Doktoeun verdiği multivitaminde folik asit de var kızlar, onu kullanmaya başlayacağım ben de. Normal folik asiti bıraktım. Magnezyum, d vitamini falan da verdi doktor ama bu bulantıyla nasıl kullanacağım hepsini bilmiyorum. İlk gebeliğimde de ilaçlarımı kullanamamıştım. Sonra demir değerimde sorun çıktı. Son 2 ay yüksek doz demir kullanmak zorunda kaldım. Değilse doğumum riskliydi.
Canım doktor hangi multivitamini verdi ?
Kizlar oğlumda unuttum ne tarafta hareket ediyordu.hareketini hissedenler sizde hangi tarafta hareket ediyor bebisler.
Valla benimki hep sağda hareket ediyordu normalde ama bu hafta bir sağa geçiyor bir sola geçiyor
köşe kapmaca oynuyor içerde
Kizlar ateş ölçer de bize bir isi kulaktan olcen alın. Alindan ölçerler havayla karistirabiliyor demişti. Biz de oyle yaptik. Bir akrabamiz alından ölçen almıştı. Cocugun atesi varken annesi kac kez olcmus ama atesi cikmamis. Sonra koltuk altindan olcunce 39 cikmisti. Tabi markadan farkeder mi bilmiyorum ama yine de en iyisi garantici olmak deyip kulaktan ölçen almak en iyisi bence
Evet çok haklısın benim arkadaşımın başına da geldi bu anlattığın olay. Biz nexus marka ateş ölçer aldık. Hem kulak hem alından ölçüm yapıyor. Yorumları falan gayet iyi
Ben 0-1 yas için doona alacagım
Sonrası için cybex eezy twist 2 alacagımm
Bende de Doona var bence çok iyi
Ben bu gruptan kopamıyorum ya
15 gün önce bebeğimizi cennete uğurladık maalesef. İnancım ve umudum tam bu defa iki tane doguracam. Yine rabbim bilir. Ya benim sütüm geldi ne yapacam ben. Başına gelen var mı.
Ya canım arkadaşım inşallah tekrar güzel haberlerini alacağız
Süt için dostinex ilaç var eczaneden albilirsin. 3 gün arayla 2 kere kullanıyorsun daha sonra devamı gelirse bir tame daha içiyorsun. Benimde ikizlere doğum yaptığımda baya sütüm gelmişti
Çok teşekkürler
iki bebeğimi kaybettim. İki tane ile devam ediyorum. Çok şükür bebişler de ben de iyiyim. İkiye düşünce epey rahatlama oldu. Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Bizde iyiyiz canım çok şükür hiç bir sıkıntı yok
çok sevindim iyi olmanıza , Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bebişlerin cinsiyeti belli mi
serklaj falan yaptılar mı önlem amaçlı ?
cinnabon Bu arada dün kanamanın korkusuyla cinsiyetini öğrendiğime bile sevinemedim Oğlan annesi olacağım inşallah
Yaaa bu sene kesin erkek senesi
sağlıkla gelsin kuzucum oğluşun
kanamayı da atlattın çok şükür