Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben de ayırdım oğluşun odasını. Çözümü bizim yatakta yatarak buldu o da. Gece uyanıp gelip yanımızda yatıyor. Tekrar odasına götürüyorum falan

Kızlar doğum sonrası için hasta bezi mi almalıyız, yoksa emici külot mu? Sezaryenliyken külodu sürekli giyip çıkarmak zor olur mu ki?

Kızlar benimde bugün randevum vardı, alerjimi söylemeyi unuttum . 32+3 bebeğim 1933 gr 40 cm olmuş, gelişimi iyi dedi. Makat gelişli şuan ters duruyor, 36 ya kadar döner dedi doktor dönmezse 38 e kadar bekleyecekmişiz ondan sonra doğum şekli netleşecek. Benim gibi progestan kullanan varsa 35 te bırakacağız dedi doktorum. Artık kontroller 2 haftada bir. Nst de 40 45 arası çıktı sancı, doktor sıkıntı yok dedi. Bebeğin hareketlerinde azalma olabilirmiş bundan sonra, günde en az 10 hareket dedi

Benimde aynı ağrılarım var oturup kalkmak yatakta dönmek işkence bi de vajina etlerime bişeyler batıyor sanki, ilk gebeliğimde hiç böyle bi ağrım olmamıştı , hazırlanın normal doğuma gidiyoruz
O batma hissi ben de de oluyor yaklaşık 1 1.5 aydır şimdi daha azaldı ama göz seğirmesi başladı magnezyum da alıyorum uykumu tam alamıyorum çay kahveyi de azalttım

Kızlar doğum sonrası için hasta bezi mi almalıyız, yoksa emici külot mu? Sezaryenliyken külodu sürekli giyip çıkarmak zor olur mu ki?
Ben daha önce bebeğimi kaybettiğim zaman hastanede 2 gece kalmıştım hasta bezi kullanmıştım rahattı kullanımı depend kullanmadım bilmiyorum ama sezeryan iken eğilip kalkmak zor muhtemelen yardıma ihtiyaç duyarsın külod giymek için, hasta bezini hafif eğilerek ayakta bağlayabiliyorsun. Deneyimli annelerin görüşünü almak gerek. Normal doğum yapan arkadaşlarım depend daha rahat diyor, zaten ilk günler kanama yoğunmuş sonrasında pede geçiş yaparız. Hatta pedi bile uzun süre kullanmıyorlarmış o bölge kuru olunca daha çabuk toparlıyormuş özellikle dikişler kuru tutulunca dökülmesi iyileşmesi kısa sürüyormuş.

Ben de ilk doğumda cırtlı bez kullandım ama külot alanlar da çok olmuş. Acaba daha mı iyi düşündüm

Ben kızımda normal büyük boy ped kullandım gayet yeterli oluyor. Hatta bir hafta sonrasında kanama baya azalıyor. Günlük ped bile is görmeye başlıyor.

Ben de ilk doğumda cırtlı bez kullandım ama külot alanlar da çok olmuş. Acaba daha mı iyi düşündüm
Ben depend kullanmıştım ilk doğum sezaryen. Gecelik giydiğim için giyerken vs bi problem yaşamadım ama pijama giyilcekse giyerken pijamanı çıkarcaksın depend giyip tekrar pijamanı giyceksin o zor olabilir. Ben bi gece kaldım hastanede zaten sonra eve geçtim.

Valla biz 2. Çocuk düşünmüyoruz ama gene de şaklatma konusunda tereddütlüyüz. Gerçekten işe yarar bir şey mi ondan emin olamıyorum
Ben de saklanan numunenin kötü emellere alet olmasindan korkuyorum acikcasi. Gerçekten güvenmiyorum hicbir kuruma. Biryerlerde kullanilacak endisesi tasiyorum maalesef.

Oy kiyamam ben sana yaaaa. Allah yardımcın olsun

Kiz koyun sürüsü gibi 4 kişi ayni odada mi yatacaz
Ben de ayırdım oğluşun odasını. Çözümü bizim yatakta yatarak buldu o da. Gece uyanıp gelip yanımızda yatıyor. Tekrar odasına götürüyorum falan
Dün gece biz
Depend al hastanede onu kullanirsin 1 paket fazla alma zor oluyor giymesi normal ped yetiyor ya 40 gün kan sulandirici igne kullanmamam ragmen oyle aman aman kanamam ilk 7 gün anca olmustur ped yeterli geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…