O da olurBulamadimki o testten erken gebelik aliyim diyorum
Ben hamilelik için değilde başka rahatsızlığım var oyüzden istedim evet demir eksikliği ve kan sorunu var bende malesefBence adet gecikene kadar yani gebeliği öğrenene kadar yapılır ama demir eksikliği, kansızlık vs varsa dikkatli olun. Benim bi arkadaşım her ay yaptırıyordu çok hızlı hamile kaldı. Çok faydası olduğunu söylüyor herkes bi tanıdığım da gebeliği öğrenmeden yaptırmış 2.3. haftalarda falanmış. Bilseydim yaptırmazdım demişti ama bi şey olmadı çok şükür doğdu çocuk
Canim senin degerin ne cikmis hic anlasilmiyor ki e nabiza dusmemis mi ? Orda kac yaziyor. Bende tiroid ilaci kullaniyorum. Gebelik istiyorsan belli seviyenin altinda tutcaz demisti dr.um benimki cok yuksek degildi ama yine de ilac kullaniyorum. Hamile kaldığımda da devam etmistim ilaca sürekli.Ay inşallah ya Allah razı olsun canm tiroid ilacını sürekli mi kullanmam gerekiyo bı arkadaşta var birakinca yeniliyo o yüzden bırakilmiyo dedi
Kız o gün gaza geldim herkes test yapıyordu bfnfn
Yaptım softec marka erksn gebelik testi 4 cu dakikada silik çizgi cikardi yarın kan vermeyi düşünüyorum pcos vardı ilk çocuğum tedaviyle oldu bu kendiliğinden olmuş düşüncesi çok heyecanlandırıyor insallah vardırO da olur
Nasıl yani canım açar mısın tam anlayamadımBir çocuğun olması olumlu bir durum aslında forumda okumuştum sezeryan olunca karın içi yapışıklık olabiliyormuş rahim filmi etkili oluyormuş
Evet doğruÖyle tabi ama depremde çok fazla yardim geldio ayrı a'dan zye kadar
iBirsey daha sormak ıstiyorum ilk dakikalardami silik çizgi oluşmuştu
ilk idrarla silik oldu akşam da yaptım o da siliktiBirsey daha sormak ıstiyorum ilk dakikalardami silik çizgi oluşmuştu sizde
Benim kürtaj değildi. 4 haftalık öğrendim 5. Hafta kese görmeye gittim kese oluşmamış tam yerleşememiş gelişmemiş. 1 ay bekledim hcg sıfırlansın diye 1 ay sonra kanamam açıldı o gebelik tamamen bitti ama sonra da 44 gün hiç durmadı. Sonra doktor enfeksiyon dedi mixovül fitil verdi. Fitil bittikten 3 gün sonra durdu şükür.Iste hep stresten öyle oluyor. Kafamizin icinde hep dönüp duruyor ya o sorular acaba yerlesme mi diye düşünmek heh oldum tamam bak bu ay da olmadi ne zaman olacak diye dusunmek bunlar hep etkiliyor rahmi. Benim kürtaj sonrasi muayenemde dr sey demisti, stres ile dogrudan baglantili organlarimizdan biridir rahim en ufak strese olumsuzluga hemen tepki verir regl düzeni degisir gecikir erkene gelir hepsi olur stres olursa. Seninki de ondan öyle oluyor muhtemelen canim. Yoksa dümdüz yol ak git yaa ak gitt
Seninde mi o kadar sürdü kanaman. Valla benimde heralde oldu o kadar. Baya bir süre rahim kendini yenilemeye calisiyor anladigim. Hemde ne psikoloji bozuyor ah ahhh... senin neden yapilmisti kürtaj kaybetme sebebin neydi
Hayırlı ugurlu olsun canım hadi bakalım inşallah pepimiz olumlu sonuçlar alırızYaptım softec marka erksn gebelik testi 4 cu dakikada silik çizgi cikardi yarın kan vermeyi düşünüyorum pcos vardı ilk çocuğum tedaviyle oldu bu kendiliğinden olmuş düşüncesi çok heyecanlandırıyor insallah vardır
Anladim canim cok gecmis olsun. Bana da enfeksiyon dedi aslinda muayeneden sonra kanama durunca ilaci birak dedi duphaston ve antibiyotik verdi. Benim de durdu kanamam biraktim ikisini de sonra 5.gun yeniden basladi kanamam anlamadim birsey. Bu defa regle döndü iste. Bilmiyorum ne zaman duracak bugun 6.gun hala yogun oluyorum. Azalmiyor da. En son bu defa acile gidicem galiba. Çünkü normal muayene icin mesela aliyorum randevu uzman dr.a bi gidiyorum benden küçük cocuk oturuyor koltukta. Acile gidip orda baktircam artik. Zaten de acil bir durum ne yazik ki. Gitmiyorum ama bir çok negatif sey yaşıyorum gün içinde. Bas donmesi el ayak soguklugu soguk terler iki gündür elim soyulmaya basladi falan filan bir suru sey. Inat ettim 7.gün belki biter diye gitmiyorum sirf... ne kadar zor seyler yasadim üst üste malesef.. bebegimi kaybettim onun acısı daha tazeyken bide bunca kanama ile uğraşıyorum.. Allahım saglik ve saglikla hamilelik ve bebis nasip etsin inşallahBenim kürtaj değildi. 4 haftalık öğrendim 5. Hafta kese görmeye gittim kese oluşmamış tam yerleşememiş gelişmemiş. 1 ay bekledim hcg sıfırlansın diye 1 ay sonra kanamam açıldı o gebelik tamamen bitti ama sonra da 44 gün hiç durmadı. Sonra doktor enfeksiyon dedi mixovül fitil verdi. Fitil bittikten 3 gün sonra durdu şükür.
