Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
siz yeni yeni mi 8. haftalara giriyorsunuz kızlar 😅 çünkü biz aynı şeyleri yaşadık buraya yazdık. evet kesiliyo azalıyo bazen olmuyo. vücut bebeği kabul ediyor artık 🥰🥰🥹🥹🥹
Ah gerçekten mi 🥰 yaa okuyorum her mesajı muhakkak ama çok panik biriyim başak burcuyum bir sürü komplo teorileri kurarım kafamda olumsuzluklarda 🙈 ve öyle olunca hiç sağlıklı düşünemem o yüzden geçmişte okuduğum mesajlar hiç aklıma gelmiyo o panikle 🤭 umarım dediğin gibidir canım inan dün çok bulantım oldu çok ağladım şimdi sıfır olunca korkudan ağlıcam nerdeyse

Ah gerçekten mi 🥰 yaa okuyorum her mesajı muhakkak ama çok panik biriyim başak burcuyum bir sürü komplo teorileri kurarım kafamda olumsuzluklarda 🙈 ve öyle olunca hiç sağlıklı düşünemem o yüzden geçmişte okuduğum mesajlar hiç aklıma gelmiyo o panikle 🤭 umarım dediğin gibidir canım inan dün çok bulantım oldu çok ağladım şimdi sıfır olunca korkudan ağlıcam nerdeyse
ben de başak, aynı şeyleri yaşıyorum, bir Saba ya da belki artık hiçbir sabah olmayabilir, hiç olmayanlar da var inan biz fazla kuruntu yapıyoruz. canım benim başak paniği ama tabi, çok rahat bir hamileligin olsun inşallah 🤍💈

ben de başak, aynı şeyleri yaşıyorum, bir Saba ya da belki artık hiçbir sabah olmayabilir, hiç olmayanlar da var inan biz fazla kuruntu yapıyoruz. canım benim başak paniği ama tabi, çok rahat bir hamileligin olsun inşallah 🤍💈
Çok tatlısın canım çok teşekkür ederim 🥰 aman benim paranoyam olsun yeterki bebişlerimize bişey olmasın. 🌸 hepimiz güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım benim 🥰❣️

Yine kanamam başladı. İnanılmaz gerçekten bugün tam 11 haftalık oldum. Bu kez fitile de suç bulamıyorum. Çünkü ağızdan alıyorum progestanı. Az da kanama olsa doktora gitmeliyim kahverengi kan gibi. Yoksa kırmızı olmasını mı beklemeliyim? Hemen gideceğim gibi duruyor ama
Çok geçmiş olsun. Ben kızıma hamileyken ara sıra lekelenme oluyordu bir sıkıntı olmadı sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Bir arkadaşımın hamilelik boyunca kanaması oldu. Raporluydu ve evde yatarak geçirdi. Oğlu şu an sağlıklı 4 yasında. Hemilelik boyunca kanaması olan ve sağlıkla bebegini kucağına alan cok kadın var. Düşük yaptığım zaman 13. haftada lekelenme ile başladı sonra kanama oldu ama çok ağrılı veya fazla bir kanama yoktu. Bebek 10 haftalık gelişmişti ve lekelenme olana kadar hiçbir belirti göstermedi. Sadece his olarak hamile hissetmediğimi ebeye ve eşime söylemiştim. Burada ultrason hamilelik boyunca 2 defa oluyor o yüzden bu süreçte baska belirti olmayınca fark edemedik. Kısacası kanama olsa bile hatta çok ağır olsa bile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alabilirsiniz. 🙏🍀

Çok geçmiş olsun. Ben kızıma hamileyken ara sıra lekelenme oluyordu bir sıkıntı olmadı sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Bir arkadaşımın hamilelik boyunca kanaması oldu. Raporluydu ve evde yatarak geçirdi. Oğlu şu an sağlıklı 4 yasında. Hemilelik boyunca kanaması olan ve sağlıkla bebegini kucağına alan cok kadın var. Düşük yaptığım zaman 13. haftada lekelenme ile başladı sonra kanama oldu ama çok ağrılı veya fazla bir kanama yoktu. Bebek 10 haftalık gelişmişti ve lekelenme olana kadar hiçbir belirti göstermedi. Sadece his olarak hamile hissetmediğimi ebeye ve eşime söylemiştim. Burada ultrason hamilelik boyunca 2 defa oluyor o yüzden bu süreçte baska belirti olmayınca fark edemedik. Kısacası kanama olsa bile hatta çok ağır olsa bile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alabilirsiniz. 🙏🍀
Çok geçmiş olsun, Allah kızınızı size bağışlasın. Kanamanız kahverengi mi kırmızı miydi düşük yaptığınızda? Benim şimdi azaldı çok nadir az az geliyor, doktora da bir nedenle henüz gidemedim. Yine de bir iki saate gideceğim. Dün çok az kahverengilik gördüm camasirimda nokta gibi. Bugün de kanamam başladı işte ama başladı ve bitti hemen denebilir süreklilik yok, yavaş yavaş artmasından korkuyorum. Geçen 2 gün önce acile gittiğimde alttan ultrason oldu o da kanama yapabiliyormuş. Bugün özellikle istemeyeceğim alttan ultrasonu. Tedirgin oldum.

