- 6 Mayıs 2024
- 2.747
- 2.868
- 29
Sağlıkla doğduklarını görelim cidden başka bir şey istemiyorum rabbim hepimize o günü nasip etsinGerçekten öyle. En ufak birşeyde sebep arıyorum sürekli bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla doğduklarını görelim cidden başka bir şey istemiyorum rabbim hepimize o günü nasip etsinGerçekten öyle. En ufak birşeyde sebep arıyorum sürekli bende
Bizim burada randevu bulmak zor oluyor 4 hafta önceden aldırıyor doktorlar genelde , sen de bi sorsaydın randevu durumunuCanım 20 .haftada dedi doktorum ağustosun sonuna alicam
Korkma canım benimde 3 gündür var. Doktor normal dedi sıcaklardan kaslarimiz gevşiyormuş kasık ve bacağımıza vuruyormuş. Günde 1 tane maden suyu iç dedi banaKızlar ya biz bugün 17+0 olduk. Sol kasık da ağrı başladı öğleden sonra. Yaşayan var mı ? Korkmalımıyım
Yok sanmam benimkilerden biri de bacağını kafasına çekmiş tepesine aşırmıştı diğeri de karnına çekmişti nasıl rahat ediyorlarsa öyle yatıyorlar merak etmeİyi akşamlar kızlar.. bugün evde temizlik yapıp doktora gittim, bebiş ilk defa böyle iki büklüm duruyordu. Acaba temizlik yaptığım için mi böyle duruyor? Ben mi yanlış bir hareket yapıyorum ki? Bilgisi olan var mı?
Sordum canım yer var dedi 2 gün içinde haber verin dedi bir kaç yere daha sordum fiyat bende yarın alcam randevuyuBizim burada randevu bulmak zor oluyor 4 hafta önceden aldırıyor doktorlar genelde , sen de bi sorsaydın randevu durumunu
Utangaç olcak galiba yüzünü kapatmış sanırım çok tatlıİyi akşamlar kızlar.. bugün evde temizlik yapıp doktora gittim, bebiş ilk defa böyle iki büklüm duruyordu. Acaba temizlik yaptığım için mi böyle duruyor? Ben mi yanlış bir hareket yapıyorum ki? Bilgisi olan var mı?
Bende 18olcam arada bende de sağ kasik oluyor kuzum korkma ama druna da bi sor yine de.sade soda tüketmeye çalış bide.Kızlar ya biz bugün 17+0 olduk. Sol kasık da ağrı başladı öğleden sonra. Yaşayan var mı ? Korkmalımıyım
Senin kiz bence bukadar inat ettiğine bakarsanİyi akşamlar kızlr bugün 19+3 olduk bıgün Dr kontrol ı'm vardı ama cinsiyeti yine öğreemedim bacak bacak üstüne atmış en son gittiğimdede aynı pozisyondaydı acaba ne yapsam cocuğun pozisyonu değişir
az önce çıkardım geldim.onun öncesinde bulanıyordu ama yine de yemiştim çünkü benim sıpa istio karnım kaziniyor resmen.bu sefer de hazimsizlik midir bulanti midir nedir cikarmasam olmayacaktı.Kızlar Bırsey yedıkten sonra sürekli miğdeniz bulanıyor mu
Ay iyi bari , özellikle sağ tarafa yatınca sol kasığım ağrıdıKorkma canım benimde 3 gündür var. Doktor normal dedi sıcaklardan kaslarimiz gevşiyormuş kasık ve bacağımıza vuruyormuş. Günde 1 tane maden suyu iç dedi bana
Canım bebişler artık büyüyor içeriye zor sığıyorlar ondan öyle olmuştur endişelenme , zaten anormal bir durum olsaydı doktorun da söylerdiİyi akşamlar kızlar.. bugün evde temizlik yapıp doktora gittim, bebiş ilk defa böyle iki büklüm duruyordu. Acaba temizlik yaptığım için mi böyle duruyor? Ben mi yanlış bir hareket yapıyorum ki? Bilgisi olan var mı?
Evet soda tüketeyim bende , yalnız olmadığıma sevindimBende 18olcam arada bende de sağ kasik oluyor kuzum korkma ama druna da bi sor yine de.sade soda tüketmeye çalış bide.
TAtli kahve felan ictim mi canim sutde baya etkili bebisin hareket etmesinde .masallahi var seninkininde bu gidisle dogumda ogrenicenİyi akşamlar kızlr bugün 19+3 olduk bıgün Dr kontrol ı'm vardı ama cinsiyeti yine öğreemedim bacak bacak üstüne atmış en son gittiğimdede aynı pozisyondaydı acaba ne yapsam cocuğun pozisyonu değişir
Bende mide bulantısı olmadı hiç. Olanlara Allah kolaylık versin zordur eminimKızlar Bırsey yedıkten sonra sürekli miğdeniz bulanıyor mu
Korktum bende ya yordum herhalde diye ağlayasım gelip duruyordu Allah razı olsun inşallah hepinizden.. teşekkür ederim rahatlattığınız içinYok sanmam benimkilerden biri de bacağını kafasına çekmiş tepesine aşırmıştı diğeri de karnına çekmişti nasıl rahat ediyorlarsa öyle yatıyorlar merak etme
Tatlı bişeyler yedim aslındada bizimki keyifçi çıktı zaten diğer bebeğimin cinsiyetini doğumuma 1 ay kala öğrendim buda öyle olcak gibiTAtli kahve felan ictim mi canim sutde baya etkili bebisin hareket etmesinde .masallahi var seninkininde bu gidisle dogumda ogrenicen
Üzüldüm biraz utangaçlıktan yapıyorsa yapsın o zaman teşekkür ederimUtangaç olcak galiba yüzünü kapatmış sanırım çok tatlı
Olabilir canım diğer kızım 11 haftalık gösterdi hemen bu nazlı çıktıBende 18olcam arada bende de sağ kasik oluyor kuzum korkma ama druna da bi sor yine de.sade soda tüketmeye çalış bide.
Senin kiz bence bukadar inat ettiğine bakarsan