Daha çok çok yeni bir gebelik vaaarkızlar günaydınnn yarım saat önce test yaptıım prodoctor marka test ilk 5 dakikada böyle silik çizgi çıktııı yanıltma ihtimali var mı bu testin ölücem heyecandann
Ya göbek düşmesinin gebeliğe etki ettiğini bilmiyordum çok farklı gerçektennGerçekten hergun yeni bilgi. Aslinda bu konuda herkes bildigi duydugu yontemleri paylassa ne güzel olur. Mesela senin yazdigin gibi bbu maydanoz süt buhari gibi. Illa ki duyulmus birilerinin söylediği seyler vardir
Ya sende biliyosun göbek düşmesinin duzeltilmesini o zaman desenee. Ben boyle seyleri yapmayi bilmedigim icin cekiniyorum yanlis birsey falan yaparım diye.
Cok görüyorum bu aralar göbek düşmesi duzeltilince hamile kalma haberlerini nette de ondan ilgimi cekti benimde.
Çook teşekkür ederiiim öncekiler gibi olmaz inşallah sağlıklı ilerlerDaha çok çok yeni bir gebelik vaaartebrik ederiiiim
Etkisi varmis ya bende gördüğümde şaşırdım. Ama gercekligini bilmiyorum tabi. Yanlis hatirlamiyorsam ovülasyon döneminde yapiliyordu o buhar. Kendini usutmemek önemli sende yazmissin zaten biliyorsun. Bide normal dönemde de üşütmemek lazim kendimizi. Ben o kadar dikkat etmezdim zaten genel olarak cok üşüyen biriyim. Simdi hepten dikkat eder oldum. Ayaklari sicak tutmak beli sırtı sicak tutmak önemliymis.Ya göbek düşmesinin gebeliğe etki ettiğini bilmiyordum çok farklı gerçektennbende yapmayı düşünüyorum maydanoz süt buharını ama o gün il dışında olucam bakalım belki diğer ay yaparım
Amiiin canim aminn. Kayiplarin mi olmuştuÇook teşekkür ederiiim öncekiler gibi olmaz inşallah sağlıklı ilerler
Bana regln son gunlerinde yapılması gerek dediler canmEtkisi varmis ya bende gördüğümde şaşırdım. Ama gercekligini bilmiyorum tabi. Yanlis hatirlamiyorsam ovülasyon döneminde yapiliyordu o buhar. Kendini usutmemek önemli sende yazmissin zaten biliyorsun. Bide normal dönemde de üşütmemek lazim kendimizi. Ben o kadar dikkat etmezdim zaten genel olarak cok üşüyen biriyim. Simdi hepten dikkat eder oldum. Ayaklari sicak tutmak beli sırtı sicak tutmak önemliymis.
Olabilir canim tam hatirlayamiyorum ama ben yaptigimda o buhardan sonra birliktelik olacak diye hatirliyorum tüpler vs de aciliyor gibi bisey kalmis aklimda. Sen yine de bir arastir gerekirse hem reglin son gunleri hemde ov.doneminde yaparsin ne olacakBana regln son gunlerinde yapılması gerek dediler canm
Doğru görüyorsun canım çizgi varKızlar günaydın iki akşamdır sol kasığıma sancı girmesi ve bulantı sebebiyle az önce test yaptım ben yanlış mı görüyorum ?? Alttakiler lh testi üstteki awox gebelik testi. Elim ayağım titriyor. Lh gebelikte pik oluyor diyorlardı o yüzden yaptım. Reglime 2 gün kaldı
Canim tebrikler var görünüyor hemen kan ver bence doktorun varsa hemen ilacına başlarKızlar bu koyuluk gerçek midir ya silik sanki? Ben ne yapmalıyım şimdi? Doktor hamile kalınca kan sulandırıcı başlayacağız demişti bekleyeyim mi hemen gideyim mi? Ay çok tecrübesizim nolur bana yardım edinbiz evrak topluyorduk önümüzdeki ay tüp bebek için amh 0.2 bu ay arı sütüyle deneyelim demiştik
Randevu alayım o zaman. Bu testler forumda herkesi yanıltınca emin olamadımCanim tebrikler var görünüyor hemen kan ver bence doktorun varsa hemen ilacına başlar
Cok ıyı canım olması gerektıgı gıbı 1 gunde 2 ye katlamısKızlar artış nasıl 2 güne bir verdim 4 gün gecikme 600
Saglıcakla ilerlesin bebişCanım ben oğlumu da kimyasal gebeligimi de hep 5 gün gecikmeyle öğrendim ilk defa erken pozitif görünce erken davrandım biraz
Kızlar ben az önce tekrar test yaptım bugün bat a 5 gün kaldı ve dün hiç çizgi çıkmamıştı bugün çıktı şuan şoktayım sizde bakarmısınızHaklısınız hislerim olduğunu düşündürüyor umarım yanıltmaz hepimize bebek tozu gönderiyorum
Ne kadar naifsinrabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. 1 yıl olmuş aslında korunmayı bırakmayı düşünecek misin?
Yaa ne güzel haber ozamanKızlar bu koyuluk gerçek midir ya silik sanki? Ben ne yapmalıyım şimdi? Doktor hamile kalınca kan sulandırıcı başlayacağız demişti bekleyeyim mi hemen gideyim mi? Ay çok tecrübesizim nolur bana yardım edinbiz evrak topluyorduk önümüzdeki ay tüp bebek için amh 0.2 bu ay arı sütüyle deneyelim demiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?