Geçen iğne istedim gerek görmedi, öyle de bir zamana denk geldi ki daha Kocaelide kendime doktorum diyeceğim doktor bulamamışken acile gidiyorum sürekli. Kendi doktorun ne önerdiyse ona devam deyip geçiyorlar. Özele gideyim dedim koca Medical Park'ta bir tane nöbetçi kadın doğumcu yoktu. Zaten 5 dakika boyunca ultrasonda bebeğe baktılar, kanama alanı için de kontrol ettiler göremediler. Ben tam geçti gitti derken kanamam oluyor sürekli. Ben ne ayakta kalıyorum ne de yoruluyorum. Yoruldum haftaici geçti gitti. Yediğim önümde yemediğim arkamda rahatım ama her gün korkuyor bebek beni. İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.
Canım Kocaeli'nde Eray çalışkan var. Prof. Kendisi. Üniversite de bölüm başkanıydı ayrılıp kendi kliniği kurdu. Ben ona gidiyorum gayette memnunum. Özelikle riskli gebelik konusunda çok tecrübeli. Kanama vs. Olunca hafta sonu bayram fark etmiyor hemen ilgileniyor

Çok geçmiş olsun, Allah kızınızı size bağışlasın. Kanamanız kahverengi mi kırmızı miydi düşük yaptığınızda? Benim şimdi azaldı çok nadir az az geliyor, doktora da bir nedenle henüz gidemedim. Yine de bir iki saate gideceğim. Dün çok az kahverengilik gördüm camasirimda nokta gibi. Bugün de kanamam başladı işte ama başladı ve bitti hemen denebilir süreklilik yok, yavaş yavaş artmasından korkuyorum. Geçen 2 gün önce acile gittiğimde alttan ultrason oldu o da kanama yapabiliyormuş. Bugün özellikle istemeyeceğim alttan ultrasonu. Tedirgin oldum.
Çok teşekkür ederim, kahverengi lekelenme olarak başlamıştı benim sonra kanama başladı ama regl dönemi kanaması kadar çok olmamıştı. İlk gittimiz acilde kanama 2 3 saatte bir ped değiştirecek kadar çok olursa endiselenmemi söylemişlerdi. Hamilelik döneminde düşük olmasa da kanama olabiliyor. Dediğim gibi arkadaşımın hamilelik boyunca çok miktarda ve sıklıkla kanaması olmus ama bebeği sağlıklıydı. O yüzden siz içinizi ferah tutun dinlenin stres bebeği de etkiliyor. Korkunun maalesef sonuca bir etkisi olmuyor. O yüzden tadını çıkarın. Hele ilk hamilelikse nazlanin biraz. Ben kızıma hamileyken eşim de hamileydi 😂 Bu defa baştan konuştum, bu hamilelikte nazıma hazır ol sadece ben hamile olacağım 😂

Canım Kocaeli'nde Eray çalışkan var. Prof. Kendisi. Üniversite de bölüm başkanıydı ayrılıp kendi kliniği kurdu. Ben ona gidiyorum gayette memnunum. Özelikle riskli gebelik konusunda çok tecrübeli. Kanama vs. Olunca hafta sonu bayram fark etmiyor hemen ilgileniyor/
Çok teşekkür ederim Eray Çalışkan'a gitmeyi ben de düşündüm arayacağım bayramdan sonra, bebeğim iyiymiş şükürler olsun. Doktor kanama alanı yine göremedi. Eski kan dediler. Bir hafta sonraya da yine tedbiren gel dediler. Kanamam olursa renk ve miktar fark etmeksizin acile gitmemde sorun yokmuş. Hatta gitmeliymişim. Sizin de bilginiz olsun.

