Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Teşekkürler canım e bebekten bakayım ozaman

Evet oluyor. Hatta geçen haftalar 3 gün hiç geçmeyen ağrılar yaşadım. Normal dedi doktorum. Epsom tuzuna sıcak su yapıp ayaklarımı 10 dk bekletiyorum çok rahatlatıyo
Bende dün adet ağırısi gibi bir ağrı oldu
Cok uzun surmuyor ara ara oluyor acaba bende mi tek oluyor diye bir sorayim dedim tesekkur ederim kizlar

Kizlar ara ara adet sancisi gibi sancilariniz var mi ?
Benim olmuyor. Galiba onlar yalancı doğum sancıları değil mi? Benim en çok diyelim ki yatakta çok yattım ya da çok oturdum. Alta doğru baskı oluyor, sağa sola dönemiyorum. Ayağa kalktığım zaman sanki aşağıya itiliyor bebek. Size oluyor mu böyle?

Evt bizde yaklasiyoruz sona dogru bebek dogum hazirligi yapiyor yavas yavas yeri daraliyor cok normal.evt canim onlar bende de oluyor can acitiyor degil mi dirsek gecirir gibi

Kizlar ben yine bir kaygımdan bahsedicem. Ben asla normal dogum istemiyorum korkumdan. Epidural sezeryan diye konustuk dr'la. Şöyle bir şey olma ihtimali var mi? Ocagin 20 si gibi bekleniyo ama atiyorum bebek onden gitti 15_16 gibi sancilar geldi vs.. aa dediler bu dogum kanalina girmis artık sezeryan olmaz mecbur normal dogum yapacaksin??yani sezeryan icin artik geç gibi bi durum olmaz dimi ya?

Normal doğum için hazırlanıp, deneyip bebek çıkmayınca sezaryene de dönebiliyorlar. Tabi duruma göre değişir belki ama. Suyu gelen bir sürü arkadaşım sezaryen oldu. Ben normal doğum yapamıyorum daha önce beyin ameliyatım olduğu için. Ama doktorum o zaman bana normal doğum yapamaz diye nörolojiden kağıt getir dedi. Sanırım ilk seçenekleri normal oluyor.

Evt bizde yaklasiyoruz sona dogru bebek dogum hazirligi yapiyor yavas yavas yeri daraliyor cok normal.evt canim onlar bende de oluyor can acitiyor degil mi dirsek gecirir gibi
Evet can acıtıyor bir de sanki organlarım aşağı çekilir gibi oluyor. Minigim sağlıkla dogsun da. Bir de arkadaşlar mide sorunlarını ve sırt ağrısını yazmışlar. Ben midem yandıkça çok yiyordum. Sanki yersem geçecek gibi geliyordu. Hem midem hem sırtım acayip ağrıyordu, yanma oluyordu. İstifra ediyordum. Yemek yememe sınır getirince bir de yemeklerden sonra Gaviscon alınca azaldı. Yemek yiyince de 1 saat dik oturuyorum. Bazen hala geceleri uyanıyorum yine dik uyur gibi uyuyorum ama yemek düzenim değişince rahatladım kızlar. Size de tavsiye ederim.

Bebeğin saçı bile gözükse sezaryen yapabiliyorlar diye biliyorum. Ben de doktor bu bebek normal doğmaz dediğinden beri kendimi sezaryene odakladım, normalden korkuyorum sizin gibi.

Ben az az sik yiyorum canim cok sukur benm mide yanmam olumuyor genetik heralde hic bir gebeligimde mide yanmam olmadi cok sukur

Ben de tam tersi sezaryenden çok korkuyorum çevremdeki herkes o kadar korkuttu ki beni, hiç aklıma getirmiyorum bile sezaryen ihtimalini.
Ben ne zaman böyle birşeyi hiç istemesem başıma gelir, sanırım sezaryen olmak zorunda kalacağım

Bugün o ağrı ile uyandım özellikle belime vurdu ağrı çok korktum, hani gece adet oluruz ve sabah o ağrı ile uyarınız adet olduğumuzu anlarız öyle birşeydi
Sonra geçti çok şükür
Evt geciyor canim son ayimiza giricez artik normal

Ben de sizin gibi sezaryenden korkuyodum, 2 gündür hastane sürecinde normalden de korkmaya başladım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…