Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar kan tahlili sonuçlarım çıktı d vitamin 7 çok düşük çıkmış.Bir de sizin tahlillerinizde görselde eklediğim gibi Cmv ıgg pozitif Cmv ıgm nonreaktif çıkan var mı ? Bu hastalığı geçirdiğimiz anlamına mı geliyor ? Doktor kontrolüme daha var ama sağlık ocağında göstereceğim yarın bilgisi olanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_7875.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar folbiol kullanan var mı aranızda. Ben daha önce de yazmıştım ama bu videoyu görünce de göndermek istedim. Dozu yüksek olduğu için özel bir durum yoksa önermiyorlar. Devlet hastanesi doktorları devlet bunu ödediği için düşünmeden yazıyor direk

İnşallah çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz canım
Ben Progestan kullanıyorum ama doktor onun sarı akıntı yapmayacağını söyledi. Önerdiği ilacı aldım iyi geldi bana daha ilk günden

Mg olarak yüksek demişti bana doktor gebelikten önce ben 400 mg kullanıyorum folik asit

Anladım canım , vücudun hazır değilse yapacak bir şey yok. Allahım diğer bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktorlarına güven , güçlü ol. İkiz annesi olacaksın inşallah
Peki ikisini sonlandırdıktan sonra serklaj yapılacak mı ?

İlk
Bu ne değeri acaba bnada doktor kan tahlili istemişti ama bu değeri goremedim

Ya nasıl 8 ay sağlayabilmiş şaka gibi. Bence kesinlikle söylemelisin alındığını

Enfeksiyonla ilgili bişey sanırım googlede öyle yazıyor idrar vermismiydiniz

Evet bu hastalığı geçirmiş olduğunuzu gösteriyor diye biliyorum ben. Kızamıkçık için yapılan test.

Aynen mg olarak yüksek , özel doktorlar hiç vermiyor zaten ama devletteki bir çok doktor bu ilaç devlet tarafından ödendiği için direk bunu yazıp geçiyor
Evet canım sağlık ocağında bana bilgi vermisti ama devlet destekli bu var vs ama kendinde alabilirsin demişti 400 mg önerdi sen aldinmi ?

Ben ilk onu kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile değiştirdim.İyi ki değiştirmişim o zaman fark etmemiştim ama bağırsak sorunları yaşadım ve onu kullanmayı bırakınca sorunlarım da bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…