- 26 Şubat 2024
- 4.821
- 4.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Fransız firma yani belki İstanbul olduğu için lojistik kolay diye uyguna düşmüştür. İstanbul’da iseniz pazarlık yapın canımlarYukarda yazan firmalardan mı daha düşük fiyat aldınız türk firmaları 350 dolar cıvarında çünkü
Benim yazdıklarım yabancı firmalar kanım alınıp aynı gün yurtdışına gidiyo
Tamamdır kesin yapıcam 50 euro fark var hiç az değilEvet Fransız firma yani belki İstanbul olduğu için lojistik kolay diye uyguna düşmüştür. İstanbul’da iseniz pazarlık yapın canımlar
Her iki oğlumu da 12. Haftaya girdiğim gibi öğrendimBana da doktor bir sonraki geldiğinde cinsiyete yorum yapabiliriz belki dedi, 12 haftayı doldurmuş olacağım bir sonraki çağırdığı tarihte. Ama erken değil mi diye ben de düşünüyorum
Aaaa acaba erkek olduğu için mi böyle net belli oldu Bilmiyorum ya kulaktan dolma bilgiyle 4. ay cinsiyet gibi kalmış kafamda 12. hafta diyince şaşırdımHer iki oğlumu da 12. Haftaya girdiğim gibi öğrendim
Ben de cinsiyetini aşırı merak etmeye başladım. Bir an önce doktora gidip öğrenmek istiyorum. Normalde 16'ya kadar bekleyecektim ama şimdi gider gitmez doktora sorup tahmin bile olsa öğrenmek istiyorumAaaa acaba erkek olduğu için mi böyle net belli oldu Bilmiyorum ya kulaktan dolma bilgiyle 4. ay cinsiyet gibi kalmış kafamda 12. hafta diyince şaşırdım
Haklısınız vallahi annelik delilik gerçekten bende öyle korktum bugün sonra ağladığım bulantıya şükreder oldum allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımızaSizi çok iyi anlıyorum, midem bulanınca bulantıdan, bulanmadığında endişeden ağlayasım geliyor benim de başına gelmeyen anlayamaz çok farklı bir kafa hamilelik. Ama doktor her gün farklı belirtiler yaşayabileceğimi, yavaş yavaş vücudun gebeliğe alıştığını söylüyor bana hep. Sonuçta bir sıkıntı olsa vücut bunu bir şekilde anlatıyor bize. Benim dün hiç bulantım olmadı, bebeğimm orda mısın iyi misin diye tribe girdim. Bir saat geçti ejderha gibi kustum afedersiniz, içim rahatladı ben gülüyorum eşim deli misin diyor bir gelir bir gider yani, merak etmeyin iyidir kuzu
Merhaba canım. Genelde ilk gebelikte daha geç çıkıyor göbek ama kişiden kişiyede değişiyor tabiiki. Evet göbek deliğinin altındaki alr karında büyümeye başlıyor ilk göbüşMerhaba kizlar 8 hafta 4 gunluk hamileyim dun aynada bakdim gobeğimin alt hissesi biraz şişko olmuş gebelik karnimi? Erken cika bilirmi karin cıkarken ilk gobek altindanmi cikar ilk hamileliyim hic bir anlayisim yoktyr bu konuda
Ramziye göre karından usg ise erkek canımNub teorisine ya da başka bir şekilde cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?
Teşekkür ederim ben de erkek hissediyorum.Ramziye göre karından usg ise erkek canım
Yani nekadar yapıyor ben özel bı hastaneye sordum ,15 bin fiyat aldimNipt testi ile ilgili soruları gördüm, ben 25’inde kan vereceğim 12 haftalık oluyor ücret 350 dolar dendi bana.
11.5 gibi bir şey yapıyor, güncel fiyata kur üzerinden bakabilirsiniz. Bizden direkt nakit dolar olarak istediler.Yani nekadar yapıyor ben özel bı hastaneye sordum ,15 bin fiyat aldim
Özelden numara atabilirmisiniz acaba belki şube şubedir sizinkini arayım ayrı bi numaraysaEvet Fransız firma yani belki İstanbul olduğu için lojistik kolay diye uyguna düşmüştür. İstanbul’da iseniz pazarlık yapın canımlar
Şuan kaç haftalikNub teorisine ya da başka bir şekilde cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?
Sat'a göre 11 ama ultrasona göre 12 haftalık dedi doktor. Bir hafta önden gidiyormuş.Şuan kaç haftalik
Tesekkurler canim gobekde sayilmaz cok erken biliyorum amma gobeyimin alt kismi cok farkli biraz one cikmis ecaba dedim. Sizde yazdiniz oyle cok mutlu oldumMerhaba canım. Genelde ilk gebelikte daha geç çıkıyor göbek ama kişiden kişiyede değişiyor tabiiki. Evet göbek deliğinin altındaki alr karında büyümeye başlıyor ilk göbüş
Erkek bence.Sat'a göre 11 ama ultrasona göre 12 haftalık dedi doktor. Bir hafta önden gidiyormuş.
Benimde çok hafif sabahları gaz var gibi alt göbek hafif belirgin zayıf biriyim ben belki ondan hissettim tiktokta vs bakıyorum 9-10 haftalarda baya göbeği çıkan varTesekkurler canim gobekde sayilmaz cok erken biliyorum amma gobeyimin alt kismi cok farkli biraz one cikmis ecaba dedim. Sizde yazdiniz oyle cok mutlu oldum