2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim belki ilac sebep oluyordur belki de gaz sancisinin verdigi şişkinlik olmustur. Henüz erken çünkü bahsettigin belirtiler için
Birde zaten regl gelecek olunca da oluyor bunlar hep sanki.
Reglime 7 gün var ama ilaçtan olabilir
Diye düşündüö sağ tarafım rahatsız ediyor uzanınca batıyor

Cok iyi anlıyorum seni evet ama test günü yaklaştıkça o stres hep oluyor ona engel olamiyor insan. Bir ay boyu stres yapma ama regl günü yaklasinca test perileri geliyor hemen kaçıncı ayın gebelik denemesinde senin ?

Reglime 7 gün var ama ilaçtan olabilir
Diye düşündüö sağ tarafım rahatsız ediyor uzanınca batıyor
Senin reglin normalde duzenli mi kuzum.
Daha erken canim belirti yasaman icin. Bide sen bu ay fazlasiyla elinden geleni yaptin artik kendini serbest bırak bi kafanda sürekli bu konuyu döndürüp kendine yazik ediyorsun

Senin reglin normalde duzenli mi kuzum.
Daha erken canim belirti yasaman icin. Bide sen bu ay fazlasiyla elinden geleni yaptin artik kendini serbest bırak bi kafanda sürekli bu konuyu döndürüp kendine yazik ediyorsun
Yok değil ama duphostan kullanmaya başladım 3 tane kullandım 7 tane daha kullanacağım ona göre evet bende biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim aklıma takılfı sabah ki ağrı

Yok değil ama duphostan kullanmaya başladım 3 tane kullandım 7 tane daha kullanacağım ona göre evet bende biliyorum erken olduğunu ama ne bileyim aklıma takılfı sabah ki ağrı
Insanin elinde olmuyor biliyorum canim. Sana diyorum da bende denemeye basladigimda ayni sen gibi olcam.. malesef bu duruma hepimiz düşüyoruz.
İnşallah faydasini görürsün duphastonun da kuzu.

Insanin elinde olmuyor biliyorum canim. Sana diyorum da bende denemeye basladigimda ayni sen gibi olcam.. malesef bu duruma hepimiz düşüyoruz.
İnşallah faydasini görürsün duphastonun da kuzu.
Amin inşallah bu ayı da iyi değerlendirdim diye daha çok sabırsızlanıyorım

Amin inşallah bu ayı da iyi değerlendirdim diye daha çok sabırsızlanıyorım
İnşallah guzel sonuclar alirsin
Demin bir konuda okudum, yumurta takibine gidiyormus dr.u ısrarla üst üste iliski olmasin demis, bir gun var bir gün yok seklinde olsun demis. Aklimizda olsun. Gerci herkes baska sey diyor da

Kızlar battan 2 gün geçmiş nie bu kadar düşük sizce normalmı
Hadi gözün aydın canım.
Benim 1 gün geçtikten sonraki ilk testim 50ydi 2 gün sonra 163 2 gün sonra 364 3 gün sonra 2.450 görünce pazar günü hemen muayene oldum kese 45mm gözüktü
Ay bende cok korktum dıs gebelik kimyasal falandır diye içim içimi yedi ama dktorun dediği şu ilk testinin kaç çıktığı önemli değil. Artışın nasıl olduğu önemli yüzde 200 yüzde 300 arttı ikigünde bir olan 2 testimde sonra 3 gün sonra yaptırgım 364-2450 yani artacak merak etme

Hayır
Evet özellikle yumurtlama gününden 5-6 gün sonra başladı bi gece hatta baya belirgindi sonra hafif oldu
Canım ben sabah test yaptım gene negatif sanırım yok aynı gunlerimiz olsaydı bendede çıkardı sadece çok düşük ihtimal benimde beta düşük ondan testlerde çıkmıyor diye ümit etmek istiyorum reglde olmadım halen

Canım geçen ay bende klomen kullandım bana günde 1 adet şeklinde içirdi 11. Gün gittiğimde 7 hap içmiştim 11mm di sonrasında 6 gün sonra çağırdı yumurta çatlamıştı bende 15. Günümde pik gördüm ovulasyon testiyle takip et muhakkak bugün catlamadan sonraki 15. Günüm halen regl olmadım testlerimde negatif

Evet o dediğiniz ihtimalde olabilir canım Allahtan umut kesilmez regl gününüxü bekleyip öyle tekrar test yapın istersenz

İnşallah guzel sonuclar alirsin
Demin bir konuda okudum, yumurta takibine gidiyormus dr.u ısrarla üst üste iliski olmasin demis, bir gun var bir gün yok seklinde olsun demis. Aklimizda olsun. Gerci herkes baska sey diyor da
Banada öyle dedi doktorum sadce tam yumurtlama günü 2gun arka arkaya deneyebilirsin ama genel olrak gün aşırı dedi yani haftada 3 gün ilişki olcak dedi her hafta için ben bugünü boş bıraktım yarın birdaha deneyip gün aşırı devamı edcem artık gerçekten hem eşimiz yıpranıyor hemde sprem katiletisi düşüyor kalitesi spremlerde buluşma olsa bile dölleme yapmıyor Muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…