Canım anlayamadım bende tsh şeklinde yazıyorduCanm çok anlamıyorum hangisi tiroid sonucu bilmiyorum bakarmisiniz bıfreewoman1
Benim de kanama durduktan 4 5 gün sonra tekrar başladı doktor bunu adet kabul ediyoruz dedi ve 10 gün sürdü o. Sonra düzene girdi inşallah senin de öyle olur. Yalancı pozitif çıkaran markalar bile bende negatif çıkıyor ay olamaz böyle bişeyAnladim canim cok gecmis olsun. Bana da enfeksiyon dedi aslinda muayeneden sonra kanama durunca ilaci birak dedi duphaston ve antibiyotik verdi. Benim de durdu kanamam biraktim ikisini de sonra 5.gun yeniden basladi kanamam anlamadim birsey. Bu defa regle döndü iste. Bilmiyorum ne zaman duracak bugun 6.gun hala yogun oluyorum. Azalmiyor da. En son bu defa acile gidicem galiba. Çünkü normal muayene icin mesela aliyorum randevu uzman dr.a bi gidiyorum benden küçük cocuk oturuyor koltukta. Acile gidip orda baktircam artik. Zaten de acil bir durum ne yazik ki. Gitmiyorum ama bir çok negatif sey yaşıyorum gün içinde. Bas donmesi el ayak soguklugu soguk terler iki gündür elim soyulmaya basladi falan filan bir suru sey. Inat ettim 7.gün belki biter diye gitmiyorum sirf... ne kadar zor seyler yasadim üst üste malesef.. bebegimi kaybettim onun acısı daha tazeyken bide bunca kanama ile uğraşıyorum.. Allahım saglik ve saglikla hamilelik ve bebis nasip etsin inşallah
Canm bende de TSH 0 .011 yazıyoCanım anlayamadım bende tsh şeklinde yazıyordu
Yeterki faydası olsun kullanılır nolucak şifa niyetine teşekkür ederim canmBenim ablam 3 senedir kullanıyor canım hayla da devam ediyor. Rabb'im cümlemizden razı olsun inşallah canım birbirimize iyi geliyoruz burda ben hep sizi takipte olacam inşallah
Haklısınız canm böyle daha net sanırımCanim senin degerin ne cikmis hic anlasilmiyor ki e nabiza dusmemis mi ? Orda kac yaziyor. Bende tiroid ilaci kullaniyorum. Gebelik istiyorsan belli seviyenin altinda tutcaz demisti dr.um benimki cok yuksek degildi ama yine de ilac kullaniyorum. Hamile kaldığımda da devam etmistim ilaca sürekli.
O acı içimizden hiç geçmeyecek zaten. Bebeğimiz hep kalbimizde bizimle yaşayacak. Ben de kızımı 5 aylıkken normal doğumla kaybettim. Mayıs ayında. Şuan bunu yazarken bile ağlıyorum. Ama biliyormusun yine yeşeriyor içimde birşeyler. Bebek kokusuna hasret kaldığım içindir belki. Kardeşi gelir belki hayatıma, birgün onun kokusunu içime çekerim diye umut ediyorum.Herkese merhaba kızlar,
İçiniz de belki beni tanıyanlarınız vardır, daha önceden 2 kez hamilelik geçirdim. Birinde boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım, diğeri ise .. Oğlum oldu, Nisan anneleri grubunda olmayı beklerken prematüre bebekle Şubat annesi oldum. Oğlum ameliyat olmak zorunda kaldı. Zor ve kolay olmayan bir hamilelik süreci geçirdim. Oğlumu 30 günlük kaybettim. Neredeyse 1 yıl olacak. Melek annesiyimŞu an da gebelik düşünmüyorum ama burada sizlerin sohbetini takip ediyorum, hoşuma gidiyor. Belki ben de tekrar niyet ederim kimbilir. Uzun zamandır kulübe girmemişim. Şu an iyi hissettim burada.
Allah herkesin gönlüne göre versin
Bende teşekkür ederim canım elimden geldiğince yanında olurumYeterki faydası olsun kullanılır nolucak şifa niyetine teşekkür ederim canmherşey için
Tebrik ederim, Belirtileriniz var mıYaptım softec marka erksn gebelik testi 4 cu dakikada silik çizgi cikardi yarın kan vermeyi düşünüyorum pcos vardı ilk çocuğum tedaviyle oldu bu kendiliğinden olmuş düşüncesi çok heyecanlandırıyor insallah vardır
Belirtileriniz neler acabaKızlar ben az önce tekrar test yaptım bugün bat a 5 gün kaldı ve dün hiç çizgi çıkmamıştı bugün çıktı şuan şoktayım sizde bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?