2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

canım sen dün doktora gideceğim demiştim, gittin mi? Yazdıysan da görmedim, test yapmıştın sanki en son
Gittim gittim 38 çıktı değerim çok şaşkın ve heyecanlıyım hala elim ayağım titriyor öteki ay tüp bebek için evrak topluyorduk çok duygusalım inşallah sağlıklıdır burda okuduklarımdan sonra değerim düşerse diye korku bastı

Öyle gerçekten, amin inşallah

Ayy çok sevindim Maşallah, sağlıkla gelsin miniğimiz Hayır, hiç stres olma lütfen, güzel olacak inşallah. İlk gebeliğin mi?

35 günlük yaklaşık 6.5 7 haftalık hamilesiniz, gününüz yeni geçmiş olabilir. Yine de şiddetli kanama varsa ultrason üzerinden bakmalı doktor, inşallah bir şey yoktur, bazen kahverengi yerleşme kanamaları görülebiliyor

Âdetin gecmiş miydi canım

Evet hem ondan hemde sonrasında enfeksiyon kapmamak için birde yaralar çabuk iyileşsin diye veriyorlar ilacı.

Kürtaj sonrası mı kanaman oldu canım? Ben de kürtaj oldum, 2- 3 gün hafif bir kanamam oldu bitti 40 gün sonra da normal regli oldum

Kürtaj sonrası mı kanaman oldu canım? Ben de kürtaj oldum, 2- 3 gün hafif bir kanamam oldu bitti 40 gün sonra da normal regli oldum

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler. Sürecini merak ettim çatlatma tedavisi mi aşılama mı ? Birde kaçıncı günde 38 çıktı ?

Hayırlı olsun canım canım senin adına çok sevindim ben de bu aşılama yaptım İnşallah tutar tutmazsa ben de tüp bebeğe başlayacağım bugün aşılamamın 8 günü evde normal kaset test yaptım negatif çıktı
sence normal mi

Cağnım kızlar softec marka erken gebelik testi yalancı pozitif veriyo mu yada kuruma çizgisi başına gelen oldu mu

Ay hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıklı sir şekilde büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…