- 27 Ağustos 2022
- 4.321
- 7.387
Ben de ayırdım oğluşun odasını. Çözümü bizim yatakta yatarak buldu o da. Gece uyanıp gelip yanımızda yatıyor. Tekrar odasına götürüyorum falanOf kizlar gece gece cinnet gecirtti 2 yaş sendromuna tükürdüğüm bebem1 haftadir odasini ayirdim yataginda yatiyor uyanip veşigik diye agladi 1 saat dil döküyorum yok sanki gırtlağına çökmüş gibi agliyor ay en son cinnet gecirip kizdim gitti babasiyla uyudu ben sinirden elma kemiriyorum napcam bu çakiyi böyle bebeli bordo bereli analar bana bi akil verin ay
O batma hissi ben de de oluyor yaklaşık 1 1.5 aydır şimdi daha azaldı ama göz seğirmesi başladı magnezyum da alıyorum uykumu tam alamıyorum çay kahveyi de azalttımBenimde aynı ağrılarım var oturup kalkmak yatakta dönmek işkence bi de vajina etlerime bişeyler batıyor sanki, ilk gebeliğimde hiç böyle bi ağrım olmamıştı , hazırlanın normal doğuma gidiyoruz
Ben daha önce bebeğimi kaybettiğim zaman hastanede 2 gece kalmıştım hasta bezi kullanmıştım rahattı kullanımı depend kullanmadım bilmiyorum ama sezeryan iken eğilip kalkmak zor muhtemelen yardıma ihtiyaç duyarsın külod giymek için, hasta bezini hafif eğilerek ayakta bağlayabiliyorsun. Deneyimli annelerin görüşünü almak gerek. Normal doğum yapan arkadaşlarım depend daha rahat diyor, zaten ilk günler kanama yoğunmuş sonrasında pede geçiş yaparız. Hatta pedi bile uzun süre kullanmıyorlarmış o bölge kuru olunca daha çabuk toparlıyormuş özellikle dikişler kuru tutulunca dökülmesi iyileşmesi kısa sürüyormuş.Kızlar doğum sonrası için hasta bezi mi almalıyız, yoksa emici külot mu? Sezaryenliyken külodu sürekli giyip çıkarmak zor olur mu ki?
Ben de ilk doğumda cırtlı bez kullandım ama külot alanlar da çok olmuş. Acaba daha mı iyi düşündümBen daha önce bebeğimi kaybettiğim zaman hastanede 2 gece kalmıştım hasta bezi kullanmıştım rahattı kullanımı depend kullanmadım bilmiyorum ama sezeryan iken eğilip kalkmak zor muhtemelen yardıma ihtiyaç duyarsın külod giymek için, hasta bezini hafif eğilerek ayakta bağlayabiliyorsun. Deneyimli annelerin görüşünü almak gerek. Normal doğum yapan arkadaşlarım depend daha rahat diyor, zaten ilk günler kanama yoğunmuş sonrasında pede geçiş yaparız. Hatta pedi bile uzun süre kullanmıyorlarmış o bölge kuru olunca daha çabuk toparlıyormuş özellikle dikişler kuru tutulunca dökülmesi iyileşmesi kısa sürüyormuş.
Yeşim bülbül. Bayraklıda. Çok memnun kaldım sıkılmadan tane tane anlatıyor her şeyiArkadaşlar İzmir'de yaşayıp iyi bir perinatolog bilen var mı hemen gitmem gerekiyor kafamda deli sorular var
Ben kızımda normal büyük boy ped kullandım gayet yeterli oluyor. Hatta bir hafta sonrasında kanama baya azalıyor. Günlük ped bile is görmeye başlıyor.Kızlar doğum sonrası için hasta bezi mi almalıyız, yoksa emici külot mu? Sezaryenliyken külodu sürekli giyip çıkarmak zor olur mu ki?
Arkadaşım yeni normal dogum yaptı depent al dedi bana çok iyi oluyormuş kullanisli dediKızlar doğum sonrası için hasta bezi mi almalıyız, yoksa emici külot mu? Sezaryenliyken külodu sürekli giyip çıkarmak zor olur mu ki?
Ben depend kullanmıştım ilk doğum sezaryen. Gecelik giydiğim için giyerken vs bi problem yaşamadım ama pijama giyilcekse giyerken pijamanı çıkarcaksın depend giyip tekrar pijamanı giyceksin o zor olabilir. Ben bi gece kaldım hastanede zaten sonra eve geçtim.Ben de ilk doğumda cırtlı bez kullandım ama külot alanlar da çok olmuş. Acaba daha mı iyi düşündüm
Ben logusa pedi aldim depend almiycam.sezeryanda kullanilmiyor benceKızlar doğum sonrası için hasta bezi mi almalıyız, yoksa emici külot mu? Sezaryenliyken külodu sürekli giyip çıkarmak zor olur mu ki?
Ben de saklanan numunenin kötü emellere alet olmasindan korkuyorum acikcasi. Gerçekten güvenmiyorum hicbir kuruma. Biryerlerde kullanilacak endisesi tasiyorum maalesef.Valla biz 2. Çocuk düşünmüyoruz ama gene de şaklatma konusunda tereddütlüyüz. Gerçekten işe yarar bir şey mi ondan emin olamıyorum
Oy kiyamam ben sana yaaaa. Allah yardımcın olsunSabah beşigi kurdum simdi de çöpe at diye tutturdu katlayip kapinjn önüne koydukdaha da kriz cikarirsa kendimi boğcam
Kurmuştum sabah kaldirtti çope at diye tutturdukapinin önüne bebek arabasinin icine koydum o uyuyunca saklicam
Makesef oyle ne zaman anneme gitsem uyumuyor taşinsam ayni sorunu yaşarim sanirim
Kiz koyun sürüsü gibi 4 kişi ayni odada mi yatacazÇok güzel canım güle güle kullanın
6 buçuk yaşında 1. Sınıf bebesi olan bir ana olarak yorum yapayım. Geçiyor bacım şuan senin düzeltebileceğin hiçbir şey yokboşuna bi yerlerini yırtma o kendi istediğinde zamanı geldiğinde düzelecek. Ben çok uğraştım olmadı zamanı geldikçe düzeldi sendromları geçti sal yani sadece geçeceğine inan umudunu kaybetme dobarlan bıragma gendini kızım maraştaki depremlerden sonra bizimle yatıyor mesela hiç odasına geri gönderme gibi bi düşüncemde yok nasılsa şurda 1 2 seneye kadar o beni istemicek
Maşallah kuzum çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Dün gece bizBen de ayırdım oğluşun odasını. Çözümü bizim yatakta yatarak buldu o da. Gece uyanıp gelip yanımızda yatıyor. Tekrar odasına götürüyorum falan
Depend al hastanede onu kullanirsin 1 paket fazla alma zor oluyor giymesi normal ped yetiyor ya 40 gün kan sulandirici igne kullanmamam ragmen oyle aman aman kanamam ilk 7 gün anca olmustur ped yeterli geliyorKızlar doğum sonrası için hasta bezi mi almalıyız, yoksa emici külot mu? Sezaryenliyken külodu sürekli giyip çıkarmak zor olur mu ki?