- 7 Aralık 2024
- 280
- 91
- 13
- 35
Gittim gittim 38 çıktı değerimcanım sen dün doktora gideceğim demiştim, gittin mi? Yazdıysan da görmedim, test yapmıştın sanki en son
Bende öyle düşündüm cnm zaten doktor 5 ay dene dedi 2 ay daha deneyeyim belki kendide onlara bakacakti bilmyorum öyle yaparım sen ne yaptın yazmadım ne dedi doktorEğer imkanın varsa yaptır ama birkaç ay daha ovulasyon takibiyle deneyebilirsin bence
Cevremizdekiler bize ya acıyor yada baska baska gözle bakıyorlar. Ama burda kimse kimseyi yargilamiyor en güzel yanı bu burada olmanin. Birde burada ayni yollardan gecmis bir cok kadin var. Birbirimize destek oluyoruz bu cok kıymetli bence
Allahım inşallah isteyen hepimize saglikla kolaylıkla hamilelik, saglikla dogurup ve saglikla buyutecegimiz bebisler nasip etsin inşallah amin
1 degil 2 tane 3 tane nasip etsin isteyenlere
Gittim gittim 38 çıktı değerimçok şaşkın ve heyecanlıyım hala elim ayağım titriyor öteki ay tüp bebek için evrak topluyorduk çok duygusalım inşallah sağlıklıdır burda okuduklarımdan sonra değerim düşerse diye korku bastı
Hayret nimo nasıl negatif çıkartmış olmayan herkeze bol bol pozitif dağıttı kendisiDün nimo yaptım. Bana göre her zaman bir gölge var zaten ama negatif yani
Merhabalar ortalama 35 günlük fakat hamileyim. Doktor geçen hafta keseyi gördü herşey gayet normal dedi. Bu akşam 17.20 de randevum var ama içim içimi yedi benden koyu kahve bişiyler geliyor fotoğrafınıda çektim ama utandım koymaya. Ama bu ne anlayamadım
Âdetin gecmiş miydi canımGittim gittim 38 çıktı değerimçok şaşkın ve heyecanlıyım hala elim ayağım titriyor öteki ay tüp bebek için evrak topluyorduk çok duygusalım inşallah sağlıklıdır burda okuduklarımdan sonra değerim düşerse diye korku bastı
Evet hem ondan hemde sonrasında enfeksiyon kapmamak için birde yaralar çabuk iyileşsin diye veriyorlar ilacı.Çok teşekkür ederim canım bilgiler için bugun deneyecegim.nane limon seklinde iceyim bari daha iyi olur sanki
Bendeki kürtajdan sonra enfeksiyon olabilir deyip vermisti ilac aslinda. Anlamadim bende vallahi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Su an kanamadan hamilelik ihtimali hic yoktur bende. 2 ay olacak hep bir kanama ile mücadele halindeyim.
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için bugun deneyecegim.nane limon seklinde iceyim bari daha iyi olur sanki
Bendeki kürtajdan sonra enfeksiyon olabilir deyip vermisti ilac aslinda. Anlamadim bende vallahi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Su an kanamadan hamilelik ihtimali hic yoktur bende. 2 ay olacak hep bir kanama ile mücadele halindeyim.
Dün aynısını yazdım. Millete yalancı pozitif dağıtır bana o bile yokHayret nimo nasıl negatif çıkartmış olmayan herkeze bol bol pozitif dağıttı kendisi
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için bugun deneyecegim.nane limon seklinde iceyim bari daha iyi olur sanki
İdrar testi yaptınız mıArtık sağlıklı bı hamilelik olana kadar burdayım sürekli yazıyorum ama kafamdaki sorulara yanıt oluyor Allah cevaplayan herkeseden razı oldu
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler. Sürecini merak ettim çatlatma tedavisi mi aşılama mı ? Birde kaçıncı günde 38 çıktı ?Gittim gittim 38 çıktı değerimçok şaşkın ve heyecanlıyım hala elim ayağım titriyor öteki ay tüp bebek için evrak topluyorduk çok duygusalım inşallah sağlıklıdır burda okuduklarımdan sonra değerim düşerse diye korku bastı
Gittim gittim 38 çıktı değerimçok şaşkın ve heyecanlıyım hala elim ayağım titriyor öteki ay tüp bebek için evrak topluyorduk çok duygusalım inşallah sağlıklıdır burda okuduklarımdan sonra değerim düşerse diye korku bas hayırlı o
Hayırlı olsun canım canım senin adına çok sevindim ben de bu aşılama yaptım İnşallah tutar tutmazsa ben de tüp bebeğe başlayacağım bugün aşılamamın 8 günü evde normal kaset test yaptım negatif çıktıGittim gittim 38 çıktı değerimçok şaşkın ve heyecanlıyım hala elim ayağım titriyor öteki ay tüp bebek için evrak topluyorduk çok duygusalım inşallah sağlıklıdır burda okuduklarımdan sonra değerim düşerse diye korku bastı
Ay hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıklı sir şekilde büyüsün inşallahGittim gittim 38 çıktı değerimçok şaşkın ve heyecanlıyım hala elim ayağım titriyor öteki ay tüp bebek için evrak topluyorduk çok duygusalım inşallah sağlıklıdır burda okuduklarımdan sonra değerim düşerse diye korku bastı
Yarın günüm canımÂdetin gecmiş miydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?