Çok teşekkür ederim Eray Çalışkan'a gitmeyi ben de düşündüm arayacağım bayramdan sonra, bebeğim iyiymiş şükürler olsun. Doktor kanama alanı yine göremedi. Eski kan dediler. Bir hafta sonraya da yine tedbiren gel dediler. Kanamam olursa renk ve miktar fark etmeksizin acile gitmemde sorun yokmuş. Hatta gitmeliymişim. Sizin de bilginiz olsun.
Ya alttan muayene bence de etkili oluyor. Benim ilk kanamam alttan muayenenin tam ertesi günü oldu. Eski kanı rahim emmek yerine belki de muayenenin tetiklemesiyle dışarı attı. Çok şükür artık karından bakıyor doktor ben de hiç sevmiyordum alttan bakmasını ama mecburdu işte. Geçmiş olsun size de, tekrarlanmasın inşallah.

Ya alttan muayene bence de etkili oluyor. Benim ilk kanamam alttan muayenenin tam ertesi günü oldu. Eski kanı rahim emmek yerine belki de muayenenin tetiklemesiyle dışarı attı. Çok şükür artık karından bakıyor doktor ben de hiç sevmiyordum alttan bakmasını ama mecburdu işte. Geçmiş olsun size de, tekrarlanmasın inşallah.
Alttan bakildi yine, alttan baktırmak istemedim doktora söyledim. Doktor da bana biz çocuk aleyhine olacak bir şeyi hiç yapar mıyız, kanama oradan olduğu için bakmamız lazım, emanet sonuçta ayrıca da siz doğurana kadar biz bazen dokuz doğuruyoruz dedi. Söylediğime pişman oldum, mahcup oldum. Çok iyi doktorlara denk geldim Allahtan. Benim en başından beri sadece 3 kez karından baktılar hep alttan baktılar neredeyse, şükür büyük bir sorunum olmadı.

Alttan bakildi yine, alttan baktırmak istemedim doktora söyledim. Doktor da bana biz çocuk aleyhine olacak bir şeyi hiç yapar mıyız, kanama oradan olduğu için bakmamız lazım, emanet sonuçta ayrıca da siz doğurana kadar biz bazen dokuz doğuruyoruz dedi. Söylediğime pişman oldum, mahcup oldum. Çok iyi doktorlara denk geldim Allahtan. Benim en başından beri sadece 3 kez karından baktılar hep alttan baktılar neredeyse, şükür büyük bir sorunum olmadı.
Tabii ki zarar vermiyordur, neticede ilişkiyi de yasaklamıyor çoğu zaman doktorlar. Belki de bana öyle denk geldiği için psikolojik bi çekince bende artık bilemiyorum.

Kızlar dayanamadım doktora gittim. Alttan muayene ediyoruz dedi devlet hastanesi kabul ettim muayene oldum. Çok şükür herhangi bir sorun yok yavrumun kalbini duydum gümgüm gümgüm 🥰
Çok sevindim, bir daha tedirgin olmazsın inşallah. Benim rahat bir hamileliğim var kanama olayları hariç. Çok kısa bir süre midem bulandı, çok az istifra ettim. Bence belirtileri önemsememelisin. Hiç kimsenin hamileliği benzemiyor belli ki.

Çok sevindim, bir daha tedirgin olmazsın inşallah. Benim rahat bir hamileliğim var kanama olayları hariç. Çok kısa bir süre midem bulandı, çok az istifra ettim. Bence belirtileri önemsememelisin. Hiç kimsenin hamileliği benzemiyor belli ki.
Çok haklısın canım ama ilk gebeliğimde hep kustum bunda da bulantım oldu hergün ve dün çok kötüydüm bulantıdan yana bu sabah bi anda kesilince endişelendim işte. Ama daha korkmam 🥰

Merhaba kizlar 8 hafta 4 gunluk hamileyim dun aynada bakdim gobeğimin alt hissesi biraz şişko olmuş gebelik karnimi? Erken cika bilirmi karin cıkarken ilk gobek altindanmi cikar ilk hamileliyim hic bir anlayisim yoktyr bu konuda

Sizi çok iyi anlıyorum, midem bulanınca bulantıdan, bulanmadığında endişeden ağlayasım geliyor benim de 😂 başına gelmeyen anlayamaz çok farklı bir kafa hamilelik. Ama doktor her gün farklı belirtiler yaşayabileceğimi, yavaş yavaş vücudun gebeliğe alıştığını söylüyor bana hep. Sonuçta bir sıkıntı olsa vücut bunu bir şekilde anlatıyor bize. Benim dün hiç bulantım olmadı, bebeğimm orda mısın iyi misin diye tribe girdim. Bir saat geçti ejderha gibi kustum afedersiniz, içim rahatladı ben gülüyorum eşim deli misin diyor 😂 bir gelir bir gider yani, merak etmeyin iyidir kuzu 🐣

X