2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar size bişi anlaticam gebelik olmasıyla ilgili bende bu akşam öğrendim bizim bura küçük yer yaşlıların farklı yöntemleri var bugün anlattılar bana hayvanlara verilen saman dan bı avuç dolusu kadar bı litre süt bı demet maydanoz bı kaç bişi daha saydılar tam öğrenirsem yazarım yine neyse bunları gece kaynatiyomusuz vücudu yakmayacak derecede ama bı o kadar da kaynarken üzerine oturabileceğiniz bı kaba koyup belden asaginiz ciplakken oturup üzerinize battaniye aliyomussunuz bizim burda soba var sobayı da alev alev yakmamiz gerekiyomus sıcak olması için bı 40 dakika kadar terleye terleye oturmamiz gerekiyormuş ama bunu regln son 3 gününde yapmamız gerekliymis regl değilken ve bekarken kesinlikle yapılmazmis ardından kesinlikle direk yatağa girilmeliymis kuru bı bezle islakligi silip direk sıcak yatakta yatmamiz lazimmis yıkanmak vs yok o günlerde de soğuk suyla eli bile yikamamamiz lazımmış vücudunu aşırı aşırı sıcak tutman lazımmış merdiveni bile süpürmeye cikmamalisin dediler bütün damarlar açık olduğu için enfeksiyon kapmamız aşırı yuksekmis bı nevi lohusa gibi bütün damarlar açılıyo dikkat gerektiriyo dediler anlatan abla yaptığı ay gebe kalmış regl sancısına enfeksiyona miyom kist vs tüm kötü şeyleri söküp atarmiş ve en önemlisi gebeliğe çok etkiliymis bı diğer abla da kistten ameliyat olacakken bu yöntemi uygulamış doktora gittiğinde kistin gittiğini öğrenmiş yani çok etkili bı yöntemmis baya damarları fln açıp tertemiz yapıyormuş Allah'ın izniyle bu kadar insan güzel sonuç alınca dedm eğer bu ayda gebe değilsem bende yapıyım şifa niyetine inşallah rabbim kimseye bunları gerek görmeden gebe kalmayı nasip etsin inşallah belki bileniniz duyanıniz vardır diye yazmak istedim

Canim maydanoz süt buhari diye aratirsan forumda da görürsün. Bende bir kere denemistim ama benim denedigimde saman yoktu. Denenebilir bir yöntem zarari yok sonucta
Bende bu aralar göbek düşmesi konusuna takıldım surekli cikiyor karşıma.

Ya varmis demekki gerçekten böyle bişi bende deneyeceğim gerek olursa göbek düşmesi de var çekerler Bizim burda korku damarı tutulur fln hepsi de çok etkili yöntemler valla tıpta yeri yok bunların

Ya varmis demekki gerçekten böyle bişi bende deneyeceğim gerek olursa göbek düşmesi de var çekerler Bizim burda korku damarı tutulur fln hepsi de çok etkili yöntemler valla tıpta yeri yok bunların
Aynen var canim var bir dene sende birsey kaybetmezsin sonucta dikkat et ama süt aşırı sicak olmayacak kendini yakarsın sonra aman ha..
Ay ben nerden bulayim göbek çeken ay neler var yaa. Mesela yine eskilerin basina gelen rahim kaymasi diye birsey diyorlarmis ebe bacaklardan tutup silkeleme gibi biseler yapiyormus sonra iliski deneyin diyormus hamile kaliniyormus falan.

Aaa valla her gün yeni bir bilgi dikkat ederim canım sıcaklığına bizde göbek tutmak için yere yatılır tutan kişi topuguyla veya parmağıyla damar atışına göre hareket ettirerek göbek deliğinin oraya getirir eğer Teksen tutacak kimse yoksa bı kase koyuyosun göbek deliğinin üzerine denk gelecek şekilde uzaniyosun üstüne bi sure

Kızlar aranızda hacamat yaptıran varmı
Ben yaptırıyordum. 2. Yaptırdığımda tam regl zamanımdı, yerleşme lekelenmesi gelmişti ama yok demiştim değilimdir. Hacamatı yaptırdım sınra hamile olduğumu öğrendim. 1-2 hafta sonrada düşük yaptım. Hacamat düşük yaptırmıyormuş ama düşük olacaksa kolaylaştırıyormuş.öyle araştırmıştım. Sonra yaptırmadım. Yinede araştırın ben bi daha yaptırmadım

Anladm canm hakkında hayırlısı olsun bu ay evinde olmiycakmisin nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun ?
Kuzum 2 ayrı evimiz var .şuan ki yaşadığım ev eşimin görev yerindeki kiraladıgımız ev.yeni bir düzen kurduk geçen yıl. 1.5 yıldır koşturmak bitmedi gerçekten. Yarın Gideceğim ev de kendi evim baya eşyalarımın oldugu. İğnesine kadar bozmadık geçici görev diye. yazın 3 ay ve ara tatillerde batıdaki evimdeyim orası da kvm.lerle aile binası. eşim aniden atannca Acaba demiştim kiralasak mı eşyalı cnku burada da kira vermeye başladık karşılar vs. Ama iyi ki öyle bir hata yapmamışım 1 ay kaynanama aynı evde katlanamadım. Bide yazın onlarda kalsam görümce ayrı çocukları ayrı dert ıyyyy. Şükür...kısaca Yani kendi evimde olacagım 17 gün. Misafirimiz gitti biz de yarın yolculuk. 9da hayırlı haberler yaz buraya İnşallah canım benim. Bu ay gerçekten çok kaostu. Evimin hakimiyetini kaybettim ele geçirdiler

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn yarım saat önce test yaptıım prodoctor marka test ilk 5 dakikada böyle silik çizgi çıktııı yanıltma ihtimali var mı bu testin ölücem heyecandann

Eklentiler

• IMG_6819.jpeg
    229 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_6822.jpeg
    240,4 KB · Görüntüleme: 0
Yaa önce sağlık tabiki canim. Olsun regl oluyor olmak yeni ay yeni umutlar demek. Bakalim bu ay neler olacak
Dediğim gibi adetim söküldü ve bu ay elendim aman yok tövbe bi daha uğraşamam böyle tuttu tutmadı oldu olmadı falan. Nasip değilmiş. Valla psikoloji diye bişey kalmadı. İş sonrası kurslara yazılmaya karar verdim zaten uğraşamayacam artık bu durumla. Olursa olur olmazsa kedi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…