ben juno aldım ama bu çanta şeklindekilerden bende almayı düşünüyorum bir yere götürürken rahat olur. İnstagram’a fiyat sormuştum 1-2 yere ama 1000 üzeri fiyat söylemişlerdi bu Umay bebeninki güzelmiş fiyat olarak da. Bende senin gibi çok hevesliyim , kaybettiğim bebeklerimde her şeyi aldığım için bu sefer alacak pek bir şeyim kalmadı
biberonu Dr. Brown almıştım ama onu kullanmaktan vazgeçtim comotomo marka alacağım biberonu.
Kıyafet konusunda Marks and Spencer a da bakmanızı öneririm. Kaliteli ve güvenilir. Ben tekstil mühendisiyim , bebek ürünleri üretimi zaten çok hassastır tüm firmalar çok dikkat eder bu konuya çünkü uluslararası güvenlik ve kalite kuralları var. Ama ürünlere yapılan testler bakımından sektörde en güvenilir firmalar Marks and Spencer ve H&M. Sonrasında Next , GAP , Carter’s , zara vs. gelir. Daha Sonrasında ülkemizde olmayan markalar var. Bizim ülkemizde olanlardan lcw bebek ürünlerinde H&M test standartlarını uygular , zara baby de kalitelidir ancak inanmayacaksınız ama test konusunda lcw den sonra gelir.
Ben biraz bu konularda çok takıntılıyım
kitikate de güzel bir marka ama test standartları hakkında bir fikrim yok. Bebeklere kıyafet alırken eğer ürünün üzerinde baskı varsa bilmediğimiz markalardan kesinlikle almamalıyız çünkü baskılı ürünlerde kullanılan boyalar kanserojen olabilir. Yani bir ürün alırken genelde kumaşına bakarız ah ne kadar güzel yumuşacık vs. Diye ama bebek ürünlerinde kullanılan boyar maddeler çok çok önemlidir.
Alışveriş iyidir ya yapalım bol bol
annem çok kızıyor ama almama , bir şey alırsam ondan gizli alıyorum