2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ya göbek düşmesinin gebeliğe etki ettiğini bilmiyordum çok farklı gerçektenn bende yapmayı düşünüyorum maydanoz süt buharını ama o gün il dışında olucam bakalım belki diğer ay yaparım

Etkisi varmis ya bende gördüğümde şaşırdım. Ama gercekligini bilmiyorum tabi. Yanlis hatirlamiyorsam ovülasyon döneminde yapiliyordu o buhar. Kendini usutmemek önemli sende yazmissin zaten biliyorsun. Bide normal dönemde de üşütmemek lazim kendimizi. Ben o kadar dikkat etmezdim zaten genel olarak cok üşüyen biriyim. Simdi hepten dikkat eder oldum. Ayaklari sicak tutmak beli sırtı sicak tutmak önemliymis.

Bana regln son gunlerinde yapılması gerek dediler canm

Bana regln son gunlerinde yapılması gerek dediler canm
Olabilir canim tam hatirlayamiyorum ama ben yaptigimda o buhardan sonra birliktelik olacak diye hatirliyorum tüpler vs de aciliyor gibi bisey kalmis aklimda. Sen yine de bir arastir gerekirse hem reglin son gunleri hemde ov.doneminde yaparsin ne olacak

Kızlar günaydın iki akşamdır sol kasığıma sancı girmesi ve bulantı sebebiyle az önce test yaptım ben yanlış mı görüyorum ?? Alttakiler lh testi üstteki awox gebelik testi. Elim ayağım titriyor. Lh gebelikte pik oluyor diyorlardı o yüzden yaptım. Reglime 2 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_0653.jpeg
    287,1 KB · Görüntüleme: 60
Doğru görüyorsun canım çizgi var

Kızlar bu koyuluk gerçek midir ya silik sanki? Ben ne yapmalıyım şimdi? Doktor hamile kalınca kan sulandırıcı başlayacağız demişti bekleyeyim mi hemen gideyim mi? Ay çok tecrübesizim nolur bana yardım edin biz evrak topluyorduk önümüzdeki ay tüp bebek için amh 0.2 bu ay arı sütüyle deneyelim demiştik

Eklentiler

• IMG_0654.jpeg
    163,2 KB · Görüntüleme: 47
Canim tebrikler var görünüyor hemen kan ver bence doktorun varsa hemen ilacına başlar

Haklısınız hislerim olduğunu düşündürüyor umarım yanıltmaz hepimize bebek tozu gönderiyorum
Kızlar ben az önce tekrar test yaptım bugün bat a 5 gün kaldı ve dün hiç çizgi çıkmamıştı bugün çıktı şuan şoktayım sizde bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_3070.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 42
Ne kadar naifsin rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. 1 yıl olmuş aslında korunmayı bırakmayı düşünecek misin?

Teşekkür ederim canım, o sizlerin zarifliği

Aslında tabi tekrardan düşünüyorum, takdir-i ilahiye tecelli ettim, iman ettim. Yaşanılan her hadise de bir hikmet var, benim tüm bunları yaşamam gerekiyordu. Yaşandı, hikmetleri alındı, çok şükür.

Şöyle bir durum var canım, ben gebelik kolestazı geçirdim bu sebeple erken doğum olmuştu. Şimdi beni korkutan aslında bu kısmı. Hazır mıyım, diyorum kendime? Olur da yine imtihan tecelli ederse, er ya da geç diyorum kendime. Bu konuyu da görünce acaba yazsam çok güzel sizlerle arkadaş olurum diye düşündüm

Kızlar regl günüme 1 gün var test verdim 7.92 geldi beta iyi bi değer mi bu değerden yükselenler var mı ilk kan testim heyecanlıyım

Yaa ne güzel haber ozaman hemen doktora gidip kan vermelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…