2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canlar kan sonucum 45 çıktı bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal 2 gün sonra kan verdi gene kimyasal mı acaba

Canım o kan verdiğin laboratuvara göre değişir, neye göre düşük, kime göre düşük. Hemşireye bakmamalısın. Stres olma. Kimyasal genelde regl gününden birkaç gün sonra kanamayla başlıyor. Artış olması mühim burada. Bir süre daha geçince verirsin tekrardan, mucizen seninledir inşallah

Kızlar ben az önce tekrar test yaptım bugün bat a 5 gün kaldı ve dün hiç çizgi çıkmamıştı bugün çıktı şuan şoktayım sizde bakarmısınız

Erken gebelik testi sanırım, inşallah kanda da görürsün canım. Adet günün de kesin belli olur burada var görünüyor

ya bir günde kendisini belli etmesi doktora gideceğim enfeksiyonda var o yüzden herhangi bi sorun olurmu acaba göğüslerime dokunamıyorum o kadar şiş ve ağrılı
yaa maşallah çok sevindim bu haberi alan herkes adına sağlıkla gelsinler bebisler inşallah :) enfeksiyon bende de var yine de engel değil o zaman hamile kalmaya

ya bir günde kendisini belli etmesi doktora gideceğim enfeksiyonda var o yüzden herhangi bi sorun olurmu acaba göğüslerime dokunamıyorum o kadar şiş ve ağrılı
Evet çok güzel haber , umarım kanda da görürsün enfeksiyonla ilgili bilgim yok canm doktorunla görüş bi istersen

yaa maşallah çok sevindim bu haberi alan herkes adına sağlıkla gelsinler bebisler inşallah :) enfeksiyon bende de var yine de engel değil o zaman hamile kalmaya
Yok Engel değil yoğun şekilde yaşamama rağmen bu 2. Gebelik haberim tedavi olsamda tekrarlıyor enfeksiyon ovulasyon kitleriyle takip ettim bu ay ilk defa tuttu sanırım

Belirtileriniz nelerdi bir de reglinize kaç gün kala öğrendiniz
Ben bir defa gebelık geçirdim onda 3 gün gecikmeyle öğrendim sadece adet sancısı olmuştu şiddetli adet olacağım sandım olmayınca yaptım kıpkırmızı çıkmıştı bunda da ovulasyon takibi yaptım yumurtlamadan beri sağ kasık ağrım vardı hiç olmamıştı bugüne kadar ve göğüslerim adete 9 gün kala şişmeye hassaslaşmaya başladı onda iyice şüphelendim ve ara ara gelip giden kasık ağrım var hala dün 6 gün kala yaptım negatifti bugün yaptım pozitif 5 gün kaldı eğer yumurtlama ve çatlama gününüzü biliyorsanız 4 5 gün kala çıkıyor görmüş oldum

Kızlar ovulasyon testi dün üstteki gibiydi , bugün de alttaki gibi . Çatlama olmuş mu demek yoksa daha silikleşmesi mi lazım

Eklentiler

• IMG_6423.jpeg
    358,3 KB · Görüntüleme: 13
Gebelik zehirlenmesi mi o dediğin canım? Benim ablamda 7 aylıkken geçirdi bebeği hemen doğurttular küvözde kalan falan bayağı. Doktor genetik olabilir dediği için bende kendimden korkuyorum ya yaşarsam diye. O yüzden gebeliğini öğrenir öğrenmez kan sulandırıcıya başlarız demişti bu sabahta test yaptım pozitif gösterdi elim ayağıma dolandı. Benim ihtimali düşündürüyorsa senin korkmanı çok iyi anlıyorum rabbim büyüktür çok sıkı takip ve diyetle gideceğiz sanırım bakalım. İkinci gebeliğinde yaşamadı ama ikincilerde olmuyor demiş doktoru. Dua edelim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…