Canim dr. Antibiyotik ve duphaston vermisti kanamayi kesmesi icin kullandim kesti bu defa da reglim basladi bugun 4.günüm. ama iste ilaclar kestikten 5 gün sonra yeniden kanama görünce modum moralim bozuldu ister istemez. Aslinda ilk regl gibi birsey bu benim oldugum kürtaj sonrasi, bebegimin haftasi ileriydi o nedenle anca toparlanacak vucut diye düşünüyorum.Canım yoğunluktan sana yazamamışım ben kusura bakma yazdıklarını okumuştum geçen gün yani Doktorlar bu kanama için ne diyor ben anlamıyorum Sen yumurtlamış mıydın Yani kanaman adet kanı ise 14 gün öncesi yumurtlamış olman gerekiyor mantıken
Baya pik kuzum her an çatlayacak. Bildiğim kadarıyla oluyor bir kaç gün olanları da görmüştüm bazen geç çatlıyor ya o süreçte bırkac gun lh yuksek kalıyor bence
Yenimi korunmayı bıraktınız Benm hiç şaşmazdı hep aynı 25. Günde olurdum ne zman korunmayı bıraktı şaşdı azaldı sadece lekelenme tarzı oldu
Erken test alcam işten çıkıncaBeklemek cok zor canim haklısın sendehem stres hem merak heyecan tüm duygular birlesiyor.
Bugun usuyorum ben valla eczaneden test almaya gidicem yarinda yapiyim bakalim ne çikacak
Baya pik kuzum her an çatlayacak. Bildiğim kadarıyla oluyor bir kaç gün olanları da görmüştüm bazen geç çatlıyor ya o süreçte bırkac gun lh yuksek kalıyor bence
Sürekli şehir değişikliği yaptığım için yazın temmuz ağustos aylarında 4 gün geç yumurtladım o zaman da vücut ısısı bakıyordum birkaç gün ısım düşük gösteriyordu oradan anlıyordum henüz çatlamadığını lh pik kaldığını
Bugun
Test almaya gidicm eczaneye bida yapiyim yarin bakalm bugun usuyorum valla
Sürekli şehir değişikliği yaptığım için yazın temmuz ağustos aylarında 4 gün geç yumurtladım o zaman da vücut ısısı bakıyordum birkaç gün ısım düşük gösteriyordu oradan anlıyordum henüz çatlamadığını lh pik kaldığını
Hic gttinizmi doktora caninHayır yaklaşık iki senedir korunmuyoruz ancak henüz gebelik yasamadım
Regline kaç gün varKızlar şimdi test yaptım ama hiç çizgi çıkmadı sadece kapadığı çıkarınca en dipte var ince çizgi çok moralim bozuluyor
Düzensiz mi olurdun yoksa ilk kez miAdetime 4 gün var kızlar testten anlayan varmı
3 4 gün gecikiyor bazenDüzensiz mi olurdun yoksa ilk kez mi
Beklemek zor ama bence bekle en azından bir hafta geçsin git test ver benim ablam 1.5 aylıkken gebelik testleri negatif çıkıyordu en iyisi direkt kan vermek3 4 gün gecikiyor bazen
DayanamıyorduuuuuErken test alcam işten çıkınca
Canim belki ilac sebep oluyordur belki de gaz sancisinin verdigi şişkinlik olmustur. Henüz erken çünkü bahsettigin belirtiler içinKızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bıeva0108 babylovee mmatmazellll eylulesma
Yoksa da olmadığını bilip hayatıma devam edeyim en azındanDayanamıyorduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?