Umarım benimde hafif bulantıyla kalır bakalımİnşallah tatiliniz güzel geçer. Ben tatili iptal etmek zorunda kaldım hiç istemeden. Hamileliği sıkıntısız geçen, hamileyken kaç ülke değiştiren insanlar var. Maalesef benimki öyle olmadı.
Dün mide bulantısından çok istesem de akşam yemeği yiyemedim.
Ay süper umarım benimde öyle olurrBen Ilk hafta hic bir sey yiyememistim.istahim acildi sükür biraz yedim.Allah ne verdiyse
Domates biber salatalık yedim hafif zeytin yaplı ve azcık tulum peynir avokado ve bi dilim ekmek yedim baaya azaldı doktor az az sık sık yemek yiyin demiştiHafif mi ağır mıYedikten sonra geçti mi bulantın
Az az ve sık sık yemek belki bu işim taktiğidir doktor öyle demişti ama deneme yanılma hangisi işe yarıyor deneyip görcez artıkkonu yemek olunca ne bulantı kalıyo ne ağrıbenim sabah aç karnına daha çok oluyo bunu keşfettim
Eveet ben de az ve sık yiyin diyenleri duydum.Siz yine sağlıklı şeyler yemişsinizDomates biber salatalık yedim hafif zeytin yaplı ve azcık tulum peynir avokado ve bi dilim ekmek yedim baaya azaldı doktor az az sık sık yemek yiyin demişti
Şimdi acıkıyorum çubuk kraker yicem hemen et vs yediğimi düşünemiyoruö ama baya iştahım kapandı
Kac haftalik canimPeki sizce burda kesenin içinde bebek belli oluyor mu
Insallah kimse de olmazYürüyüş hep hayatımda zaten her yer yakın bana yürüyerek gidip geliyorum bir hastane çok uzak işteinşallah olmaz.
İlk defa duydum Allah yardımcın olsun cnmMaalesef 1 tanesini almak durumunda kalıyorlarmış kesinleştiğinde
Gülsün hoca livada 800 gibi bişey verdim sanırımEvet bende leylant hocaya gidiyodum ama kalp atışı için başka doktor bakacağım gülsüm hocanın ücreti neydi acabamedinovada onur hoca süper düşünürsen
Hoş geldin canım aramızaKusura bakmayın,arkadaşlar ben şimdi üye oldum.ve nasıl yorum yazilir,nereden yazılır inanın bilmiyorum.bende Ocak 15 te anne olacağim allahizin veririse.4 +5 günlük ancak kese falan görünmedi.ınsallah bir sıkıntı çıkmaz.hepinize tebrik ederim Benim de Ilk Bebegim olacak bakalim
Canım hoş geldin , sağlıkla gelsin bebişinSon adet tarıhım 15 nisan ocak annesi gözüküyorum tabı geç döllenme büyük ıhtımal daha kese vs görünmesi ıcın doktora gıtmedımcinnabon
Ayaklarını uzat dinlen canım benimde karnım kasigim hafif hafif ağrı oluyordu şuan pek yokKızlar nasılsınız ? Ben gün içinde giremedim arkadaşımın kızının 1 yaş doğum günü vardı (darısı bizlere inşallah) arabayla sadece 5 dk. Yol gittim ve orada da sürekli oturdum hiç bir şey yapmadım ama sol kasığım baya ağrıyor şuan yarın doktora gideceğiz kese görmek için randevumuz var , umarım her şey yolundadır
Yaş 28Canım hoş geldin , sağlıkla gelsin bebişinaşağıdaki bilgileri verirsen ekleyeyim tablomuza
SAT :
Kese (hafta olarak) :
Tahmini Cinsiyet:
Tahmini Doğum :
Ay evet öyle yaptımAyaklarını uzat dinlen canım benimde karnım kasigim hafif hafif ağrı oluyordu şuan pek yok
Ekledim canımYaş 28
Kacıncı çocuk 2
Sat 15.04.2024
Kese 5+1 gozukıyor daha doktora gitmedim
Tahmini cınsıyet yok
Doğum 22.01.2025
Sehır yozgat
Daha kan asamasındaym doktor salı dan sonra randevu oluşturacakEkledim canımkeseyi gördüğün zaman yazalım nasıl gidiyor süreç , doktor randevun ne zaman ?
Bnde haftaiçi hep yattım haftasonu iki gün dışarda biraz ayakta kalınca bugün kasığmda ağrı başladı. neyseki dinlenince geçiyorAy evet öyle yaptımya bir de ben hep yatıyordum günlerdir ondan herhalde dışarı çıkınca ekstra yoruldum