İnşallah güzel artışın olacakDaha kan asamasındaym doktor salı dan sonra randevu oluşturacakheyecanlıyım sankı ilk defa hamile kalıyorum
Bence var gibi canım arkadaşımın ultrason resmide seninki gibi korkma herşey güzel olacakPeki sizce burda kesenin içinde bebek belli oluyor mu
Ya kötü bir şey olmasın da ağrımasına razıyım ben. Korkuttu biraz beniBnde haftaiçi hep yattım haftasonu iki gün dışarda biraz ayakta kalınca bugün kasığmda ağrı başladı. neyseki dinlenince geçiyor
He vallaha oğlum dan sonra 4 sene hıc pozitif görememıstım aslında hep istemiyorum demiştim olunca anladm meğer ıstyormusumİnşallah güzel artışın olacakyaaaa 2. 3. Ye hamile olanlar hep aynı şeyi söylüyorlar sanki ilk gibi diye. Ne güzel bebiş heyecan yaşatıyor sana
hatta hiç ağrı olmayınca endişelenmeye başlıyorm ben acaba içerde herşey yolunda mı diye düşünmeye başlıyorumYa kötü bir şey olmasın da ağrımasına razıyım ben. Korkuttu biraz beni
Neden canım herkese böyle yasaklar gelmiyorAnnişler doktoruz sizlere ne gibi yasaklar koydu? Bana bir sürü yasak koydu. Eğilmek yasak iş yapmak, ağır kaldırmak, egzersiz yasak. İlişki 3 ay yasak. Uzun yolculuk bana da yasaklandı. Kendimi yormam yasak bol bol dinlen dedi. Zaten hemen nefes nefese kalıyorum sanırım çocukken astım geçirdim ben onun etkisi olabilir. Doğumda sorun olmaz inşallah.
Bana hiç yasak koymadı ağır iş dışında. Hatta ne kadar hareketli olursan o kadar iyi dedi.Neden canım herkese böyle yasaklar gelmiyor
Şimdi bekleki 1 hafta geçsinMerhaba kızlar bende cuma erken gebelik testi ile öğrendim dünde betaya baktırdim 171 çıktı adetime 2 gün var biraz erken öğrenmiş oldum selanlar :)
Süper bende çok yürüyüş yaptığımda hafif ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor ne zaman kadar sürer gidince bi sorayımBana hiç yasak koymadı ağır iş dışında. Hatta ne kadar hareketli olursan o kadar iyi dedi.
Evet bende arada markete cikiyorum yoruluyorum hemenAy evet öyle yaptımya bir de ben hep yatıyordum günlerdir ondan herhalde dışarı çıkınca ekstra yoruldum
Erkek çocukta hangi belirtiler olmuştu acaba şimdi ne hissediyorsunuzHe vallaha oğlum dan sonra 4 sene hıc pozitif görememıstım aslında hep istemiyorum demiştim olunca anladm meğer ıstyormusum
Görüşlerde damarlama ve bel agrısı olmuştu koku hassasıyetı olmuştu oğlumda bunda da var hepsi ama oğlumda bu kadar acıkmıyodumErkek çocukta hangi belirtiler olmuştu acaba şimdi ne hissediyorsunuz
Gerçi kişiden kişiye göre de değişiyormuş mesela kız olunca çok miğde bulantısı olur diyorlar ama hic olmayanda var degilmiGörüşlerde damarlama ve bel agrısı olmuştu koku hassasıyetı olmuştu oğlumda bunda da var hepsi ama oğlumda bu kadar acıkmıyodum
Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :
Kesinlikle değişiyor. İlk çocuğum kız ve hiç bulantı yaşamadım diyebilirim. Suanda ara ara yaşıyorum ilk hamileliğimle alakası yok.Gerçi kişiden kişiye göre de değişiyormuş mesela kız olunca çok miğde bulantısı olur diyorlar ama hic olmayanda var degilmi
Benim ilki düşük oldu belki ondanNeden canım herkese böyle yasaklar gelmiyor