Cnm hamilekkle alakası yoktur budurumun şuan için yaşadıkların çok normal hormonlar adet olacağının güne kadar dahada çok yasarsin ara ara böyle şeyler çok takılma benceKızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bıeva0108 babylovee mmatmazellll eylulesma Evanora hamile arkadaşlarımız böyle bir durum yaşamış mıydınız
Doğru söylüyorsun canım insan sabırsızlanıyor artık salacağım test falan yapmayacağım korunmadan normal hayatıma devam edeceğim ve belirtim olduğunda yapacağım banada sürpriz olsunBeklemek zor ama bence bekle en azından bir hafta geçsin git test ver benim ablam 1.5 aylıkken gebelik testleri negatif çıkıyordu en iyisi direkt kan vermek
Teşekkür ederimCnm hamilekkle alakası yoktur budurumun şuan için yaşadıkların çok normal hormonlar adet olacağının güne kadar dahada çok yasarsin ara ara böyle şeyler çok takılma bence
İnşallah dediğin gibi olurDoğru söylüyorsun canım insan sabırsızlanıyor artık salacağım test falan yapmayacağım korunmadan normal hayatıma devam edeceğim ve belirtim olduğunda yapacağım banada sürpriz olsun
Teşekkür ederim canım öyle yapacağım bakalımTest negatif gözüküyor cnm bekle bakalım hayılırlısi olsun
inş canım teşekkür ederim alllah kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah dediğin gibi olur
Canımmm hamıleysen de daha ondan olmaz HCG artmamıstır bence lh artıs sonrası gaz sertlik cok normal bence yani o ilacı hıc kullanmadım. İlactan belki olablr ama kullanan arkadaşlarım dha iyi bilirKızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bıeva0108 babylovee mmatmazellll eylulesma Evanora hamile arkadaşlarımız böyle bir durum yaşamış mıydınız
Haklısın canm hayırlısı olsun ,Olanda da olmayanda da hayır vardır canım kendini üzme olumsuza alıştır ki her zaman olumlu olursa mutlu ol ben kendimi olumsuza alıştırdığım için şu anda hiç üzülmüyorum olsaydı çok sevinirdim tabii ki. Vücut ısım 36.4'e düştü ama anlam veremiyorum vücudum çok sıcak yani Ateş ölçerim bunu çıkarmasına çok şaşkınım eşim bile soğumamışsın ki diyor çok garip bir sabah
Teşekkğr ederimCanımmm hamıleysen de daha ondan olmaz HCG artmamıstır bence lh artıs sonrası gaz sertlik cok normal bence yani o ilacı hıc kullanmadım. İlactan belki olablr ama kullanan arkadaşlarım dha iyi bilir
Yok canm bende hic boyle bı etkisi olmadı herzamanki gibiyim yediğin içtiğin seylerle de ilgili olabilirKızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bıeva0108 babylovee mmatmazellll eylulesma Evanora hamile arkadaşlarımız böyle bir durum yaşamış mıydınız
Canım benim bat Çarşamba yani yarın ben pazar sabahı ve öğlen test yaptım kuruma çizgisi bile yoktu ama akşam ki testte gördüm sabah ilk idrarla tekrarla istersenTeşekkür ederim canım öyle yapacağım bakalım
inş canım teşekkür ederim alllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben geçen ay yaşadım ama yumurtam çatlamadığı için o ağrıları yaşadım sanırım Bi ee klomenin etkisiyle bu ay böyle Bi şikayetim olmadıKızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bıeva0108 babylovee mmatmazellll eylulesma Evanora hamile arkadaşlarımız böyle bir durum yaşamış mıydınız
Vanım ya ben simdi akıntıyla beraber pembe bı akıntı gördüm kan degıl ama acaba bu ne .normalde basıma gelen bısey degıl.adet olunca direk kırmızı gelırdi.bugünde 15.gunumCanım benim bat Çarşamba yani yarın ben pazar sabahı ve öğlen test yaptım kuruma çizgisi bile yoktu ama akşam ki testte gördüm sabah ilk idrarla tekrarla istersen
Kahveyle pembe gibi rengiVanım ya ben simdi akıntıyla beraber pembe bı akıntı gördüm kan degıl ama acaba bu ne .normalde basıma gelen bısey degıl.adet olunca direk kırmızı gelırdi.bugünde 15.gunum
Yok canım bugunde olmazsam yarın yaparım dıye dusundum.su an akıntımla beraber cok az oembe mu desem kahve renk mı desem bı akıntım oldu anlamadım.adete mı cevırır yoksa bu ne anlamadımCnms sen test yapamadın mi
İnşallah canım çok sevindim Allah bu korkuyla tekrar karşılaştırmasınKizlarrrr eşimin sonuclsri güzel çıktı Allah'ım şükürler olsun çok mutlu oldum şuan buayda bebek müjdesi yaşatır bize inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?