HATIRLATMATabloda olmayan arkadaşlarım bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyelim tabloya. Tablo da olup kese/ kalp atışı görmüş arkadaşlarım eğer bilgileriniz tabloda eksikse bana söylerseniz eksikleri tamamlayalım
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü :
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
kuzum bazıları adet tarihini 1. hafta yazıyor kimisi 0. ondandırKızlar keseyi gördük çok şükür Dr 5+1 bir dedi ultrason kağıdında 6+3 yazıyor ama anlamadım haftaya nasipse kalp atışlarını duymaya gidecez.
Ahh canimm çok geçmiş olsun önemli olan sağlığındualarım seninle rabbim en yakın zamanda bu güzel duyguyu tekrar yaşatsın inşallah Allahım yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım, çok geçmiş olsun. Bebek için üzülme yine olur inşallah
Geçmiş olsun .. birdahakine olacak inşallah.
ne desem bilemedim yazdım sildim. bunda da vardır bir hayır kuzum inşallah allah’ın izniyle en hayırlı zamanda yine olacakyüreğimizi ferah tutalım.. burda hepimize moral verdiğin için asıl biz sana teşekkür ederiz
Canım tesellisi yok ama çok şükür ki dış gebelik olmadı. Daha bebek oluşmamıştı öyle düşün. İnşallah daha sonra sağlıklı bir gebeliğin olacakkendine iyi bak bu süreçte
Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al sende bebişini inşallah dikkat et dinlenKızlar selam bende tüp bebekle pozitifi aldım 4+1 deyiz beta 180 çıktı .. hafif kanamam var dinleniyorum haftaya sanırım kese için çağıracak
Hayırlı olsun canım bende beklemedeyim kalp atışı için vakit geçmiyorKızlar Keseyi gördük 5+3 iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim çok sağolCanım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al sende bebişini inşallah dikkat et dinlen
İlk defa duydum, keseden nasıl cinsiyet tahmini yapılıyor ki?Kızlar selam aralık diye düşünüyorduk ama bugün bebeği gördük doktor 6+4 haftalık dedi ocağa tekabül ediyor :) keseden bebeğin cinsiyet tahminini yapabilecek var mı :)
Ha olabilirkuzum bazıları adet tarihini 1. hafta yazıyor kimisi 0. ondandır
Gözün aydın canımKızlar Keseyi gördük 5+3 iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim
Benim de tam 4 hafta şuan. Alt karnımda hafif kramplar oluyor sıklıklaKızlar benim 4+1 haftalık bebeğim kasıklarımda ince ince sızılar kramplar oluyor sizdede oldu mu normal bi lekelenmem devam ediyor korkuyorum
memede de hala sızı var mı? benim dokununca sızlıyor halaBenim de tam 4 hafta şuan. Alt karnımda hafif kramplar oluyor sıklıkla
Dokununca var evet. İlk başlarda dokunmadan bile sızlıyordu, hafifledimemede de hala sızı var mı? benim dokununca sızlıyor hala
evet benim de öyle oldu 12. haftadan sonra vücut alışacak diyorlarDokununca var evet. İlk başlarda dokunmadan bile sızlıyordu, hafifledi
Sağlıcakla o haftaları bi görelim de inşallahevet benim de öyle oldu 12. haftadan sonra vücut alışacak diyorlar
Normal canım endişelenmeKızlar benim 4+1 haftalık bebeğim kasıklarımda ince ince sızılar kramplar oluyor sizdede oldu mu normal bi lekelenmem devam ediyor korkuyorum
Tek trasnfer 5. Gün canım oh iyi normal olsun daNormal canım endişelenmene zaman transfer oldun ? Tek embriyo mu çift embriyo mu ? 5. Gün mü