- 28 Ağustos 2023
- 1.239
- 919
- 32
Sat:9 nisan
Yaş 32
İlk çocuk ( 12 haftalık bir kaybım var)
Kahramanmaraş
15 Ocak tahmini doğum
Kese : 6+3
Kalp: 6+3
Cinsiyet tahminim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat:9 nisan
Yaş 32
İlk çocuk ( 12 haftalık bir kaybım var)
Kahramanmaraş
15 Ocak tahmini doğum
Kese : 6+3
Kalp: 6+3
Cinsiyet tahminim yok
Beni de ekler misinCanım seni tabloya eklememişiz aşağıdaki bilgileri verirsen tabloya ekleyelim
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü (hafta olarak) :
Kalp atışı (hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Valla çok kötü bsy.allahim gücüne gitmesin isyan değil asla tabi bunlar.daha az önceye kadar bulantı vardı.simdi geçti bu sefer de niye bulanmiyr diye endişeleniyorum...Ya ben bir kere denedim beceremedim onu da. Bir daha deneyeyim bakayım. Gerçekten çok kötü oluyorum
Benim bugünkü muayenemde ense kalınlığı ortalama 3 mm çıktı doktor ikili tarama testi riskli çıkar direkt fetal dna yaptırın dedi pazartesi kan testi vereceğim modum biraz düştü açıkçasıKızlar ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü yapılan var mı? Süreç nasıl ilerliyor?
Normal değer kaç ki? İnşallah temiz gelir fetal dna.Benim bugünkü muayenemde ense kalınlığı ortalama 3 mm çıktı doktor ikili tarama testi riskli çıkar direkt fetal dna yaptırın dedi pazartesi kan testi vereceğim modum biraz düştü açıkçası
Üst sınır 3 diyen var bizim ülkemizde 2,5 kabul ediliyormuş burun kemiği gözüktü ama doktor risk almak istemedi fetal dna yaptırın dediNormal değer kaç ki? İnşallah temiz gelir fetal dna.
Kuzum 3ten sonrası riskli diye biliyorum.hatta erkeklerde genelde 2ye yakın kızlarda daha düşük çıkıyor .oğlumda 1.80 küsur çıkmıştı.genelde erkeklerin enseleri kalın oluyormuşNormal değer kaç ki? İnşallah temiz gelir fetal dna.
Bnm sanırım 7 8 gibi olmuştu.dr da bana dedi.yapilacak şeyleri yapıyoruz başka elimizden bsy gelmez.igne ve fitil kullandım.hala daha fitile devam ediyorum Dr 2dedi ama ben sabahları alamıyorum fitili.aksamlari alıyorum sadece.11 haftalik olduk bugün.2 3 hafta sonra bidaha konuşuruz fitili kullanıp kullanmicagini dediKızlar 9.haftanın içindeyim ama pembe-kahve akıntım oluyor 2 gündür.. hiç yerleşme vs daha önce bir kanamam olmamıştı.. doktor zaten progestan alıyorsun yapacak bişey yok dedi ama endişelendim ister istemez.. bu haftalarda lekelennesi olan var mı hala?
Benim de doktorum öyle söyledi ben zaten tüp bebekten dolayı her gün 2 ampul progestan iğne oluyorum.. inşallah bir daha olmaz senin de canımBnm sanırım 7 8 gibi olmuştu.dr da bana dedi.yapilacak şeyleri yapıyoruz başka elimizden bsy gelmez.igne ve fitil kullandım.hala daha fitile devam ediyorum Dr 2dedi ama ben sabahları alamıyorum fitili.aksamlari alıyorum sadece.11 haftalik olduk bugün.2 3 hafta sonra bidaha konuşuruz fitili kullanıp kullanmicagini dedi
Ben Pendik Medicalparkta Neslihan Alan hocaya gidiyorum çok memnunum kendisinden. Pendik'te oturan kuzenim ve arkadaşlarımız da onda doğum yaptı. Çok bilgili ve ilgili bir hoca tavsiye ederim.Bende daha dün yazmıştım Pendik ve civarı diye. Vallahi giden memnun kalan bilgilendirirse harika olur beklentilerimiz az çok aynı
Oyy göbüş bile var.. bana erkek gibi geldi ama tamamen hissiyat canımKızlar selam, ben de dün prenatal test verdim, sonuçlar için iki hafta bekleyeceğim. Cinsiyet de belli olacak ama beklemek çok zor. Tahminde bulunabilen var mı Eki Görüntüle 3443053
Ayyy çok teşekkürler canımm. Ay evet sen diyince farkettim o kadar bakmama rağmen hahaha cidden göbeği varOyy göbüş bile var.. bana erkek gibi geldi ama tamamen hissiyat canım
Maşallah miniğe bence de erkek gibiKızlar selam, ben de dün prenatal test verdim, sonuçlar için iki hafta bekleyeceğim. Cinsiyet de belli olacak ama beklemek çok zor. Tahminde bulunabilen var mı Eki Görüntüle 3443053