2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ayy çok sevindim Maşallah, sağlıkla gelsin miniğimiz Hayır, hiç stres olma lütfen, güzel olacak inşallah. İlk gebeliğin mi?
Teşekkür ederim canım evet inşallah. Bize hep tüp bebek dedikleri icin hic beklemiyordum arı sütü önerdi ablam onunla denedik vitaminlere dikkat ettim çok şükür oldu rabbim sağlıkla devam ettirsin

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler. Sürecini merak ettim çatlatma tedavisi mi aşılama mı ? Birde kaçıncı günde 38 çıktı ?
Hiçbirşey yapmadık canım benim amh 0.2 idi bütün doktorlar olumsuz konuşuyordu yaşımda 34 olunca hiç vakit kaybetme tüp bebek yap dediler. Bizde bu ay kendimiz deneyelim öteki aya evrak toplayalım dedik tüpe başkayacaktık. Bir ablam da bana arı sütü kullan dedi vitaminleri de aksatmadan içtim birde ovulasyon takibi yaptım o kadar canım

Benim çatlamanın olduğu günden sonraki 12. Günde çıktı canım inşallah biraz daha bekle derim ben

SAT: 30.12.-3.1. / BAT: 28.1.
Selam kızlarım düzenli adet görüyorum, 28-30 arası genelde. Geçen ay 30.12.de tam 30. günde oldum.
Bu ay ilk defa laboquick markasının Ovulasyon testlerini kullanıyorum
Uygulama yumurtlamayı 13.1. de gösteriyordu ama o günler hiç çizgi çıkmadı bugün tam 19. Günde çıktı 2. Çizgi.
13-14-15 ve dün gece değerlendirdik. Ayrıca dün sağ kasığımda ağrı oldu ve Pazartesi, salı çarşamba sümükümsü akıntım oldu.
Sizce pik mi? Pik olduktan sonra mı değerlendirmek gerekiyordu?

Eklentiler

• IMG_0277.jpeg
    158,5 KB · Görüntüleme: 64
hayırlı olsun kullandığınz arı sütünün markasını söyleer misnz

Kızlar bugün bat günü kaset olan bebetime erken dlan gözle görünüyor ama fotoda görünmüyor markası softec bu durumda olan var mı aranızda

İdrar testi yaptınız mı
Günüme var daha o yüzden çıkmaz diyede yapmadim birde doktor öğrenir ogrenmez tedaviye başlayalım dedi kan pıhtılaşma var rahim tutmuyor bebeği falan gibi kan testi daha erken belli ediyor diye biliyordum ama burdaki arkadaşlar bazıları adetten iki gün önce falan bakıyorlar anlamadım bende normal testte belli oluyor zaten benim şuan 7 günüm falan var bazen erken oluyor ama genelde geç oluyorum

Merhaba adet gecikmesiyle mi gittiniz bende gidicemde adetime 4 ve ya 5 gün varken gidicem bu hafta anca o zaman müsait oluyorum kalabalık bı ailedeyimde kimsenin haberi olmasın istiyorum pazartesi musaitim çünkü hep hayal kırıklığı oluyor üc seferde hayal kırıklığı oldu şimdi kimseye söylemeden devam etmek istiyorum yoluma bide tedavi için erken öğrenmem gerek

Ari sütü nedir ?

Benimde adet günüm Çarşambaydı değer 45 di yarın tekrar vericem inşallah artış olmuştur
Merhaba adet gecikmeyle gittiniz ben pazartesi gidip vermeyi düşünüyorum da adetime o zaman 4 veya 6 gün kalmış net bilmiyorum ama o aralarda olmam lazım adetim tam düzenli değil bazen iki haftada gecikeviliyor ama bu ay yurtlama olmuş o yüzden gecikme olmaz diye biliyorum çünkü benim yumurtlama olmuyor gecikme yaşıyorum doktor soylemisti

Tebrik ederim, Belirtileriniz var mı

Belirtileriniz neler acaba

Tebrik ederim, Belirtileriniz var mı

Belirtileriniz neler acaba
Yumurtlamadan beri sağ kasık ağrım vardı bel ağrım ve 5 6 gündür de göğüslerim inanılmaz ağırlaştı ve ağrılı ki normalde göğüslerim küçük direk farkettiğim şey o oldu hala devam ediyor şişlik ve ağrı ve kasıklarım ağrıyor dün test verdim 5 gün kala 20 çıktı beta

Buda dün ve bugün ki test koyulaşması

Eklentiler

• IMG_3089.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 52
Canım yumurtlama gününü çatlamayı biliyorsan eğer 4 gün kala öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…