- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.653
- 48
- 31
selam kızlar nasılsınız? reflü yatağı sorulmuş sanırım juno almayın da ne alıyorsanız alın junodan dolayı benim kızımın kafa şekli yamuk kaldı. süt pompası hele de ikiz bebeklerde bence olmazsa olmaz. eller serbest pompa ve mochi hatta benim ikiz olsa bir de sağlamından elektrikli normal iki başlık alırdım. elektrikli 2 başlık medela, eller serbest olarak bebebao ve vakumlu süt toplayıcı olarak mochi alırdım. şu an yurtdışında yaşadığım için ve tek bebek olduğu için momcozy eller serbest tekli aldım. mochi burada bulamadım o yüzden vakumlu süt toplayıcı olarak medelanınkini aldım. kamera olarak ben trde wifi özellikli telden takip edilebilen 360 derece dönebilen bir kamera almıştım büyük kızımda ama hiç memnun kalmamıştım çok çabuk ses problemi yaşamaya başlamıştım. ayrıca wifi olduğu için telde daimi olarak açık tutmak istiyordum çünkü en ufak toz uçsa hereket algılayıp bildirim göndriyordu paranoyak etti bizi. sonrasında ekranda görüntü takılması vs vs. sonra bozuldu gitti çöp oldu zaten. sonra yine almanyada duvarlar kalın iç odadan ağlama sesi gelmiyor diye ucuz yollu yine wifilı kamera aldık bu da dönmüyordu ses sorunu oldu vs o da çöp. bu sefer ayrı ekranı olan wifisız aldım çok memnun kaldım. ayrıca avent telsiz aldım. şimdi ekranı olan görüntülüyü büyük kızıma. kullanıyorum ama mavi duru doğunca ekranlıyı mavi duruya telsizi büyük kızıma kullacağım.