- 8 Aralık 2012
- 3.669
- 5.000
- 32
Aynen kendi doktorum sıkıntı yok sana bunu söyleyenin dünyadan haberi yok dediAllah korusun canım, içini ferah tut, doktorun sıkıntı yok diyorsa yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kendi doktorum sıkıntı yok sana bunu söyleyenin dünyadan haberi yok dediAllah korusun canım, içini ferah tut, doktorun sıkıntı yok diyorsa yoktur
Hadi hayırlısı olsun bakalım haftaya gönlünüze göre haberler alırsınız inşallah15+3teyiz. Haftaya randevumuz var sanırım netleşir artık
Bizim sıpa gösteriyor açıyor bacakları hiç çekinmiyor bir çıkıntı var doktor erkek muhtemelen dedi de %100 erkek demedi henüz o yüzden biraz arafta kaldım
Benim köşe öyle göstermiyor bacaklarini kapatıyor ogrenemedik bir türlü devlettegenelde geç gösterirse kız derler ama :)
Canım bişey olmamasına sevindim doktorlar bazen korkutabiliyorAynen kendi doktorum sıkıntı yok sana bunu söyleyenin dünyadan haberi yok dedi
Çatlıyor olabilir sürekli nemli tut hatta buzdolabı poşetini kesip ucuna koyabilirsin kremleyip, o nemli tutarBenim direk ucu kaşınıyor artık dayanamıyorum yani çok rahatsız ediyor ya krem sürdüm geçmedi ne yapsam
Mantıklıymış canım muhtemelen dediğin gibi çatlıyor yine uçları teşekkür ederimÇatlıyor olabilir sürekli nemli tut hatta buzdolabı poşetini kesip ucuna koyabilirsin kremleyip, o nemli tutar
Susam yağı al canım organik benim kilom var ama çatlak olmadı teyzem önermişti onda da hiç yoktuBenim ufak ufak çatlaklarım var her gün 2 3 kez Lierac banyosu yapıyorum neredeyse ama şimdiden başladı. 3 litreye yakın su da iciyorum. Bir tek hareket etmiyorum. Acaba Lierac sürmeden önce altına vücut nemlendirici Yves Rocher krem var ondan mi sürsem. Onlar galiba katkısız oluyordu.
Ahhahaa canım benimde kaç haftadır aynı bugün 17 bugünde doktor kararsızBizde 15+1 olduk doktor kontrolünde geldim kendini göstermedi bebiş, artık bı daha ki kontrole kaldı öğrenemedik bı turlu kendisini
Bı kaç kişi kaldık öğrenemeyen kısmet artık bı dahaki kontrolümüzeAhhahaa canım benimde kaç haftadır aynı bugün 17 bugünde doktor kararsız
Ben detaylıca ogrencem sanırımBı kaç kişi kaldık öğrenemeyen kısmet artık bı dahaki kontrolümüze
Benimde öyle olucak kesin yoksa göstermiyorBen detaylıca ogrencem sanırım
Merhaba, bende aynı akıntıyı yaşıyorum. Bazen gün içinde de geliyor. Korkmanıza gerek yok. Hormonlardan dolayı oluyor genelde. Hamilelikle beraber akıntı artıyor. Son aylara doğru daha çok arttığını duydum. Ama miktarı sizi korkutacak kadarsa bi danışın doktorunuza.Yok ter değil şeffaf su gibi akıntı
Şehirler arası farklı olabiliyo ücretler demek Rabbim sağlık versinFazla ama yapacak birşey yok, gittiğimiz doktorun ücreti bu
Özel durumum olmasa başka doktorlar tercih ederdim ama bir nevi mecburuz
Ahahah mantıklıAyrintili icin adiyamana mi gitsek hem adiyaman turu yapariz. Ucak bileti felan ayni heaaba geliyor istanbul icin. Tatilde aradan cikarmis oluruz isin sakasi tabi
Gittim canım bugün doktora hafif bir enfeksiyon varmış fitil verdi geçer dedi. Bebişte iyi çok şükür. Annelik delilik dedikleri bu sürekli insnaın kalbi pır pır :)Merhaba, bende aynı akıntıyı yaşıyorum. Bazen gün içinde de geliyor. Korkmanıza gerek yok. Hormonlardan dolayı oluyor genelde. Hamilelikle beraber akıntı artıyor. Son aylara doğru daha çok arttığını duydum. Ama miktarı sizi korkutacak kadarsa bi danışın doktorunuza.
Bunu açıklayan bir başlık var forumda , öyle yapmışsındır sende iyi yapmışsın. İsteyenler için link bırakayımBu arada ben nasil yaptiysam benim anasayfamda direk kk amblemli uygulama seklinde cikiyor yeni yapmadim o yüzden hatirlamiyorum
Evet canımOnun koruyucu etkisi devam ediyordur diye herhalde değil mi?
İyiymiş bence fiyat , ne zamana randevu aldın ?Canım ben detaylı ultrason fiyatı aldım 2800 dediler 1 saat bakiyormua
Gerçekten öyle. En ufak birşeyde sebep arıyorum sürekli bendeGittim canım bugün doktora hafif bir enfeksiyon varmış fitil verdi geçer dedi. Bebişte iyi çok şükür. Annelik delilik dedikleri bu sürekli insnaın kalbi pır pır :)
Canım 20 .haftada dedi doktorum ağustosun sonuna alicamBunu açıklayan bir başlık var forumda , öyle yapmışsındır sende iyi yapmışsın. İsteyenler için link bırakayım
Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Evet canım
İyiymiş bence fiyat , ne zamana randevu aldın ?