- 12 Mayıs 2024
- 168
- 161
- 31
Şahsen kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Sadece eşim ve ben biliyoruzArkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
Ben de cok korkuyordum ama söyleyince rahatladım açıkçasıArkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
Neğğğ 8 aylık mıDaha demin bir arkadaşıma hamile olduğumu söyledim. Aynı şehirde yaşamıyoruz o nedenle yüz yüze görüşmedik uzun zamandır. Bana 8 aylık hamile olduğunu söyledi. Ben şok. Sonra ona söylediğime pişman oldum.
Aynen bir de neredeyse 10 yıllık üniversite arkadaşım. Ayrıca bana mesela benim adım Ayça olsun. Ayçam falan diye hitap eden biri, çok sevdigim biri. Bana böyle hitap eden birinin bebeğini 8. ayda duymayı kaldıramadım. Doğurunca gidip altinimi verip alındım diyeceğim. Alındım hile diyemedim.Neğğğ 8 aylık mı
Sürekli irtibat halinde olduğunuz samimi olduğunuz bir arkadaşınizmiydi öyleyse bende çok bozulurdumAynen bir de neredeyse 10 yıllık üniversite arkadaşım. Ayrıca bana mesela benim adım Ayça olsun. Ayçam falan diye hitap eden biri, çok sevdigim biri. Bana böyle hitap eden birinin bebeğini 8. ayda duymayı kaldıramadım. Doğurunca gidip altinimi verip alındım diyeceğim. Alındım hile diyemedim.
Ben 5 kere verdmDoktorum bir kere artış için vermen yeterli demisti ben iki kere verdim dayanabilirsem vermem heralde bi dahaoğlumda 1500lü degerle ogrenip ertesi gun kese gormustum cok iyiydi beklemek zor geliyor simdi
İlk aylar hadi söylemedi de sonradan söylememek bana garip geldi.Sizin çocuk konusunda bir hassasiyetiniz varsa belki ondandır diyeceğim ama doğacak yani çok az kalmış.Ben testte silik çizgiyi görünce bile yakın arkadaşlarımla paylaştım.Alınırsınız tabi o da utanmıştır belki siz sevincinizi paylaştığınızdaAynen bir de neredeyse 10 yıllık üniversite arkadaşım. Ayrıca bana mesela benim adım Ayça olsun. Ayçam falan diye hitap eden biri, çok sevdigim biri. Bana böyle hitap eden birinin bebeğini 8. ayda duymayı kaldıramadım. Doğurunca gidip altinimi verip alındım diyeceğim. Alındım hile diyemedim.
Ben annem kardeşim ve 2 yakın arkadaşıma söyledim.Eşimin ailesine söylemekte kararsızım.Kalp atışını duydum ama biraz daha beklesem mi söylesem mi emin olamıyorum.Arkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
ben söylemeyen taraftayim canım. eğer olumsuz olursa allah korusun acını toplu yaşamayı seven taraftaysan söyle şimdiden ama ben olumsuzlukları eşim ve kendim yaşar atlatırım dersen kimseye söyleme. tabii olumsuz olucak değil. annelik işte her şeyi düşündürüyorArkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
Aynı şeyleri ben de hissediyorum sanki söylemezsem bu büyü bozulmayacak gibi . Söylersem her şey kötü gidecekmiş gibi . Ben 6. Haftaya girdim 12. Haftaya kadar söylemek istemiyorum kimseye. Ailemden uzaktayım tatilde gidince sürpriz yaparım diyorum Rabbim nasip ederse inşallah.Arkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
Evet sürekli idrar hissi ve yanma var ama idrar testinde enfeksiyon çıkmadı normal sanırımkızlar idrar yolu enfeksiyonu demiyim de idrarda yanma hissetmeye başladınız mı?
Ben de söylemeyen taraftayım şu anlık. Çünkü bundan önceki bebeği hemen söylemiştik o da kürtajla sonuçlaninca herkese tek tek açıklama yapmak benim için üzücü oldu. Şu an anneme bile açmadım. Çünkü annem gidiyor teyzeme teyzem kızına derken haber yayılıyor. Anneme de kayinvalideme de uzağım belki onun verdiği ayrı bir rahatlık vardır bilemiyorum ama 12. haftayı beklemek ıstiyorum.Arkadaşlar bir şey sorucam aranızda ailelere söyleyen varmı ben nedense hiç söylemek istemiyorum bir yandan çok istiyorum ama korkuyorum sanki söylersem bir şeyler ters gidecek gibi yada onlara olumsuz bir şeyde açıklama yapmak istemiyorum ay bilemedim sizce nasıl olmalı bu süreç
Merhaba sağlıkla gelsin inşallah görebilirsiniz inş daha miniktir alttan muayene ile isterseniz 5 +2 haftalarda daha sağlıklı olurKızlar geçen salı 140tı. Bugün 3482 çıktı. 4+4teyim. Yarın randevum var, acaba görür müyüm keseyi diyodum. Betaya göre görünebilir sankii çok heyecanlıyım
Bende hafif lekelenme var pembeKizlar az önce lavaboya gittiğimde kan geldi.kirmizi.bildiginiz adet gibi.korkmaya başladım.dr a gidixem az sonra nolur dua edin.
Aslında hiç öyle bir hassasiyetim yok. Cocuk kararı almamışken pozitifi gördüm şükür ki. İnşallah Allah sonunu güzel getirir. Yani haklısınız bir nedeni yok. Bence ayıp ettiğini anladı ama ben yüzüne vurmadım. Bebek doğunca söylerim artık.İlk aylar hadi söylemedi de sonradan söylememek bana garip geldi.Sizin çocuk konusunda bir hassasiyetiniz varsa belki ondandır diyeceğim ama doğacak yani çok az kalmış.Ben testte silik çizgiyi görünce bile yakın arkadaşlarımla paylaştım.Alınırsınız tabi o da utanmıştır belki siz sevincinizi paylaştığınızda
Eşiniz ailesine söylemediğiniz için bozulmadimiBen annem kardeşim ve 2 yakın arkadaşıma söyledim.Eşimin ailesine söylemekte kararsızım.Kalp atışını duydum ama biraz daha beklesem mi söylesem mi emin olamıyorum.
Merhaba doktora söylediniz mi benim de lekelenmem oldu progestan verdiBende hafif lekelenme var pembe
Siz de artık ona onun gibi yaklaşırsınız.İnşallah sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınızAslında hiç öyle bir hassasiyetim yok. Cocuk kararı almamışken pozitifi gördüm şükür ki. İnşallah Allah sonunu güzel getirir. Yani haklısınız bir nedeni yok. Bence ayıp ettiğini anladı ama ben yüzüne vurmadım. Bebek doğunca söylerim artık.