Reglime 7 gün var ama ilaçtan olabilirCanim belki ilac sebep oluyordur belki de gaz sancisinin verdigi şişkinlik olmustur. Henüz erken çünkü bahsettigin belirtiler için
Birde zaten regl gelecek olunca da oluyor bunlar hep sanki.
Cok iyi anlıyorum seni evet ama test günü yaklaştıkça o stres hep oluyor ona engel olamiyor insan. Bir ay boyu stres yapma ama regl günü yaklasinca test perileri geliyor hemenYoksa da olmadığını bilip hayatıma devam edeyim en azındankarnım ağrıyor acaba mı çişim normalden fazla mı geldi ilaçtan mı acaba derken ben elendim bu ay olmadıysa kendime bu kötülüğü yapamam artık
Senin reglin normalde duzenli mi kuzum.Reglime 7 gün var ama ilaçtan olabilir
Diye düşündüö sağ tarafım rahatsız ediyor uzanınca batıyor
Yok değil ama duphostan kullanmaya başladım 3 tane kullandım 7 tane daha kullanacağım ona göre evet bende biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim aklıma takılfı sabah ki ağrıSenin reglin normalde duzenli mi kuzum.
Daha erken canim belirti yasaman icin. Bide sen bu ay fazlasiyla elinden geleni yaptin artik kendini serbest bırak bi kafanda sürekli bu konuyu döndürüp kendine yazik ediyorsun
Insanin elinde olmuyor biliyorum canim. Sana diyorum da bende denemeye basladigimda ayni sen gibi olcam.. malesef bu duruma hepimiz düşüyoruz.Yok değil ama duphostan kullanmaya başladım 3 tane kullandım 7 tane daha kullanacağım ona göre evet bende biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim aklıma takılfı sabah ki ağrı
Amin inşallah bu ayı da iyi değerlendirdim diye daha çok sabırsızlanıyorımInsanin elinde olmuyor biliyorum canim. Sana diyorum da bende denemeye basladigimda ayni sen gibi olcam.. malesef bu duruma hepimiz düşüyoruz.
İnşallah faydasini görürsün duphastonun da kuzu.
İnşallah guzel sonuclar alirsinAmin inşallah bu ayı da iyi değerlendirdim diye daha çok sabırsızlanıyorım
38Ben de 41
evet canımÖyle oldugu zaman ertesi gunmu oldu szin çatlamaniz
Hadi gözün aydın canım.Kızlar battan 2 gün geçmiş nie bu kadar düşük sizce normalmı
Canım ben sabah test yaptım gene negatif sanırım yok aynı gunlerimiz olsaydı bendede çıkardı sadece çok düşük ihtimal benimde beta düşük ondan testlerde çıkmıyor diye ümit etmek istiyorum reglde olmadım halenEvet özellikle yumurtlama gününden 5-6 gün sonra başladı bi gece hatta baya belirgindi sonra hafif oldu
Canım sen kacıncı gun adet oldun acaba
Canım geçen ay bende klomen kullandım bana günde 1 adet şeklinde içirdi 11. Gün gittiğimde 7 hap içmiştim 11mm di sonrasında 6 gün sonra çağırdı yumurta çatlamıştı bende 15. Günümde pik gördüm ovulasyon testiyle takip et muhakkak bugün catlamadan sonraki 15. Günüm halen regl olmadım testlerimde negatifKızlar selam pcosum var bu dr klomen verdi yumurtalarım büyüsün diye reglimin 5. Günü başladım ilaca ilaç bitti 2 gün sonra yani bugun yumurtalarıma baktı solda 10mm bir tane yumurtam var henüz gelişmemiş reglimin 11. Günü iki gün sonra tekrar kontrole cağırdı sizce büyür mü yaa klomen kullanıp takıp ettiren varmı sizin kaçıncı günler büyüme oldu
bugün iğnenin 14. günü canım leke şeklinde geliyo yarın sökülür benim böyle oluyo genelde reglimCanım sen kacıncı gun adet oldun acaba
Test negatif gözüküyor cnm bekle bakalım hayılırlısi olsunKızlar şimdi test yaptım ama hiç çizgi çıkmadı sadece kapadığı çıkarınca en dipte var ince çizgi çok moralim bozuluyor
Evet o dediğiniz ihtimalde olabilir canım Allahtan umut kesilmez regl gününüxü bekleyip öyle tekrar test yapın istersenzHayır
Canım ben sabah test yaptım gene negatif sanırım yok aynı gunlerimiz olsaydı bendede çıkardı sadece çok düşük ihtimal benimde beta düşük ondan testlerde çıkmıyor diye ümit etmek istiyorum reglde olmadım halen
Tamam ben internetten bakim laboquik alıyım dimiİnternette daha uygun ama ben Kargo beklme şansim yok yarin yapmm lazm testi
Banada öyle dedi doktorum sadce tam yumurtlama günü 2gun arka arkaya deneyebilirsin ama genel olrak gün aşırı dedi yani haftada 3 gün ilişki olcak dedi her hafta için ben bugünü boş bıraktım yarın birdaha deneyip gün aşırı devamı edcem artık gerçekten hem eşimiz yıpranıyor hemde sprem katiletisi düşüyor kalitesi spremlerde buluşma olsa bile dölleme yapmıyor Muşİnşallah guzel sonuclar alirsin
Demin bir konuda okudum, yumurta takibine gidiyormus dr.u ısrarla üst üste iliski olmasin demis, bir gun var bir gün yok seklinde olsun demis. Aklimizda olsun. Gerci herkes baska sey diyor da
Cnms sen test yapamadın miCanım sen kacıncı gun adet oldun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?