- 8 Temmuz 2015
- 103
- 150
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastanelerde olabilir evet hiç gitmedim ama genede bilgi vermezmiydi detaylı var diyeKızlar şu an 18+3 üm dün kontrolüm vardı doktor her organını tek tek inceledi her şey yolunda dedi detaylıdan bahsetmedi 3-4 hafta sonra tekrar gel dedi bir de 21. Haftada tetanoz aşısı ol dedi sanırım benim doktor kendi detaylı inceliyor
Canım genelde safra kesesi problemleri yükselmesine sebep oluyorKızlar bwnde bugün kontrole gittim kan tahlili vermiştim 15 gün önce karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış bugün bı daha kan aldı . Neden yüksek çıkar acaba cinsiyete baktı ilk erkek gibi dedi sonrada kız gibi dedi
İki doz vuruluyor diye biliyorum ben bir önceki gebeliğimde vurulmuştum bunda vurulmayacağımKızlar tetanoz aşısını bir doz mu iki doz mu vurulacaksınız? Bana bir ay arayla iki doz dediler.
Özel kliniğe gidiyorum Tekirdağ merkezde ama hiç bahsetmedi şu hafta detaylı olacak yaptırın diyeÖzel hastanelerde olabilir evet hiç gitmedim ama genede bilgi vermezmiydi detaylı var diye
Ben vurulmayı düşünmüyorumKızlar tetanoz aşısını bir doz mu iki doz mu vurulacaksınız? Bana bir ay arayla iki doz dediler.
Onun koruyucu etkisi devam ediyordur diye herhalde değil mi?İki doz vuruluyor diye biliyorum ben bir önceki gebeliğimde vurulmuştum bunda vurulmayacağım
Koruyuculuğu 10 yıl sürüyor. Ben hamile kalmadan 5 ay önce küçük bir kaza geçirmiştim tetonoz vurulmuştum öyle. Tekrar gerekeceğini düşünmüyorum, muhtemelen doktorum tek doz önerebilir ama yaptırmamOnun koruyucu etkisi devam ediyordur diye herhalde değil mi?
Dr kan degerlerinize bakmiyor mu?Kızlar iki gündür bacaklarımda çok yurumusum gibi bı sızı oluyor ama akşamları spor yaparsın hamlasinca olurya öyle bişey hareketsizliktenmi olur acaba yoksa bu magnezyum falanmi kullanmam gerekiyor
Canım daha önce vurulduysan tek dozda olabilir. Ben 2023te olmuştum 1 doz şimdi bana 1 doz yapacaklarmış o yüzdenKızlar tetanoz aşısını bir doz mu iki doz mu vurulacaksınız? Bana bir ay arayla iki doz dediler.
Ben ilk gebeliğimde 2 doz vurulmuştumKızlar tetanoz aşısını bir doz mu iki doz mu vurulacaksınız? Bana bir ay arayla iki doz dediler.
Canım ben detaylı ultrason fiyatı aldım 2800 dediler 1 saat bakiyormuaİki doz vuruluyor diye biliyorum ben bir önceki gebeliğimde vurulmuştum bunda vurulmayacağım
Ben bebe yağı sürüyorum oda karnıma sadece bazen amann boşver diyesim geliyorrBenim ufak ufak çatlaklarım var her gün 2 3 kez Lierac banyosu yapıyorum neredeyse ama şimdiden başladı. 3 litreye yakın su da iciyorum. Bir tek hareket etmiyorum. Acaba Lierac sürmeden önce altına vücut nemlendirici Yves Rocher krem var ondan mi sürsem. Onlar galiba katkısız oluyordu.
15 gün önce kan vermiştim bugün gidebildim sonuç göstermeye bidaha kan verdim bugunDr kan degerlerinize bakmiyor mu?
Benimde öyle ve acayip şişmiş, meme ucumu mıncırıyorum kaşıntısındanSelam kızlar. Dünden beri sol göğüs ucum aşırı kaşınıyor iğne batıyor gibi. Çok rahatsız ediyor beni. Benim gibi olan var mı? Çözüm önerisi varsa alırım.
Bugün tekrar verdim bakalım inşallah düşmüştür ona göre ne dicek bilmiyorum kilo alınca yükselir mi acaba onu sormayı unuttum kızartma hamur işi seviyorumCanım genelde safra kesesi problemleri yükselmesine sebep oluyor