke oldu, cilt rengim bi tık koyulaştı , göğüs çevremde renk değişikliği birden oldu benim de zaten ucu büyüktü iyice genişlemiş koyu alanKızlar yüzünde lekelenme olan oldu mu özellikle kız anneleri, eskiden kız annelerinin cildi bozulur derlerdi. Benım elmacık kemiklerde ufaktan lekeler oldu acaba yazdan güneşten mi yaştan mı yoksa gebelik mi umarım geçicidir. Bu arada memelerde areola koyulaşıyrodu ama tüm meme olmamıştı bende. Şimdi memem de komple koyulaşmış bu neeeeee:)
Canım ben ilkinde korse aldım kullanmadım. Şimdi 2.sinde de aldım gene kullanmam herhalde rahatına düşkün biriyim benle alakalı bir durum ama owli iyi diyorlar.Arkadaşlar gebelik korsesi hangisi iyi olur aldınız mı siz ya da önceki doğumunuzdan tavsiye ettiğiniz var mıdır owli marka iyi mi acaba instagramdan satanlara pek güvenmiyorum
İlk kızımda yaşadım suyu azaldı plesenta yaşlanması oldu bebek 3 haftadır büyümüyordu ertesi gün sezaryen ile aldılar.Hanımlar selam. Plasenta yaslanmasi-kireclenmesi yaşayan var mı?
canım seni çok iyi anlıyorum bende geçen cuma 32.hafta çalışabilir raporu aldım, iş yoğunluğum ve stresim oldukça fazla arada normal rapor ve yıllık izin alarak idare ettim kaldı 4 hafta çok şükür artan 5 haftamı bebeğimle geçirme fikri beni durduruyor işstersem hemen ayrılırım kimse tutamaz ama bebeğimi düşünüp katlanmaya çalışıyorum önemli olan sen ve bebeğin ne karar verirsen ver ikiniz için iyi olsun canımMerhaba herkese, 32. haftada doğum iznine ayrılan var mı?
30+2'deyim. Çok stresli ve yoğun bir işim var. Gebeliğimin ilk ve orta dönemlerinde riskli durumlar yaşadım. Doktorum dinlenmem için verdiği raporlarda bile çalışmak zorunda kaldım. Kurumumda kiminle konuşsam hamileliğinde işleri rahatlmış ya da son zamanlarda baya işleri azalmış. Benim tam tersi oldu ve artık stresi yönetemediğimi hissediyorum. İş yüküm asla azalmadı ve hamile değilmişim gibi davranıyorlar. Ben de herkes gibi 37'de izne ayrılmak isterdim ama dayanamadığımı hissediyorum. 32. haftamda izne ayrılacağımı söyleyince herkes çok garipsiyor kendimi çok bencil hissediyorum insanların tepkileri yüzünden. Yasal iznim bitince de yıllık izin, süt izni vs her şeyi kullanıp ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum buna da hazırladım kendimi.
Sizce 4-5 haftalık izin için kendime boşuna mı vicdan azabı çektiriyorum?
Doktor bana bebek 3 hafta ileride diye plasenta hafiften yıpranmaya başlamış, 40 haftayı göremezsin dedi. 33+4 üm ama 36+4 gözüküyor bebek. Suyu vs. Bir sıkıntı yok çok şükür. Sadece hani acaba bir sorun olur mu falan diye takıldım. 38 civari normal de olabilir sezeryan de olabilir. Bebegin durumuna göre ilerleyeceğiz dedi. Sizin kaç haftada oldu kızınızda peki ?İlk kızımda yaşadım suyu azaldı plesenta yaşlanması oldu bebek 3 haftadır büyümüyordu ertesi gün sezaryen ile aldılar.
Canım bana plasenta ile ilgili bir şey demedi ama bana da normal doğum için 40. Haftayı beklemeyiz dedi benim de aynı senin gibi 3 -2.5 hafta önde 35+5'deyim 34+2'de gitmiştim en son doktora haftaya salı bi daha gidicem. Ama gene 2 hafta ya da 1 hafta sonra gel dediyse genel şişko bebek sorunlarıdır dert etme. Biliyorsun en ufak ihtimali bile söylüyor bazı doktorlar.Doktor bana bebek 3 hafta ileride diye plasenta hafiften yıpranmaya başlamış, 40 haftayı göremezsin dedi. 33+4 üm ama 36+4 gözüküyor bebek. Suyu vs. Bir sıkıntı yok çok şükür. Sadece hani acaba bir sorun olur mu falan diye takıldım. 38 civari normal de olabilir sezeryan de olabilir. Bebegin durumuna göre ilerleyeceğiz dedi. Sizin kaç haftada oldu kızınızda peki ?
34de gelişimi durdu 37de aldılar. Plesenta eskimesi bebeğin beslenmesini yavaşlatan bir şey diye biliyorum. Haftası ileriyse sorun olmaz sanırımDoktor bana bebek 3 hafta ileride diye plasenta hafiften yıpranmaya başlamış, 40 haftayı göremezsin dedi. 33+4 üm ama 36+4 gözüküyor bebek. Suyu vs. Bir sıkıntı yok çok şükür. Sadece hani acaba bir sorun olur mu falan diye takıldım. 38 civari normal de olabilir sezeryan de olabilir. Bebegin durumuna göre ilerleyeceğiz dedi. Sizin kaç haftada oldu kızınızda peki ?
Merhaba kızlar. Ben bebisin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim kabaca çantalarimiz hazır tabi eksiklerim var daha ama nolur nolmaz hazırlayayım dedim aceleci bebisleri görünce. Eksikleride alınca koyarım çantaya. Ben detaylı hazirlamadim açıkçası en gerekli olan şeyleri koydum. Lazim oldukça eşim dışarıdan ya da evden alır gelir diye düşündüm hastane çok uzak değil zaten. Artık oda takımı gelince onları siler yerleştiririm evde kalan eşyalarını. Son zamanda genel bir temizlik ev alışverişi yaptık mı tamamdır inşallah bütün bebisler sağlıkla vaktinde gelirler
Kızlar selamlar, benim sırtım artık beni taşımıyor sanırım, pc başında çalışırken çok zorlanıyorum ve daha bir haftam var 37. haftaya. Ve iş devrine başladığım için de sürekli oturur pozisyondayım ve canım yanıyor. önerileriniz var mı bunu yap bana çok iyi geliyor dediğiniz?
Nedenini tespit edebildin mi peki? Tansiyon, ilaç kullanımı, sigara falan gibi.İlk kızımda yaşadım suyu azaldı plesenta yaşlanması oldu bebek 3 haftadır büyümüyordu ertesi gün sezaryen ile aldılar.
Selamm. Benim tek aklıma gelen eve gelince eşiniz yaglarla masaj yapabilir biraz rahatlatır belki.Kızlar selamlar, benim sırtım artık beni taşımıyor sanırım, pc başında çalışırken çok zorlanıyorum ve daha bir haftam var 37. haftaya. Ve iş devrine başladığım için de sürekli oturur pozisyondayım ve canım yanıyor. önerileriniz var mı bunu yap bana çok iyi geliyor dediğiniz?