- 8 Aralık 2012
- 3.674
- 5.016
- 32
BennnnKızlar diş fırçalarken midesi bulanan var mı
Hatta soluduğum havadan bile midem bulanıyor bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BennnnKızlar diş fırçalarken midesi bulanan var mı
Çok üzüldüm acınızı paylaşıyorum. Nasıl zor zamanlar çok iyi biliyorum. Rabbim sabır versin. İnşallah en yakın zamanda bunu unutturacak güzel haberler alırsınızArkadaşlar malesef aranızdan ayrılıyorum az önce kürtaj oldum dokuz haftalıktı dün doktora geldim hiçbir belirti yoktu. Doktor kalbi durmuş birkaç gün önce dedi. İnşallah siz sağ salim kavuşursunuz bebeğize nasip olmadı bana hoşça kalın
Ay inşallah benimde geçsin yaBenim 8.9.10. haftalarda bulanıyordu ama şimdi geçti çok şükür
Kurban bayramının başından beri benimde bazen öyle geçen gün diyorum ki (duştan yeni çıktım) kafamdan yağlı yağlı koku geliyor. halbuki şampuan kokuyorum aslındaBennnn
Hatta soluduğum havadan bile midem bulanıyor bazen
Ya ben de son 3-4 gündür çok fenayım. Her şey kokuyor. Su bile kokuyor. Bütün insanlar kokuyor çok fena sürekli bir mide bulantısı. Bir de kusamıyorum ben daha kötü oluyor. Kussam rahatlayacağımKurban bayramının başından beri benimde bazen öyle geçen gün diyorum ki (duştan yeni çıktım) kafamdan yağlı yağlı koku geliyor. halbuki şampuan kokuyorum aslında
HATIRLATMATabloda olmayan arkadaşlarım bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyelim tabloya.
Tablo da olup kese/ kalp atışı görmüş arkadaşlarım eğer bilgileriniz tabloda eksikse bana söylerseniz eksikleri tamamlayalım
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü :
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Canım gözün aydın tabloda bilgilerini güncelleyelim. Keseyi kaçıncı haftada gördün ? Kalp atışını kaçıncı haftada duydun ?İyi akşamlar kızlar bende bugün doktora gittim kalp atışını duyduk benimde kese şu şekilde anlayan arkadaşlar yorumlar mısınız
MerhabalarHATIRLATMA
EvetNakitte mi yaptılar size
Gerçekten öyle kocamdan koku anlamında Allah affetsin tiksindim. Adam tertemiz yeni duştan gelmiş ama bana paslı demir gibi kokuyor kimseyle temas etmiyorum. Su bile kokuyor gerçektenYa ben de son 3-4 gündür çok fenayım. Her şey kokuyor. Su bile kokuyor. Bütün insanlar kokuyor çok fena sürekli bir mide bulantısı. Bir de kusamıyorum ben daha kötü oluyor. Kussam rahatlayacağım
Ben 8+6 da kalp atışını duydumHATIRLATMA
Valla ben dayanamayacak olduğu zaman parmak yardımıyla çıkarıyorum yoksa halim harapYa ben de son 3-4 gündür çok fenayım. Her şey kokuyor. Su bile kokuyor. Bütün insanlar kokuyor çok fena sürekli bir mide bulantısı. Bir de kusamıyorum ben daha kötü oluyor. Kussam rahatlayacağım
Canım seni tabloya eklememişiz aşağıdaki bilgileri verirsen tabloya ekleyelimMerhabalar
Şuan 10+5 olduk.
Kese ve kalp atışını 6+3 de öğrendik .
Ya ben bir kere denedim beceremedim onu da. Bir daha deneyeyim bakayım. Gerçekten çok kötü oluyorumValla ben dayanamayacak olduğu zaman parmak yardımıyla çıkarıyorum yoksa halim harap
Sorma 2 sene uğraş didin zar zor olsun hiç hesapta yokken şak diye tutsun nasip yiyecek ekmeği varsa gelecek demekki vardır bi hayır sağlıkla gelsinlerHiççç aklımızda yokken olacağı varmış
Ben ilkinde öyle öğrendim. Dişimi fırçalarken öğür öğür içim çıkmıştı. Eşim n’oluyo falan demişti bikaç gün sonrada testte çıkmıştı. Şimdi yine aynı. Eşim fırçalarken bile bulanıyo benim çok ilginçKızlar diş fırçalarken midesi bulanan var mı
Canım seni tabloya eklememişiz aşağıdaki bilgileri verirsen tabloya ekleyelimCanım seni tabloya eklememişiz aşağıdaki bilgileri verirsen tabloya ekleyelim
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü (hafta olarak) :
Kalp atışı (hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Son adet tarihin nedir canım ?Canım seni tabloya eklememişiz aşağıdaki bilgileri verirsen tabloya ekleyelim
Kaçıncı çocuk: 2
Sat:
Tahmini doğum tarihi : 15.01.2025
Kalp atışı (hafta olarak) : 6+5
Varsa Cinsiyet tahmini: kız hissediyorum
29 MartSon adet tarihin nedir canım ?
Canım seni tabloya eklememişiz aşağıdaki bilgileri verirsen tabloya ekleyelim
Tahmini doğum tarihi :
Kalp atışı (hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet tahmini: