2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin inşallah bende çok istiyorum sürekli bı düşük 3 senedir uğraşıyorum Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla Amin
Peki dr.a gitmis miydin sebep söylüyorlar mi yoksa git dene olur mu diyorlar. Amin canim amin Allah isteyen herkese nasip etsin..
Bende anlamadim ki. Ama forumda birkac tane kisiyle konustum boyle olanlar olmus. Eski konulsrdan da birkac tane okudum yalniz degilmisim en azindan bu bile iyi geldi bana.
Muayenelerim normal cikiyor aslinda birsey görünmüyor. Dr en son kürtaj kaynaklı enfeksiyonlar olabiliyor o olmus olabilir dedi antibiyotik falan basladi ama ben hepsini icmeden bırakmıştım belki ondan regl oldugumda da uzun sürdü bu kadar. Ama dün yeniden basladim bakalim gecer inşallah
Herkes farkli olabiliyor demek ki bende anlamayadim ki canim ya

Evet hem ondan hemde sonrasında enfeksiyon kapmamak için birde yaralar çabuk iyileşsin diye veriyorlar ilacı.
Kürtajdan sonra 1 kutu ictim antibiyotik. Kanamam da kesilmisti kürtaj sonrasi 20 gun fln kanamam olmadi. Sonra 1 ay sonra iste bir kanama basladi 20 gun de o sürdü o zmn gittim duphaston ve ye iden antibiyotik verdi kanama kesilince birak dedi 4gunde kesti ilaclar biraktim bende. 5 gun sonra yeniden regl oldum ama dolu dolu surekli yogun kanama seklinde. Hala da oyleydi dün antibiyotik ve duphaston icinde biraz azaldi. Bende sastim kaldim valla anlayamadim bir sey...

Kürtaj sonrası mı kanaman oldu canım? Ben de kürtaj oldum, 2- 3 gün hafif bir kanamam oldu bitti 40 gün sonra da normal regli oldum
Evet kuzu kürtaj sonrasi biraz sıkıntılı oldu. Ilk basta normal kanamalar oldu bitti 20 gun sonra bir daha basladi ama 20gun sürdü o zmn da yeniden antibiyotik ve duphaston verdi o kesti. Sonra iste bugun7.gunum regl oluyorum artik dün bile hala yogun olunca bende verdigi antibiyotik ve duphastona yeniden basladim dün. Kessin bitirsin diye. Bu sekilde kanama ola ola nereye kadar gidicek gercekten kasımdan beri hep bi kan pek kan ped...

Evet canım, öyle olması zor olmuş gerçekten, doktora kontrole git istersen içeriye ultrasonla bir baksın, belki kürtaj sonrası kist oluşmuş olabilir

Hımm anladım her şey normal de düzelir merak etme ozaman

Kürtaj sonrası ilişkide enfeksiyon kaptirabiliryirmus benim de kanamam bittiği ertesi günü ilişki olmuştu ondan enfeksiyon kaptım mesela onada dikkat edin

Canım ben âdete üç gün kala silik çizgiyle öğrendim adet günü testte çizgiyi daha koyu görünce gidip kan verdim ama oğlum da geç döllenme olmuştu 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim. Sende erken öğrendin galiba canım

Yok ben daha test yapmadım ki sadece diyorum pazartesi hastanede bir isim var gitmisken kan testi demi versem cikarmi hastaler uzak bize bide evde kalabalık kimse duymasın diye de

Hayır reglime iki gün vardı

Herkeste hcg yükselmesi vs farklı oluyır bence o yüzden kendini tutabilirsen beklersen daha net sonuç olur bence

Yok ben daha test yapmadım ki sadece diyorum pazartesi hastanede bir isim var gitmisken kan testi demi versem cikarmi hastaler uzak bize bide evde kalabalık kimse duymasın diye de
Anladım canım gitmisken kan ver tabi ama daha âdete var çıkmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…